Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1234

PUSCIC CHLOPA SAMEGO NA WEEKEND?

Polecane posty

Gość zalamana1234

mieszkamy razem, moj facet rzadko kiedy gdzies beze mnie wychodzi. woli sobie posiedziec przed kompem i pograc. i z tymi kolesiami co gra (nie wszystkich zna na zywo) powiedzial ze umowi sie w ktorys weekend do jednego z nich na dzialke, zeby poznac sie ze wszystkimi, pogadac, wypic cos itp. puscilybyscie go samego na weekend? ja mu powiedzialam ze nie ma mowy, to powiedzial ze w ostatecznosci zagada czy nie moge z nim jechac ale nie wiem, jesli beda gadac o tej gierce to zanudze sie tam i zreszta glupio to by wygladalo...ale z 3 strony to spory kawalek od naszego domu;/

Gość gość
a czemu nie?? normalna to ty nie jestes

Gość zalamana1234
jestem bardzo zazdrosna

Gość gość
jestes chora i mówie to jako kobieta. Lepiej się ogarnij bo nikt z kims takim jak ty dlugo nie wytrzyma

Gość sentymentalna fifka po marii
współczuje chłopu ,a ty jak tak dalej będziesz jojczeć to on ciebie zostawi

ja również pisze jako kobieta i absolutnie bez ironi i złośliwości , normalnie życzliwie ci puisze że coś z twoją zazdrością nie halo.

Gość gość
ale o co tyle krzyku? zazdrosna jesteś o jakichś kolesi z sieci, z którymi sobie gra? bez przesady. żeby tam jeszcze były jakieś laski, to bym zrozumiała, chociaż też niezupełnie. każdy człowiek ma prawo do czasu tylko dla siebie i może go spędzać jak chce. a poza tym, facet jak ma zdradzić, to i tak zdradzi, na siłę go nie upilnujesz i nie utrzymasz przy sobie.

Gość gość
Tacy bardzo zazdrosni ludzie sa noebezpieczni wspolczuje twojemu chlopalowo

Gość gość
To tylko kumple, mój maz jedzie na jakiś zlot gdzie 60% to małolaty, jakieś puszczalskie dziewuszki

Gość zalamana1234
no ok, a Wy byscie byly zadowolone? dodam ze od roku nigdzie nie wyjezdzalismy, mowilam mu pare razy ze bym chciala z nim gdzies chociaz na weekend pojechac to powiedzial ze ok ale nic z tym nie robil, tylko ze wyjedziemy itp czyli watpie. a tu taki entuzjazm ze z nimi wyjedzie, nie liczac na to ze malo kasy mamy kasy itp ale kolesie z gierki wazniejsi niz ze mna spedzenie weekendu..

Gość gość
Mysle,ze facet robi cie w balona autorko! Targac sie jakies hektary zeby poznac kolesi, z ktorymi sie gra w gry komputerowe?! Wielce podejrzane! ja mysle, ze facet od miesiecy na czatach siedzi i teraz chce weekend z jakas blond dziunia spedzic...

Gość gość
Mój maz juz od 5 lat jeździ na te zloty. Bóg wie co tam robi.... Później przez pol roku tym żyją w sieci :/

Gość zalamana1234
napewno nie robi mnie w balona bo nawet jak siedzi i gra to slysze jak oni sie ustawiaja na ta dzialke itp

Gość gość
Jesteś psychiczna. Idź się leczyć. :o

ja ciebie dziewczyno rozumiem ,ale to co czujesz nie moze być przekładane na to co robisz , bądz sobie zazdrosna ,ale wdziej uśmiechniętą maskę obojętności

Gość gość
Och, no bez przesady, przecież możecie się umówić, że teraz on jedzie z kolegami a za tydzień razem :) A Ty nie masz żadnych koleżanek z którymi mogłabyś spędzić czas w ten weekend? Ja sama jeździłam parę razy do znajomej w innym mieście na weekend i mój mąż nie robił z tego żadnych problemów... Daj mu trochę wolności, bo będziecie się tylko przez to kłócić i będziecie oboje nieszczęśliwi. A jeśli chodzi o zazdrość... Moja droga, jeśli będzie chciał Cię zdradzić zawsze znajdzie się jakaś okazja i go nie upilnujesz. A pomysł żebyś jechała razem z nim jest tragiczny. Dla Ciebie to będzie nuda a dla niego istna żenada. No chyba, że inni też jadą z kobietami, to co innego.

12.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mysle,ze facet robi cie w balona autorko! Targac sie jakies hektary zeby poznac kolesi, z ktorymi sie gra w gry komputerowe?! Wielce podejrzane! ja mysle, ze facet od miesiecy na czatach siedzi i teraz chce weekend z jakas blond dziunia spedzic... xxxxx xxxxx nie słuchaj ,nieprawda ,ja będąc w związku wiele czasu spędzałam na swoich pasjach ,zlotach itp ,na szczęście mój facet rozumiał. Mnie radość twojego chłopa nie dziwi ,dla niego to odskocznia od codzienności i tyle . Tu na kafe to wszyscy myślą że każdy sypia z kim popadnie , bzdura!

Gość zalamana1234
dzieki Wam, macie racje.. nie chce byc jak kobieta bluszcz... powiem mu zeby jechal. i moze robie tak, ze on mysli ze bede co chwile dzwonila, kontrolowala go itp. ale moze jak nie bede dzwonic to zaciekawi go to i zateskni?:)

i tak będzie :) w końcu pomyśli dlaczego moje złotko nie dzwoni ,cholera pojechałem a ona pewno poczuła luz ,ojoj nie chce jej stracić ,jest taka atrakcyjna ,jeszcze mi ją ktoś zawinie "

Gość zalamana1234
moze rzeczywiscie przyda sie taka mala przerwa nam zeby zatesknic:) dzieki za dobre rady:) i fakt- jak bedzie chcial zdradzic to i zdradzi mowiac nawte ze idzie do sklepu hehe

nio :) nie zadręczaj siebie i jego , wykorzystaj czas kiedy go nie będzie na słodkie lenistwo i dbanie o siebie ,zrób pedicure ,maseczkę , peeling , niech wróci do pięknej normalnej kobiety , miłego dnia ,spadam z neta !

Gość lolekkk
jesteś zazdrosna o wyjazd na działkę?

Gość gość
Boże ile ty masz lat, weź wrzuć na .luz . Jak tak się będziesz zachowywać to zdradzi cie napewno

Biedny facet.Widać,że nie masz do niego zaufania a bez zaufania nie ma prawdziwego związku.Chcesz go wykastrować przez swoją zazdrość i zrobić z niego ciapciaka?Facet powinien być facetem a nie Twoim przyd**asem :O.Ma prawo do wyjść,nie jesteś pępkiem świata.Mieszkasz z nim a najprostszych rzeczy nie rozumiesz.Przegięcie... P.S.Rób tak dalej to z pewnością albo Cię zostawi albo zdradzi z myślą,że przecież i tak go ciągle podejrzewasz.