Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
do : gtyfx tov sie nazywa zazdrosc!!!!!! na mój biust choc mam troche mniejszy niz ty sie faceci napalaja jednego spotkalam w zyciu ktory lubi plaskosc u kobiet. uwierz ze kobiety plaskie to bardzo boli widze u kolezanek nawet jedna ktora jest piekna ma super tylek ale biustu nie ma bardzo przezywa to

Gość gość
A ja jako facet wolę te mniejsze w myśl zasady "Dobrze się pieści,co się w dłoni mieści''

Gość Bzdurne wypowiedzi zadrosnych
nienek musze jednak sprostować :) Jestem koło 40-tki, biust 65HH, więc nie gigantyczny, ale z tych większych. Od zawsze nosiłam odpowiednio dobrane staniki i jakos nic mi nie wisi. Ba, karmiłam dziecko piersia przez 2 lata. I nie ma się co pocieszać- małe piersi tez zwisają w pewnym wieku i to dopiero jest przykry widok, jak wiszą takie płaty skóry, jak uszy jamnika :O

Gość gość
mezczyzni uwielbiaja biust u kobiet a kobiety zazdroszcza. a obrzydliwe sa jesli dochodzi do duzego biustu nadwaga fałdy tluszczu na brzuchu itd ale u szczuplej kobiety to kazdy facet byl by zadowolony

Gość gość
zawsze wolalem wieksze. to jest najbardziej seksowna rzecz u kobiet

Gość victoria220492
ja nosze D i mam jedrny biust kolezanka nosi jedna druga B prawie nic nie maja a im to wisi wiec jedrnosc nie zalezy od rozmiaru !!!

Gość Aurelka999
Ale uroda to nie cycki uroda to twarz włosy a cycki to element ciała zresztą czytałam w necie że facet najpierw patrzy na twarz,oczy a potem dopiero na biust tylko zboczeniec patrzy pierwsze na cycki głupia kobietko

Gość gość
sama jestes obrzydliwa i tobie podobne plaskie deski ja zawsze wolalem duze piersi i wszyscy moi znajomi rowniez

Gość gość
Aurelka999 Ale uroda to nie cycki uroda to twarz włosy a cycki to element ciała zresztą czytałam w necie że facet najpierw patrzy na twarz,oczy a potem dopiero na biust tylko zboczeniec patrzy pierwsze na cycki głupia kobietko NIe zgodze sie. Jestem posiadaczka duzych,pieknych piersi i caly czas sie na mniegapia, a watpie abym mijala na ulicy/ w sklepie/ parku/ na silowni etc samych zboczenicow. Ba! Nawet kobiety mi w dekold zagladaja, a nie raz sie zdarzylo, ze jakas pijana kolezanka na imprezie chciala mnie dotknac.. ( tylko malo obdarzone panie mam na mysli) Autorko a tobie moge tylko wspolczuc- braku biustu i mozgu...

Gość gość
Coś za coś ;) takie do E są ok, większe to jak u maciory, nieestetyczne. Z tą głupotą nie do końca trafione, prostaczki robią z tego swój wielki atut, nie mając nic innego ;)

Gość gość
Ja lubię moje średniej wielkości piersi,a te duże wyglądają jak u krowy i nie piszę tego ze złośliwości ale tak to po prostu wygląda

Gość gość
czytalam w necie :d a to dobree :) pisze ci czarno na bialym- y zawsze najpierw na cycki patrzymy, czasem na pupe i 9/10 mezczyzn woli duze piersi, a ten 10 woli pozostala 9...

Gość gość
A deski straszni im tego zazdroszczą,i też to prostackie.

Gość gość
Z biustem jest jak z penisem. Im wiekszy tym lepiej ale tylko do pewnego poziomu potem to juz bardziej ciekawosc bierze góre.

Gość Aurelka999
Ja tobie raczej współczuję nie chciałabym żeby faceci ciągle gapili mi się w biust,bo to bardzo intymna część ciała i na dłuższą metę musi to być uciążliwe a wole podobać się facetom za ładny uśmiech,piękne włosy niż tylko cycory.

