Gość ewcia92 Napisano Lipiec 11, 2013 mam problem. 20 czerwca byłam u gina. powiedzial ze wszystko ok i jest pecherzyk czekajacy na zapłodnienie. 22 czerwca kochalismy sie z mezem i potem 3 razy co 2 dni. a od ok 12 dni boli mnie podbrzusze, kłuje, a czasem jak na okres. mialam w ciagu ostatnich 3 m-cy cykle 26 dniowe 6 powinien przyjsc okres - nie przyszedł., 7 robiłam 2 testy- negatywne.. czekałam do 10 lipca bo 10 czerwca mialam ostatnią miesiaczke i dzisiaj zrobiłam test- nagatywny.... poza bólami podbrzusza, bolą mnie piersi,poboluja przy dotyku sa nabrzmiałe, , wczoraj brałam apap bo bolała mnie głowa od 2 dni , dzisiaj jest spokój, jestem rozdrażniona.czy jest mozliwe abym była w ciazy? mialyście tak ze testy wychodziły negatywnie a byłyście w ciązy?mojej siostrze wyszedl test po 2 tygodniach od terminu miesiaczki wiec moze ja robie za wcześnie..,, ale kiedy byłam w ciazy( któa straciłam rok temu) to test dzien po okresie wyszedł pozytywnie, bladziutka kreska byla ale była... a tu nic.... pomóżcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach