Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notek

Czy dała byś szansę niższemu chłopakowi?

Polecane posty

Gość Notek

Zakładając że to tylko kilka centymetrów. Mam dokładnie 168 cm i podoba mi się jedna super ładna dziewczyna która ma 172 cm i nie wiem czy będę miał u niej jakiekolwiek szanse.

Gość gość
jakby nie zwial na moj widok to czemu nie

Gość gość
mam koleżanke , która ma 175cm i jej chłopak jest od niej niższy o połowę głowy

Gość szalona_blondynka_22
ja bym nie dałą no chyba, że minimalnie nizszzy by był i przysojny i bogaty :)

Gość gość
Raczej nie, bo lubię nosić szpilki ok. 10 cm.

Gość Notek
A co mają do tego szpilki? Szpilki mnie nie interesują przecież nie podaję się wzrostu razem ze szpilkami. Jak tak to ja w butach mam 172 cm

Gość gość
Nie ale dlatego że jesteś tępy

Gość gość
Nie dalabym.

Gość gość
Ja mam męża o 2 cm niższego ode mnie. Jesteśmy juz ze soba 12 lat i nie ma afery

Gość gość
niższy uszedłby w tłoku, ale analfabeta w żadnym wypadku :)

Gość Notek
Rozumiem że ty jesteś mądry/a?

Gość gość
jestem korektorką tekstów i jak widzę "dała byś" napisane osobno, to mnie skręca w środku :)

Gość Notek
To znaczy że jesteś pusta skoro zwracasz uwagę na takie szczegóły.

Gość gość
Niedawno byłam na weselu swojej kuzynki Ona wysoka, ok. 180cm b. kobieca: duży biust, mocne nogi, on-może 176cm, bardzo chudziutki, wąski w barach...I powiem Ci, że nie wyglądało to tragicznie. Kochają się i tj najważniejsze, także nie poddawaj się;). Powodzenia!

Gość gość
hmm - jestem pusta bo nie lubię analfabetów? Pewnie też jestem pusta, bo nie lubię wulgaryzmów. Pewnie jestem pusta bo nie lubię chlać i alkoholików. Jestem pusta, bo uważam, że jeśli ktoś przez co najmniej 15 lat uczy się jednego języka i nie potrafi go ogarnąć w mowie i piśmie, to po prostu tłumok.

Gość szalona_blondynka_22
musisz szukać jakiejś karlicy z takim wzrostem :P

wiem, że może to tak nieładnie z góry odrzucać niższych facetów, ale tak, ja bym nie dała szansy.. źle bym się czuła.. a Tobie by nie przeszkadzało, że jesteś niższy?

Gość gość
Mózg nieużywany zanika ortografia także jak ty przerwiesz naukę na rzecz pracy fizycznej to też pozapominasz wiele rzeczy. Korektorko tekstów czy jeśli ty nazwała byś akumulator baterią i mechanik samochodowy nazwał by cię Głupią to, czy ty byś mu na to pozwalała? Myślę że nie. Pacynienka - A ty ile masz cm wzrostu?

Gość gość
a w czym praca fizyczna przeszkadza w nauce? Przecież nie pracujesz 24 na dobę. Jak widzę, masz czas na kafeterię i zadawanie dziwnych pytań :) Więc i naukę czasu by starczyło. Bo facet piękny ani wysoki być nie musi, ale mądry owszem :)

Gość gość
Ja ci powiem tak teraz znalazłaś coś co ci nie przeszkadza i jest to moja ortografia w innym razem znalazła byś co innego do czego można by się przyczepić. Taka jest mentalność kobiet, zawsze się do czegoś przyczepią, ale do nich nie wolno się czepiać bo tak nie wypada i tak nie można bo to są kobiety. Nie każdy dorosły człowiek ma jeszcze czas i siłę na naukę. Nie chce mi się już z tobą dyskutować... A jeśli chodzi o mądrych facetów to tacy mają najgorzej w znalezieniu kobiety więc proszę nie uogólniaj.

Gość gość
ok, po prostu wzięłam udział w dyskusji, którą wywołałeś. Szkoda tylko, że do niskiego wzrostu doszło jeszcze kilka szczegółów, które nie pomogą ci w szukaniu tej wymarzonej. Ale skoro kręcą cię wysokie kobiety, to powodzenia :) Ten kto szuka, pewnie znajdzie :)

Gość no własnie,,,
Nie .Żle się czuje przy niskim facecie.