Gość gość
NIe zgodze sie. Jestem posiadaczka duzych,pieknych piersi i caly czas sie na mniegapia, a watpie abym mijala na ulicy/ w sklepie/ parku/ na silowni etc samych zboczenicow. Ba! Nawet kobiety mi w dekold zagladaja, a nie raz sie zdarzylo, ze jakas pijana kolezanka na imprezie chciala mnie dotknac.. ( tylko malo obdarzone panie mam na mysli) Autorko a tobie moge tylko wspolczuc- braku biustu i mozgu... Prymitywni faceci zwracają uwagę tylko na biust. Możesz tłumaczyć kim nie są i czego nie mają, prawda jest taka, ze to prymitywny gapią sie na dziewczynę, która ma duże cycki i srednią resztę.

Gość gość
tak sobie mów .... w końcu cóż innego ci pozostało ..

Gość gość
czytalam w necie :d a to dobree pisze ci czarno na bialym- y zawsze najpierw na cycki patrzymy, czasem na pupe i 9/10 mezczyzn woli duze piersi, a ten 10 woli pozostala 9... Wypowiadasz sie za wszystkich mężczyzn? ;)

Gość najwazniejsze sa proporcje
Ani za maly biust ani za duzy nie jest ladny, optymalny według mnie jest C. A za maly, E za duzy. Generalnie duzy biust to zwiekszona masa tłuszczowa i genetyczna mutuacja ze względu na jedzenie syfu. Jeśli chodzi o przydatność do karmienia itp., wielkości nie ma znaczenia. Stad kiedyś żadna kobieta nie miała dużego biustu.

Gość gość
Aurelka999 Ty masz jakiś problem natury psychicznej,po wypowiedziach widać.

Gość gość
fakt, jak się nie ma biustu to trzeba do tego dorobić jakąś ideologie :) ludzie z kompleksami tak maja , a kobiety to już na maxa kazda bez biustu jedzie po tej co biust ma i kazda , która jest kurd*plem jedzie po tej wyzszej

Gość gość
tak sobie mów .... w końcu cóż innego ci pozostało .. Czyli najważniejszym elementem urody jest biust? Twarz może być końska, figura też kiepska? :D żeby nie było, mam średniej wielkości piersi i żadnego kompleksu.

Gość Ania_gość
" gość czytalam w necie :d a to dobree pisze ci czarno na bialym- y zawsze najpierw na cycki patrzymy, czasem na pupe i 9/10 mezczyzn woli duze piersi, a ten 10 woli pozostala 9... Wypowiadasz sie za wszystkich mężczyzn? oczko.gif " Ja mam biust A, a miałam już kilka chłopaków w przeciwieństwie do moich mega biuściastych koleżanek, często słyszałam że jestem "najseksowniejszą kobietą", wiecie takie komplementy, śmiechowe dla mnie, bo jak można być w ogołe sekswoną bez biustu? Widać, czasem ładna buzia wystarczy ;)

Gość Aurelka999
Natomiast ty masz problem natury umysłowej,a to jest jeszcze gorsze.

Ale o czym Wy debatujecie? Przecież to oczywiste, ze faceci wola duze piersi. Tylko co z tego? Czy każdemu mężczyźnie muszą się podobać nasze piersi? Najważniejsze, zeby sie podobały mojemu meżczyxnie, reszta mi zwisa :) hehe, oczywiście nie dosłownie:) Wiec wrzućcie laski na luz!

Gość Ania_gość
dokładnie, zgadzam się z kimś tam powyżej, faceci wolą duże piersi, bo są seksowne. Ale tak jak mówię, nie dla każdego są one najważniejsze :)

Gość victoria922
wiem ze twarz wlosy usmiech ale faceci tacy juz sa kobiety mysla ze patrzy na usmiech oczy jasne kazdy normalny facet po pierwszym spotkaniu wie jaki kobieta ma tylek jaki biust nawet ukradkiem patrza i nawet najpozadniejsi chyba nie wiesz jak dziala mozg faceta

Gość pupa, piersi, nogi
rozne sa preferencje jeśli chodzi o ciało, ale i tak wazniejsza jest twarz

Gość gość
"Aurelka999 Natomiast ty masz problem natury umysłowej,a to jest jeszcze gorsze." Nie dość,że psychiczna to jeszcze niewychowana,słoma z butów wystaje.