Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryjóweczka

SPADAM STĄD na WIZAŻ, bo tam przynajmniej nie ma takiego CHAMSTWA!!!

Polecane posty

Gość ryjóweczka

[cześć] jestem doktorantką nauk społecznych i prowadziłam kilka miesięcy badania społeczne na tym oto Waszym nędznym forumiku... Poziom dyskusji jest chmmmmmm nieco poniżej średniej normy dorosłego człowieka w pełni ukształtowanej psychice... Jak tylko ukaże się moja praca naukowa- podeśle Wam linka. Wielu z Was rozpozna się wśród moich bohaterów :) pozdrawiam i dziękuję za wzięcie udziału w badaniu :D [cześć] P.S Nie wiedziałam, że obok mnie są TACY ludzie...

Gość Przemysław Wyszkoni
Nara, wrócisz jak dostaniesz bana za nick:D 🖐️

Gość Juleczka99
a to ciekawe muszą być te badania, prawda? Sądząc po niektórych wypowiedziach...podzielisz się jakimiś wnioskami już teraz? ja też wolę wizaż, ale tam chyba nie da się skasować konta...:P I to jest pewnie powód, dla którego wszelkie odchyły gromadzą się tutaj :P

Gość gość
pozostaniemy nieutuleni w żalu,no ale trudno Twój wybór

Gość ryjóweczka
do P.Wyszkoni kiedy wrócę? Ja mam na wizażu od dawna konto i to imienne :) Jesteś mężczyzną i siedzisz na kobiecym forum? Mogę zapytać o powód? Z punktu widzenia psychologii jest to troszkę skomplikowany przypadek...

Gość gość
wypierdaIaj

Gość ryjóweczka
do Juleczka99 wniosków mam całą masę: w każdym razie niezła praca badawcza z nich powstała... Fakt, faktem ludzie, którzy musieliby podpisyważ się swoimi prawdziwym nazwiskiem pod wypowiedziami- nie zaczynali by połowy durnych tematów na tym forum.... Zauważ, że na FB raczej niewielu pisze posty i komentarze w tym stylu jak np. "pochwa nastroszona" i inne ułomne w swej psychice "kobiety". Że już nie wspomnę o bahaterze kafe Przemo 22....

Gość Przemysław Wyszkoni
To nie jest kobiece forum, napisałem setki artykułów dla kafeterii pod kobiecym pseudonimem. 🖐️:D

Gość ryjóweczka
do podszywu z 11.24- kolejny przykład homofobii społecznej na tym nędznym forum... Brawo za wysoki poziom IQ !!!!!

Gość ryjóweczka
Przemysław W. w założeniu to jest kobiece forum, ale oczywiście mężczyźni też mile widziani, oczywiście na poziomie...niestety tutaj niewielu takich.. Podziwiam Was za słownictwo, bogactwo psychik. Gdybym miała więcej czasu i zapału zaproponowałbym Wam darmową terapię, ale niestety chyba nie warto....

Gość ryjóweczka
coś nie tak z moim pseudo? Na tym forum są o wiele gorsze przecież.... a o co chodzi z topikami "moje ciało do oceny" itp? to są poważne zaburzenia... P. Wyszkoni z chęcią przeczytałabym te Twoje arcydzieła :)

Gość ryjóweczka
Wprost zadziwiające z jaka łatwością poddajecie się negatywnym emocjom. Fascynujące wręcz.... Żaluję, że nie trafiłam na Wasze forum wcześniej, gdyż powstałoby o Was jeszcze kilka prac..... echhhhh. To bardzo interesujące w jaki sposób ludzie (niby dorośli, zakładam, że nie jesteście dziećmi z gimnazjum), nie wykorzystują w pełni swojego rozumu :)

Gość gość
S********j kurwo.

Gość gość
WON DZIADÓWO !!!!!!!!!!!!

Gość ryjóweczka
jako świeża pani psycholog ( wszak zaczynam 1 rok psychologi w prestiżowej prywatnej wyższej szkole psychologi i zarządzania w Koluszkach Wielkich) gardzę tym chamskim forum przeniosę się na fekaliajadmy.com.pl tam na pewno znajde wielu ynteligętnych rozmówców by móc pokonwersować na naprawdę życiowe tematy.

