Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iwona Wieczorek żyje, mieszka we Francji

Polecane posty

Gość gość

słyszeliście juz ?

Gość rzucam to cholerstwo
Przestań p*******ć, gdyby żyła kontaktowałaby się z matką. Bankowo rozkłada się w jakimś lesie :O

Gość gość
jest świadek i nagrania z kamery, mieszka we francji i ma małego synka mulata, widocznie z matką sie nie lubiła tak jak to było pokazywane w mediach

Durne prowo.Zanim założysz kolejny taki durny temat pomyśl o osobach,które tak straciły kogoś bliskiego albo które kochają Iwonę...

Gość gość
w dodatku polska policja nawet nie wiedziała że nie ma jej na EUROPEJSKIEJ LIŚCIE POSZUKIWANYCH wiadomo , polska policja , nic nie wie i nic nie robi, żałosne

Gość Herr Pecia Goras
kocham ten kraj na Wisłą, ty tu mogą być drodzy nieobecni, celebrytami

Gość sarnamarna
Temat z onetu, dzisiejszy. Dajcie spokój.

Gość gość
Ale serio coś takiego się dzisiaj w mediach pojawiło. Poczytajcie na gazeta.pl

Gość gość
zamknijcie mordy z tym prowo ! poloczki za dyche, netu zacofańcy nie czytacie ?

Gość gość
To prawda z tym swiadkiem,ciekawe czy to naprawde byla ona.a wogole to duzo zbiegow okolicznosci.kobieta we francji podobna do iwony i mowiaca po polsku.

Gość gość
no i co z tego że temat z onetu ? a miałam se to z głowy wziąć ?

Gość gość
Pojawił się jakiś bzdet, jakich już było z kilkaset od dnia zaginięcia Iwony Wieczorek, pewnie jeszcze z 10 razy usłyszymy, że ktoś ją widział, a fakt faktem, że nic nowego się nie wydarzyło, po co bić pianę. Tak wiem, to kafeteria, tu się pisze prowokacje i durne tematy, sama lubię się odstresować w ten sposób, ale nie na czyimś nieszczęściu.

Gość gość
a more ona naprawde nie trawila tej swojej matki a moze stracila pamiec

I co z tego,że jest takie info?Dopóki nie ma potwierdzenia,że to rzeczywiście Iwona bez sensu jest nagłaśnianie sprawy.

Gość gość
w sumie rodzina bogata, mieszkanie na zamkniętym osiedlu, matka widać laske z siebie robi , może dziewczyna nie miała z nią tak cudnie jak to matka opisuje wiem że matki chcą córek idealnych , nie traktują jako człowieka ze słabościami tylko ma byc ideałem, może miała dosyć widziano ją we francji i świadek mówi że mówiła po polsku i synka mulata 2 letniego na oko

Gość gość
Dlaczego bez sensu?tylko dla polakow wszystko jest bez sensu,taka wasza beznadziejna natura.

Gość gość
Oj polaczki to gluoie cwoki siedza na d****h i wiecznie pieprza to zle to nie tak a to jeszcze bez sensu

Gość gość
ja od razu widziałam że iwona taka smutna na tych zdjęciach, taka nieobecna , zresztą jej matka widać to taka rządząca i wszystko musi być po jej myśli zauwazyłam to przy 1 rocznicy zaginięcia kiedy dla przypomnienia jakas dziewczyna miała się przejść trasą Iwony a matka zarządziła że to ona zrobi i nie pozwoli żadnej , ubrała się jak jej córka iwona w seksi spodniczkę i paradowała ze szpilkami w łapie, już wtedy wiedziałam że tez bym uciekła

Gość gość
Serio jej matka tak zrobila :O ja p*****le

Gość gość
serio, szukali dziewczyny podobnej do iwony i były rózne fajne, wybrali jedną ale jej matka nie pozwoliła , jak ją zobaczyłam w czarnej mini w 1 rocznice zaginięcia jak idzie wśród publiczności to pomyślałam że jej matka jest szurnięta a na poszukiwania jak się ubrała, widziałas jak z policją szukała zwłok córki w lesie ? miała obcisłe dżinsy i czerwoną skórzaną seksi kurteczkę no żal , pewnie córeczka musiała spełniać wymogi mamusi w zybujałym ego i zwiała bo miała jej dosyć

Gość gość
widac nawet po zdjeciach ze mamusia to chyba myslala bardziej jak ma sie ubrac niz nad tym ze jej dziecko zaginelo

Gość brzózzzzka
To raczej nie ona

Gość gość
zenada totalna,co to za matka.

Gość gość
nie widzialam tych zdjec,ale slyszalam ze jej matka to wredne kurwisko

Gość gość
to na 100% nie ona.

Gość gość
a dlaczego na 100% nie ona ? mozna powiedzieć na 50 , na 90 ale nie 100, bez przesady

Gość gość
Iwona żyje. To kurwisko puściła się z czarnym. Urodziła malpe, szparke ma zaspokojona. Temat to zamknięcia.

Gość gość
jak dla mnie to kolejny falszywy trop.zeznania goscia kupy sie nie trzymaja.Najpierw pisał na forum że dopiero w domu skojarzyl kto to jest jak myslal o tej ładnej blondynce a teraz p******i że niby za nia szedł.Gdyby byl pewny ze to ona to na bank by podszedł a nie szedł z przyjaciółeczka do metra:o sciemnia jak nic

Gość gość
on nigdzie tak nie powiedzial idiotko,naucz sie czytac ze zrozumieniem a nastepnie zabieraj glos

Gość gość
Niech sobie mieszka :)