Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest wasz wybór śmierci?Rytualna czy chrześćjańska?

Polecane posty

Gość gość

Poderżnięcie gardła krowie przy uboju rytualnym czy ogłuszenie prądem i strzał w łeb przy uboju tradycyjnym? W Piśmie Świętym ofiary z baranków były składane przez poderżnięcie gardła.

Gość Eva Braun;*
Nie wiem czy zauwazyles, ale chrzescijanstwo zaczyna sie z przyjsciem Jezusa ktory nie karze skladac ofiar... A mi by to nie robilo zadnej roznicy, czy sie wykrwawie w pol minuty, czy mi czacha peknie. Dyskusje o tych krowach, jak hitlerowcow o tym czy smierc w komorze gazowej jest humanitarna.

Gość gość
Do Evy Czy ten Jezus przewidział że teraz Właściwa chrześćjańsko droga do zabijania zwierząt jest ogłuszanie prądem i strzelanie w łeb pistoletem?

Gość gość
Do Evy: Sama widzisz że nie ma to znaczenia jak umrzesz.Dotyczy to również krowy czy świni.A może tym bardziej. W Polsce i tak połowa populacji tych zwierząt jest ofiarą uboju gospodarczego.

Gość Eva Braun;*
Nie rozumiem jakie to ma znaczenie i co do tego ma Jezus. Jak ci sie nie podoba sposob uboju to zostan weganinem.

Gość gość
ot Polaczki za pieniądzę to nawet w du..psko by pocałowali mośka czy arabusa,, ortodoksów zasranych