Gość ryjóweczka
sram na was glonojady

Gość pochwa nastroszona
Daj spokój ryjóweczka, posiedź sobie tak jak ja na męskich jajach- naprawdę pomaga:-)

Gość gość
jako świeża pani psycholog ( wszak zaczynam 1 rok psychologi w prestiżowej prywatnej wyższej szkole psychologi i zarządzania w Koluszkach Wielkich) gardzę tym chamskim forum przeniosę się na fekaliajadmy.com.pl tam na pewno znajde wielu ynteligętnych rozmówców by móc pokonwersować na naprawdę życiowe tematy. 10/10

Gość gość
Ja bym chciała iść do takowej poradni ale nie jestem ubezpieczona nie jestem też bogata czy całe życie będę psychicznym człowiekiem proszę pani ?

Gość Juleczka99
Autorko- załóż sobie konto, bo prymitywy Cię zjedzą .... Nawet dobrego podszywu nie potrafią zrobić :P ryjóweczka wielki szacunek, że chce Ci się nas badać. To musi być przerażające doświadczenie :)

Gość ryjóweczka
Wczoraj bawiłam się dorodnym ogórkiem, ale teraz wypada mi odbyt :( Co mi radzicie, chyba za mocno pchałam na siłę :(

Gość gość
Mam problem z którymi sama się nie uporam - 1 nie mam wykształcenia pracy. 2 nie mam znajomych nic a nic :-( 3 brak mi jakikolwiek kontaktów z płcią przeciwna 4 nie najlepiej z moja psychika czy jestem skazana na zatracenie czy wierzy pani w boga myśli pani że zaznam jeszcze szczęścia z góry dziękuję za darmową poradę :)

Gość Juleczka99
ja mam ten sam problem... gubie odbyt bo się na hydrant nadziewałam

Gość ryjóweczka
Rozumiem cię kochana, łączmy się w wypadaniu odbytu :(

Ludzie to kolejna, ale tym razem naukowa prowokacja :)' Dzięki wszystkim za udział w badaniu :) Szukajcie linka na http://www.psychologia.uj.edu.pl/index.php/pl/aktualnosci/aktualnosci/ Mój doktorat ma się ukazać we wrześniu. cieszę się Waszymi reakacjami, bo tylko potwierdzacie moje tezy i założenia badawcze :d Pochwo nastroszona szczerze Ci współczuję, ale uzależnienie od seksu można wyleczyć.

Gościu z g.11.41 Na pewno sie uporasz :) Po 1 nie wierzę, że nie masz ani jednego znajomego, rodziny, kogoś życzliwego 2.Wykształcenie zawsze można zdobyć np. w darmowych szkołach typu żak 3.co do kontaktów z płcia przeciwną- cóz stoi na przeszkodzie? 4. wiara w Boga może być tutaj pomocna :) Człowiek zawsze może stać się lepszy i zdobyć wyżyny :) pozdrawiam

Gość mam w nosie doktorat
Widzę, że potwierdza się to co wiedziałem od dawna. Na doktorat zostają tylko ludzie bez perspektyw, którzy nie potrafią znaleźć pracy i poradzić sobie z życiem. Potem siedzą tacy na uczelniach i produkują tony niepotrzebnych papierów i publikacji. Byle by mieć kolejny ISBN, byle by mieć udział w konferencji byle by.... Pozdrawiam i życzę udanego wesela ryjóweczko :*

Doktorat to spełnienie moich marzeń i ambicji. Dostałam taka propozycję jeszcze przed obroną, dlatego się cieszę :) a dzięki Wam poznaję ludzkie zachowania :D Zresztą w pracy psychologa doświadczenie jest niezmiernie istotne, dlatego towarzyszenie Wam i wywiad psychologiczny to dla mnie niebywała przyjemność :D Poza tym ludziska na tym forum są naprawdę wyjątkowo zaburzonymi ludźmi- niestety...

Gość ryjóweczka wylogowana
Ok, ale zanim napiszę ten doktorat, to sobie palcóweczkę walnę, bo jestem taka podniecooona. Aaaaaaaaah, aaaaaaaa, mocniej!

a pracę już od dawna mam ( w jednym z oddziałów psychiatrycznych w krakowskiej klinice). Mylisz się co do faktu, że doktoryzują się osoby, które nie mają co zrobić same ze sobą... Mnie osobiście brakuje wręcz czasu, żeby pogodzić dalsze kształcenie z pracą w klinice... Użytkownicy kafe to wyjątkowi moi "pacjenci" :)