Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
piersi przypominaja posladki , kiedys chodzil na czworakach i mial przed oczami tylek , a teraz lata z cyckami , bo widzi w nich tylek ;)

Gość gość
facet to prymityw

Gość miłośnikkobiecychnog
Oczywiscie,że nogi to podstawa ciała!Ich nie da się skorygować,jak są krótkie,albo niezgrabne/krzywe :/ to koniec! a piersi zawsze można zrobić! Z resztą myślicie,że cyce,albo nawet długie nogi zrekompensują wredny charakter vel brak mózgu? co mi wtedy z cyców?:D

Gość prawdziwyfaceeeeet
jak chciałem pobzykać to fakt-szukałem dużych cycków, jak szukałem żony,patrzyłem na całokształt ładna buzia,szczupła,ładne włosy i oczywiście porządna,miła,dobry charakter. Moja żona ma małe piersi,ale ją kocham,bo nie z cycami się ożeniłem.

Gość gość
gość facet to prymityw x odezwała się ta co chce tylko wnętrza człowieka :P

Gość gość
oj deski deski :P

Gość gość
facet to jeszcze ciagle jaskiniowiec

Gość gość
ciagle szuka wiekszych cyckow bo mysli ze kiedys mu moze stanie

Gość gość
Nie stanie cycki tez nie pomoga i nic nie pomoze bo juz wszystkie cycki wyprobowal ;)

Gość gość
a jak wy wyzywacie od mikropenisów to jest fajnie co?!

Gość gość
ale wielkość penisa nie jest zależna od tkanki tłuszczowej. Bardzo duzo szczupłych facetów ma dużego (prędzej gruby będzie miał małego) a jak szczupła, zgrabna dziewczyna ma mieć duże cycki jak nie ma tłuszczu a piersi to w 90% tłuszcz a nie gruczoł ?

Gość gość
zresztą cycki nie są potrzebne do samej penetracji a penis tak. I dlaczego porownujesz c***ja do cycków ? Porównuj go do ci**pek.

Gość gość
do stawiania wymagań komuś to jesteście pierwsze ale jak ktoś was odrzuca to zaraz krzyk i obraźliwe teksty

Gość gość
A zauważyłeś by dziewczyny w szkole śmiały się z chłopaków bo mają małe wacki :) ? Bo ja na każdym kroku widziałam ubliżających dziewczynom z małymi piersiami chłopaków i wyzwiska od "desek". Zresztą koootasa nie widać. Małych piersi kobieta nie ukryje , szczególnie latem.

Gość gość
no to zmień kolegów i tyle

Gość Baba z małymi cyckami
Cyce to smalec, tyle że ulokowany na klacie. Mi smalec lokuje się gdzie indziej i w związku z tym jestem ,,be" i ,,fe". Trudno się mówi. Genów se nie wymienię, co nie.

Gość gość
Co wy jesteście prostytutki, że chcecie kolesia zarabiającego powyżej 15 tysięcy i żeby was utrzymywał? Przecież to prostytucja zwykła i pasożytnictwo, nie dość że deski, to jeszcze chciwe. Ja nic nie poradzę na to, że szczupła, zgrabna laska z dużym biustem mnie najbardziej kręci, bo jest cholernie seksowna.

Gość gość
Faceci lubią zgrabne laski z dużym biustem, a kobiety lubią dobrze zbudowanych, wysokich facetów. Tyle że faceci się raczej nie dziwią, że kobiety chcą takich, wysokich facetów, a laski (deski) zaraz histeria jak się napisze prawdę o preferencjach facetów.

,,Faceci lubią zgrabne laski z dużym biustem, a kobiety lubią dobrze zbudowanych, wysokich facetów. Tyle że faceci się raczej nie dziwią, że kobiety chcą takich, wysokich facetów, a laski (deski) zaraz histeria jak się napisze prawdę o preferencjach facetów." - kto się dziwi, ten się dziwi. Ja odkąd pamiętam wiedziałam jaki jest ideał facetów.

Gość gość
Dlaczego kobiuety lubia miesnie i wysoki wzrost u facetow? Przeciez to obrzydliwe!! Widzisz sens? A no sens a wlasciwie jego brak jest taki, jak wzrost i miesnie u faceta sa meskie, tak duze piersi u kobiety sa kobiece. To wyznacznik kobiecosci jak samo jak wzrost i miesnie sa wyznaczanikiem meskosci w sferze wygladu. I chocbys sie posrala nasrala nacpala i najszczala, nie zmienisz tego.

Gość Best wishes to_you
myślałam ,że kobiecość to styl bycia , delikatność , subtelność...ale wychodzi na to ,że rozmiar miseczki :)

Gość Best wishes to_you
*Tyle że faceci się raczej nie dziwią, że kobiety chcą takich, wysokich facetów* ****** polemizowałabym :)

Gość Best wishes to_you
Zarzuty odnośnie prostytucji śmiesznie brzmią z ust kogoś kto tak przedmiotowo podchodzi do kobiety :) Dla kogoś dla kogo kobieta ma być tylko zgrabnym ciałem z duzymi bimbałami :)

Uprośćmy sprawę : ludzie to ZWIERZĘTA kierowane instynktami i tyle. Z czym tu do cholery dyskutować? Większość to tępe bezrefleksyjne biomaszyny zaprogramowane na przetrwanie i rozród.

Gość gość
Autorka ma problem ze sobą? To się leczy.

Gość gość
bo są podniecające ;D .| |.

Gość gość
piersi przypominaja posladki , kiedys chodzil na czworakach i mial przed oczami tylek , a teraz lata z cyckami , bo widzi w nich tylek oczko.gif DOKŁADNIE ja tez mam takie skojarzenia, olśniło mnie po obejrzeniu Karoliny w TzG. Aha, muszę dodać że jestem kobietą żeby mi zaraz nie wymyślali od prawików

Gość gość
Jak można się dziwić, że facetom podobają się duże piersi, zgrabna sylwetka, fajny tyłek? Przecież to uosobienie kobiecości.

Gość gość
no własnie, fajna laska ładna buzia, pupa z przodu :) musi się podobać i bez cienia ironii to mówię

Gość gość
E tam pupa z przodu, zafiksowałaś się na jakimś cienkim pomyśle. Normalne, duży biust jest seksy, oczywiście gdy jego posiadaczka jest też szczupła i zgrabna.