Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iwona Wieczorek żyje, mieszka we Francji

Polecane posty

Gość gość
i co lepiej sie czujesz jak wyzwiesz mnie od idiotek? Sama nią jesteś, i to jest fakt,a opinie na temat innych sobie wsadz w d*psko. Przeczytaj fora o Iwonie i dopiero wtedy sie udzielaj hipokrytko

Gość iwona wieczorek .
Nic o mnie nie wiecie

Gość gość
Dokładnie.

Gość dfdfsfsdfsdf
Gdyby chciała uciec od rodziny, to dlaczego po imprezie wracała pieszo w stronę domu?

Gość gość
NIEWIADOMO, może ktoś do niej podjechał albo ona po kogos zadzwoniła ciekawe czy to ona, może podobna była

Gość gość
moze sprowokowala ta klotnie. eh a mnie się wydaje że to byłoby logiczne. relacji z rodzicami nie miala rozowych ani nie byla przykładną córką tylko media ją na taką kreują. wiem poniekad co znaczy miec pieklo w domu. na jej miejscu tez po tylu latach siadania na psychike bym uciekła i specjalnie nie kontaktowala sie z rodzina. zwłaszcza gdy miala isc na studia i zaszła w ciąże to pewnie nie widziała innego wyjscia. Poza tym wydaje mi sie ze znajomi cos wiedza.Moze im powiedziala o planach?

Gość gość
wiem jakie to sa rodziny , matka wymagała od córki , nawet pokazywali film ze studniówki, miała najdroższą sukienkę, chodziła do prywatnej szkoły gdzie matka buliła grubą forse, może miała tego dosyć , a może była już w ciązy

Gość gość
Przecież wszystko da się sprawdzić-czy była w ciąży,czy mieszka w Paryżu,TO TYLKO TEMAT ZASTĘPCZY-jak większość w PL.!

Gość gość
Ja obstawiam góra 3 możliwości: - G***t z pobiciem i zamordowaniem - Jakieś skurr*** ją porwali samochodem, wywiezli, zg****ili i zakopali albo wywiezli do burdelu - ucieczka przed rodzina, inaczej tego nie widze

Gość brzózzzzka
Ja obstawiam, że w tym zniknięciu maczały palce osoby które były wtedy z Iwoną na imprezie. Jackowski podejrzewa jednego z tych chłopaków i mi się też wydaje, że w tym coś jest. Jeśli chodzi o dziewczynę z Paryża to wątpię żeby to była Iwona ale mogliby to wreszcie sprawdzić.

Gość Arkovianin
Sam jestem ciekaw jak to się potoczy

Gość gość
To na pewno ona tylko teraz jak rozdmuchalu agere to sie bedzie ukrywala Miala dosc starej i pojechala a polaczki sie podniecaja dwa lata