Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
jak można mieć tak wielkie kompleksy, by obrażać kogoś za to, że się nie ma biustu, a konkurencja ma:P i to jeszcze w tak niski sposób, nie znasz ciekawszych obelg?

Gość gość
Duże cycki są super !!!

Gość gość
Mężczyźni lubią duże piersi, bo można je miętosić w czasie seksu, uprawiać seks hiszpański (cudowny widok dla faceta) oraz super wyglądają w każdym stroju. Duże mam na myśli takie 70D, 80D na szczupłej kobiecie.

Gość gość
Duże są OK, ale bez przesady. Takie jak ma Kate Upton to juz maks moim zdaniem.

Gość gość
Duży biust jest piękny i seksowny. Oczywiście pod warunkiem, że dziewczyna jest do tego zgrabna.

Gość gość
Niestety niektóre kobiety myślą, że jak mają ładny biust to już są super a większość cycatek nie ma ładnej talii i tyłka.

Gość gość
no taka prawda cyce duże a doopa jeszcze wieksza.A mały biust mozna zawsze powiększyć. Te dużo biuściaste które pisały że i tak sflaczeją na starość, już sflaczały.Szczupłe drobne zawsze będą jędrne i zgrabniusie.Cycoliny moga sobie na starość szalik z cyców zrobić i jeszcze zawiązać na kokardę

Gość gość
Na widok dużego biustu u szczupłej laski staję się potulny jak baranek, dla takiej zrobiłbym prawie wszystko :)

Gość malcolmxxx
ja jestem facetem i zawsze podobały mi się dziewczyny z wielkimi piersiami.Może dlatego że duży biust dobrze prezentuje się w ubraniu a wiadomo że jak widzimy pierwszy raz kobietę tojest ona ubrana i zastanawiam się jak wygląda nago zwłaszcza biust. Jednak wiadomo ilu facetów tyle gustów każdy lubi co innego nie ma czegoś takiego że to jest lepsze a to gorsze to jest po prostu inne. Sam się zastanawiałem skąd u mnie aż taki pociąg do tej części ciała kobiety i nie umiem sobie na to odpowiedzieć chyba taki już jestem i tyle

Gość gość
to nieprawda ,że mały biust zawsze będzie jędrny i ''zgrabniusi''...mam koleżanki które mają biusty 70A a wyglądają jak murzynki z trzeciego świata...biust wyciągnięty jak dwa woreczki z piaskiem,o jędrności nie ma mowy...to ja mam duży a bardziej jędrny i ładniejszy...może dlatego,że mam ładny kształt

Gość gość
Ja mam duży biust i powiem tak: Mi się to nie podoba. A z tego co zauważyłam to większości facetów tez nie. Chyba ze jakimś obszczymurkom. Mam rozmiar D/E i wolałabym miec B szczególne ze jestem szczupła. Biust w takim rozmiarze zawsze będzie zwisem. Mam mega zwisy mimo że jestem młoda (19 lat ) a te kremy wszystkie to ściema.

Gość gość
Pewnie napisała to zazdrosna kobieta bez biustu.

Gość gość
zamiast kremu musi facet masowac aby nie bylo zwisow :)

Gość gość
Faceci nie lubią dużych biustów. Jeden facet mnie nawet rzucił przez to.

Gość gość
Nie faceci tylko c***y. Prawdziwy facet uwielbia ładne, szczupłe i zgrabne dziewczyny z dużym biustem. To ideały.

Gość gość
Mój nie jest c**a a nie lubi.

Gość gość
Duże cyce... Bleeee

Gość gość
Każdy facet,który lubi duze piersi jest kaleką umysłową i powinien leczyć się na nogi,bo na mózg już za późno.Duze piersi są obrzydliwe,uświadomcie to sobie,żałosne ułomki.

Gość gość
Zabawne są te wypociny płaskich babochłopów :D

Gość gość
A mnie bawi cały ten temat :D haha

Gość gość
Haha dokładnie zabawne to i w dodatku chłopięce klatki pokazują jak sa prymitywne , jezeli czytają to faceci to zaczną je omijać :)

Gość gość
Znam takie 2 dziewczyny z widzenia: jedna chuda, wygląda jak z Oświęcimia, cycków rzecz jasna nie ma. Zresztą ma przezwisko "deska do prasowania". Ale od kogo? Od kobiet. Ma bardzo duże powodzenie u facetów, często ma jakiegoś innego, jeszcze przebiera w nich. Druga wygląda normalnie, szczupła, ale też może ma max miseczkę A. I co? Tak samo ma bardzo duże powodzenie u facetów, przebiera w nich. Więc gdyby tak w realu było (jak tu wszyscy piszą), że tylko duże cycki są seksowne to większość osób byłaby samotna. A prawda jest taka, że Ci którzy to piszą sami mogą powalić konia tylko do takich, bo i tak żadna ich nie chce. Dosadnie, ale tak jest.

Gość gość
Wysocki pedofilu dr n med. nikogo nie obchodzi ze jestes pedofilem

Gość gość
Płaskie laski są dla desperatów.

Gość gość
Ludziska ogarnijcie się.Mały biust jest sexi.

Gość gość
Prawdziwy facet jak to napisałeś lubi biust w każdym rozmiarze,ni ma znaczenia czy jest to miseczka A czy G lub H.

Gość Aldonka85
To głupota, bo duże piersi też są piekne! Zwłaszcaa jak kupisz sobie porządny stanik. ja sama jestem posiadaczką dużego biustu, kupuje biustonosze Allesa i śmigam jak szalona. A jak przyciągam spojrzenia panów ach