Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja juz nie szukam

Dziewczyny, fajnych i wolnych facetów koło 30stki po prostu NIE MA!

Polecane posty

Gość prawda nałożona z gory
no widzisz ja znam przypadki, że laska "nie dawała" nie zgadzała się na mieszkanie bez slubu itd i co gośc się hajtnął z dupodajką i liberałką;/ x z kim sie zadawała ta porzadna dziewczyna, z kimś kto takie nie był? x x jakaś kobieta napisała cos na temat moralnosc**prawiczka :D czemu wyzywacie facetów od prawiczków? :D niech mi jakas to wytłumaczy, a jak jakis koles napisze ze bzyka wszystko co popadnie, to owszem jest jakas nagana słowna, ale mniejsza niz w przypadku takiego prawiczka :D o co tu chodzi> to tredowaty?xd

Gość gość
Niech im gwiazdka:D

Gość gość
"laski mają kmiotków, kobiety chcą mieć mężczyznę, o!" x jak ja słyszę takie teksty to mi ręce opadają na babską głupotę. może właśnie dlatego wybierają kmiotów i bufonów bo same takie są?

no widzisz ja znam przypadki, że laska "nie dawała" nie zgadzała się na mieszkanie bez slubu itd i co gośc się hajtnął z dupodajką i liberałką;/ x x pytanie co ona robiła z takim typkiem :D niewazne... x x ktoras napisal tam cos o prawiczku tam do kogos, ; o co chodzi z tym prawiczkiem, bo to zabrzmialo jak przezwisko, czemu jak facet napisze ze bzyka co popadnie dostaje mniejsza nagane jak taki np prawiczek? tredowaty? niech mi ktoras to wytłumaczy

Gość gość
"Znam kilku mężczyzn, którzy są całkiem mhm szpetni (skoro już tak w koło o atrakcyjności wspominacie) a nogi się przy nich uginają usmiech.gif" x jeszcze niech się pojawi jakas co napisze że "musi mieć to coś" i rozmowę będzie można uznać za zakończoną. poziom głupoty i banału osiągnie kafeterianą normę. już widzę jak jednej z drugą podoba się brzydki facet.

no widzisz ja znam przypadki, że laska "nie dawała" nie zgadzała się na mieszkanie bez slubu itd i co gośc się hajtnął z dupodajką i liberałką;/ x x pytanie co ona robiła z takim typkiem :D niewazne... x x ktoras napisal tam cos o prawiczku tam do kogos, ; o co chodzi z tym prawiczkiem, bo to zabrzmialo jak przezwisko, czemu jak facet napisze ze bzyka co popadnie dostaje mniejsza nagane jak taki np prawiczek? tredowaty? niech mi ktoras to wytłumaczy

Gość jak panna miala
epozody z karkami to porazka. a co roboli - nic zlego, ze ktos pracuje fizycznie, ale jak nie potrafi sie ojczystym jezykiem poslugiwac, to porazka.

Gość samiec 007
Ja zdaje sobie sprawe, ze komus moglo nie wyjsc w zwiazku jednym drugim czy 3cim. Ale jesli kobieta ma za soba 10 zwiazkow to chyba cos jest nie tak. Zle wybiera partnerow. jesli puszcza sie z kolesiem na dyskotece, cos jest nie tak. nie ma nic zlego w seksie w zwiazku. kazdy z nas jest "uzywany". Ale moim swiadomym wyborem jest nie pchac berla do kazdej dziupli ktora sie nawinie. szukam tego samego.

Gość gość
nie wyzwałam, stwierdziłam, że wysławia się i ocenia ludzi jakby był wzorem cnót - mężczyzną, który sam czeka z seksem do ślubu, w co wątpię, skoro taki "doświadczony"

Gość gość
prawda narzucona z góry "a ładne te koleżanki ? (zapytam jako zwierze, bo nimi jestesmy, ty też żeby nie było) bo jakoś nie zauważyłem żeby atrakcyjne kobiety trzymały fason jakoś szczególnie, wybrane jednostki nie liczą sie, żeby nie było" Tak, wiem że jesteśmy zwierzakami. Koleżanki różnej urody, ale powiedziałabym, że średnio jesteśmy siódemkami (7/10). Za brzydkie na puszczanie się?

Gość gość
samiec 007 - no właśnie

Gość gość
Uderz w stół a urażone się odezwą:D

Gość gość
Ten wątek to uderzenie w stół.

Gość polskim kobietom
wystarczy jurny dresiarz po podstawowce

Gość gość
I odzywają się faceci urażeni wymaganiami i postępowaniem kobiet. Biedni.

Gość gość
Zauważyłam, że bardzo często w takich tematach lubią się wypowiadać mężczyźni, którzy siebie uważają za nie wiadomo co a kobiety za nic :) ale to taka moja mała dygresja, oczywiście nie mówię o panu 007 bo wykazał się elokwencją

Gość gość co ma dość
,,wystarczy jurny dresiarz po podstawowce" - w sumie czemu nie? Miłości nie ma, realną wartością dodaną jest w zasadzie tylko dobry seks. A nie od dziś wiadomo,że głupie dobrze roocha, a więc jurny absolwent zawodówki byłby jak znalazł. Dobrze mówię czy może się mylę?

