Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryjóweczka

SPADAM STĄD na WIZAŻ, bo tam przynajmniej nie ma takiego CHAMSTWA!!!

Polecane posty

Gość gość
Ta cała ryjóweczka to nie żadna tam wyuczona tylko moja sąsiadka. Robi z was idiotów i poniża. Do garów tłumoku jeden po szkole zawodowej. Studia! też wymyśliła!

wiecie z czym macie najczęstszy problem? z obsesyjnym mysleniem o seksie(stąd w co 2 wypowiedzi pojawia sie motyw obsceniczny) jak u biedaka z godz. 12.02, drugie zaburzenie osobowości to stany depresyjne i znikome poczucie własnej wartości. Można jeszcze długo wymieniać, ale kto zainteresowany odsyłam do wyników mojej pracy.. :)

Gość gość
E ty autorko a druta ciągniesz? z połykiem oczywiście. Bo ja chetny

🌼 dla zazdrosnego gościa mojego przedmówcy.' Jeśli chcesz się dowartościować faktem, że się znamy to proszę bardzo :) pozdrawiam :) będę później, bo uciekam teraz wizaż. W końcu muszę jednak zrobić obiektywne te badania :)

Gość ryjóweczka wylogowana
Ja jestem w życiu normalną kobietą, kafe to co innego mądralo. Pewnie sama masz zaburzenia psychiczne i siedzisz teraz w psychiatryku na kompie i piszesz, że robisz doktorat :O Ja tu jestem od 5 lat i jakoś nie zeschizowałam, a jestem tu już 5 lat i jestem wykształcona w kierunku bardziej prestiżowego niż te pożal się boże "nauki społeczne" :O

Gość mam w nosie doktorat
Szanowna Pani Magister, jeszcze miesiąc temu Pani pisała, że od roku wysyłają Państwo Wasze CV nawet na drugi koniec Polski a teraz dowiadujemy się, że Pani ma pracę od dawna. Nie będę jednak zgłębiał tego tematu. Pani zapewnienia, niestety również nie zmienią mojej opinii na temat doktorantów. Skądś w końcu wzięło się w Pani przeświadczenie, że w Polsce pracę można zdobyć jedynie po znajomościach. Życzę dalszych sukcesów zarówno "naukowych" jak i zawodowych. Pozdrawiam serdecznie, mgr inż. mam w nosie doktorat

Moja Droga Ryjóweczko wylogowana- zapraszam na terapię... Jeśli uważasz, że można mieć 2 twarze i być kimś innym w życiu a kim innym na kafe...to powinieneś się zacząć leczyć. Wrócę później

Gość gość32
Żegna się z nami i żegna a nadal odpisuje. Dziwne.....

Gość gość
W*********j szmato.

Gość gość
Ha ha ha, szmato, dobre to:-)

Moje uszanowanie

Gość gość
RYJOWKA A PALCÓWE SOBIE STRZELASZ CZASAMI

Gość didka wesoła
Jak to gdzie??? Na kafeterii :-D

Gość gość
Kurwo s********j

Juleczka99 = ryjóweczka

proszę jaka kultura- tak trzymaj mój poprzedniku. (gość z 12.28) do mamy, żony, kochanki, dziewczyny i innych znajomych tez tak mówisz???????

Gość mała latawica
To ta mała dziwka ma rozdwojenie jaźni skoro pisze w dwóch osobach. Zaraziliśmy ją !!!!

mam w nosie doktorat POMYŁECZKA :P a Ty coś taka mądra, skoro nawet stałego pseudo nie masz ? :P

To musi być dopiero ciekawy przypadek do zbadania... autorka rozmawia sama ze sobą z różnych nicków.

mała latawica - powalająca elokwencja Lasancja... SZACUN :) dobra spadam z tego tematu- buraki ćwikłowe !

Użytkownik: ryjóweczka ( ilość tematów: 16, ilość postów: 400 ) Tlen.pl: Juleczka99 Kilka słów o sobie: Księżniczka Króla:) Aktualna stopka:

oraz pisała jako: Aniołek85 Toć to już roztrojenie jaźni :)

Wygląda na to, że ta cała "klinika" gdzie ona ponoć pracuje to hospicjum... zaraz znajdziemy koleżanki dane osobowe? Ok ? :)

Gość gość
tak weszłam z ciekawości....na temat. Pomijam, czy autorka jest tym, za kogo się podaje. Fakt jest faktem, że większość z Was nie panuje nad własnymi emocjami- rzuca bluzgami i gdy faktycznie ktoś podjąłby się tego trudu badania, wyniki byłyby druzgoczące.... W każdym razie jako studentka 4 roku psychologii- mogę zauważyć, że nienawiść was zjada. tak, że brawo za prowo autorki- przynajmniej ma jakiś sens. pozdro! a z 2 strony chyba można mieć kilka nicków- to lepsze, niż ciągle być ukrytym. Zwłaszcza, jak się udzielacie bardzo an tym forum. Ja nie zakładam stałego nicka, bo rzadko się angażuję w dyskusje.

Pani autorka jest brunetką, lekko przy kości :)

Gość Maarcelka
mam w nosie doktorat tak, tak juz wyszukuj danych osobowych marny czlowieczku :D jesli nie masz innych zainteresowan na pewno bedzie to dla ciebie fascynujace przezycie :D