Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

propozycja obiadu na piatek..

Polecane posty

No jezyki obce zawsze robia spore wrazenie na laskach;) Kiedys kumpel a knajpie zaczal tak plynnie napierdzielac po wlosku przez telefon, ze sie caly lokal na niego patrzyl;) Ja znam angielski i to mi wystarczy. Wgierskiego chce sie nauczyc tak z ciekawosci bardziej, jak mi sie nie uda to trudno, traktuje to bardziej jako przygode, bo lubie ten kraj i Wegrow. Chce to polaczyc takze z podrozami na Wegry, nauka tamtejszej historii, kultury, literatury i kuchni, a nie jedynie sam jezyk w znaczeniu slownictwo i gramatyka. To bedzie taka moja wegierska przygoda:)

No to fajnie, dobrze się uczyć takiego języka, który nas interesuje i jego kraj. Ja miałem niemiecki wiele lat w szkołach i mi to słabo szło.

@reserved: za makaron Pan Bog sie na mnie nie obrazi. @looser: ja mialem niemiecki w podstawowce i tez mi nie szlo. Niemiecki i rosyjski dla mnie odpadaja, bo nie lubie tych krajow. Moze po wegierskim zaczne tez wloski. Zobaczymy.

Gość gość
Osz ty kurwo, biednej praktykantce pieniądze nie oddasz katoliku z kujaw, to taki twój kujawski katolicyzm? I jeszcze sobie żarty stroisz z biednych praktykantek. Ty łamago kujawska, ty szujo inowrocławska!

Oddam kase po weekendzie, jak rozmienie stówkę. Poza tym w wielu firmach jest zwyczaj, ze praktykanci funduja od czasu do czasu cos do zarcia. Nie bedziemy sie przeciez klocic o kilka zloty.

i myślisz że bez mięsa do spaghetti smakuje ci i się najeszi? wątpię w to

@reserved: w spaghetti oczywiscie bedzie mieso, Pan Bog nie jest takim sluzbista, zeby sie mnie czepiac o taki drobiazg, biorac pod uwage to, ile dobrych uczynkow robie. Natomiast zmartwila mnie inna rzecz w temacie sosu: mam nadzieje, ze mi nie napluje do niego!!!!!!!!!!!! Ps. wiele razy robilem spaghetti bez miesa, a zastepowalem je warzywami, ryba itp. To jest natomiast spaghetti bolonskie, a takie musi byc z miesem. W Piccolo jest tez spaghetti bez miesa, ale nazywa sie inaczej.

Gość gość
Ja bym ci tam nasrał i tak byś nie poznał. Gówno gówna nie wywącha, poza tym żresz samo gówno.

@gosc z 15:46: psycholog nie gryzie, nie boj zapukac sie do gabinetu, nikt Ci w przychodni krzywdy nie zrobi:)

Gość gość
psychiatra tym bardziej, dlatego nie ma co zwlekać

Gość gość
chodzi oczywiście o ciebie hipokryto lub też prowofrajerze

Nie jestem hipokryta, a co to jest prowofrajer, to nie wiem, nie znam takiego slowka.

Gość gość
tego slowka ucza w zawodowie, jak skonczysz swoja gimbaze to sie dowiesz 🖐️

Gość gość
to juz cie w******i ze szkoly? jak mozna byc takim tumanem ?

Tak sie sklada, ze skonczylem 2 wyzsze, panstwowe uczelnie i mam na koncie kilka elitarnych kursow z mojej dziedziny.

Gość gość
jakie poczytaj mi mamo? kogo ty chcesz oszukac? myslisz ze z idiotami rozmawiasz? :D

Nie chce Cie obrazac, bo nie mam takiego zwyczaju, ale wnioski nasuwaja sie takie, jakie sie nasuwaja:)

No rozumiem, kazdy ma swoje upodobania. Ja akurat nie lubie owocow w daniach obiadowych. Pierogi ruskie - tak, pierogi z miesem - tak, pierogi z kapusta i grzybami - tak, ale juz pierogi leniwe - nie.