Gość samiec 007
..

Gość gość
jest wielu fajnych wolnych facetów po 30 ale kobiety tego nie przyznają bo nie mogłyby znieść fakty, że taki może chodzić wolny.

Gość samiec 007
",,wystarczy jurny dresiarz po podstawowce" - w sumie czemu nie? Miłości nie ma, realną wartością dodaną jest w zasadzie tylko dobry seks. A nie od dziś wiadomo,że głupie dobrze roocha, a więc jurny absolwent zawodówki byłby jak znalazł. Dobrze mówię czy może się mylę?" - bez komentarza, nie wiem co ma piernik do wiatraka. :)

Gość gość
z tym dresem po podstawówce.... znowu generalizacja :/

Gość gość
kobiety w młodym wieku lecą na cwaniaków bad boyów i to oni zwykle są w związkach i to tacy zdradzają najczęściej a ci fajni, w porządku faceci są zwykle właśnie wolni

Gość gość
Skoro są wolni, to gdzie się podziali? Siedzą pewnie w domach i narzekają pod nosem, że fajne kobiety już wszystkie zajęte :)

Gość gość
A te wolne starsze uczą się od tych młodych zajętych:D

Gość gość
gość Skoro są wolni, to gdzie się podziali? Siedzą pewnie w domach i narzekają pod nosem, że fajne kobiety już wszystkie zajęte usmiech.gif x Realizują i nie chcą kłopotów jakim jest współczesna kobieta

Gość ram tam tam
Ja zdaje sobie sprawe, ze komus moglo nie wyjsc w zwiazku jednym drugim czy 3cim. Ale jesli kobieta ma za soba 10 zwiazkow to chyba cos jest nie tak. Zle wybiera partnerow. jesli puszcza sie z kolesiem na dyskotece, cos jest nie tak. nie ma nic zlego w seksie w zwiazku. kazdy z nas jest "uzywany". Ale moim swiadomym wyborem jest nie pchac berla do kazdej dziupli ktora sie nawinie. szukam tego samego. x słusznie, tylko kolego bądzmy szczerzy, która ci sie przyzna że się z takimi zadawała? no która? :D kobiety wrecz lubuja sie grać pokrzywdzona i wykorzystaną, podkreślam wykorzystana wielokrotnie... duże, logicznie myślące misie wiedza że to ściema, nie tonie kilkanascie razy w tej samej studni... cos jeszcze dodac?

Gość ram tam tam
to ja dam przykład od siebie, może to troche da do myślenia, no może nie wszystkim... x ostatnio dobra kolezanka, niezbyt urodziwa ale sympatyczna i ogolnie ok, poluje na faceta bardzo przystojnego, do ktorego jak sama przyznala kleja sie osoby, to nic ze zmienia partnerki jak rekawiczki, ale tylko dlatego ze chce sie rzekomo przekonac czy ma realne szanse wyrawac takie ciacho, tyle sie dowiedziałem z tego co mowi x ona okresla to jako przygode, chec sprawdzenia sie, ja mowie oby tak dalej, zaraz zacznie sie zblizac do magicznego wieku 30 lat, zobaczymy czy moje prognozy okaza sie trafne, ale sie rzadko myle (nie chwalac sie)

Gość ja jestem po studiach
ale nie mam super pracy i interesuja sie mna glownie proste dziewczyny, a mnie nie interesuj*****alna dziewuszka.

Gość kafeterianka na pół etatu
"Szukam kogos na poziomie, osoba zadbana aktracyjna dla mnie fizycznie, ktora ma cos w glowie, ktora sie wyszalala, i nie robila czegos glupiego, kogos kto byl dlugich zwiazkach i nie wiecej niz 2-3. Zadnych epizodow z kontekstami orgietek, albo facetow ktorzy byli karkami najczescie po zawodowce i pustym deklem. Kogos kto mial roazum w wieku 18 lat a nie kto w wieku 25-31 lat sie nawrocil . Sa takie?" Są. Poza mną znam też parę takich jak ja. W ogóle znam może dwie osoby (kobiety) w moim otoczeniu, które może mają faktycznie przebieg 10+. Reszta zupełnie normalnie, niektóre mają cały czas tego samego faceta od LO/studiów. Nie wiem skąd się bierze przekonanie, ze każda 30-stka się puszczała. Poza tym pan od mówienia prawdy obraca się ewidentnie w środowisku, do którego mu mentalnie najbliżej, co mnie bawi niezmiernie :D PS: Fajnie, wolni ludzie są w każdym wieku, polecam się nie spinać tak :)

Gość ram tam tam
ja jestem po studiach ale nie mam super pracy i interesuja sie mna glownie proste dziewczyny, a mnie nie interesuj*****alna dziewuszka. x x a to ciekawe co napisalas, wyczuwam ironie mająca na celu kogos osmieszyc, na zasadzie ze ktos tu jest za bardzo przemadrzały, bład... x ja np. nie jestem po studiach ale po technikum, nie uwazam tez ze osoba po studiach bedzie odznaczała sie znaczna inteligencja, bo tak nie jest, znam ludzi z roznym wyksztalceniem, nijak sie to ma do poziomu tych ludzi, sposobu postrzegania swiata,zasobu słownictwa...