Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja juz nie szukam

Dziewczyny, fajnych i wolnych facetów koło 30stki po prostu NIE MA!

Polecane posty

Gość gość co ma dość
,,Dostrzegam ciekawą zależność: kobiety co pokończyły studia są tak na 4-3 lata przed 30-stką, nie poznały w ich trakcie NIKOGO z kim chciałyby wejść w stały, poważny związek. A im dalej w las tym gorzej. Tak się kończy kariera lafiryndy w akademiku. Jacyś wolni panowie chętni? Nie? A to niespodzianka." - na studiach żaden facet się mną nie zainteresował, w akademiku nie mieszkałam ani nie bywałam. Mimo wszystko, to że jestem sama, to moja wina? :o :(

Gość gość
"Czy to oznacza jednak, że faceta też mam nie miec, bo mam grubsze nogi i większy tyłek niż większość dziewcząt?" x no właśnie na tym polega wspomniany przeze mnie "dobór naturalny". to właśnie "brakiem faceta" natura eliminuje niektóre geny. ale skoro twoim "problemem" jest "grubsze nogi i większy tyłek" to może to tylko kompleksy. taka jennifer lopez też ma "grubsze nogi i większy tyłek" a jakoś nie można jej uznać za szczególnie nieatrakcyjną. to raczej "latynoska uroda" a nie jakaś "wada konstrukcyjna" i amator na to z pewnością by się znalazł niejeden.

Gość andkaa
Spadaj Apostole, co ty wiesz o akademikach. Tam nie ma jak się dymać, bo ciągle ktoś łazi. Niektórym to nie przeszkadza, ale dla większości zero intymności=zero dymania.

Gość gość
"gość Rozumiesz słowo "ograniczenia"??" x z pewnością ty rozumiesz je lepiej. w końcu to twój chleb powszedni bo ograniczony jesteś wyjątkowo. ale naprawdę nie chce mi się z cymbałem użerać i tłumaczyć ci wszystko "łopatologicznie". I tak lepsze moje ograniczenia fizyczne niż Twoje umysłowe, więc gorsza od Ciebie się w niczym nie czuję, nie bój się. I nie zamierzam więcej tracić czasu na dyskusję z Tobą.

Gość gość co ma dość
,,taka jennifer lopez też ma "grubsze nogi i większy tyłek"" - tyłek może i tak, ale nogi to ona ma idealne. Ja mam chyba ze dwa razy grubsze niz ona i wiecznie opuchnięte. :(

Gość gość
"gościem jestem nanana nie pyskuj gówniarzu i nie napinaj się bo na pewno swoim prostactwem nie zrobisz na mnie wrażenia." Haha, widzę napięcie u strony która mówi o nienapinaniu". Dokładnie. Ale niech się dalej napina. W końcu pęknie i będzie o jednego pustaka na Kafe mniej.

Gość gość
gość dziewczyny, bez przesady, moze zle szukacie ;] sadistic24h.pl na tej stronie poznalam kilku fanstastycznych WOLNYCH facetow - chyba żartujesz? Nikt normalny na takiej stronie nie szukałby faceta! No chyba że takich lubisz.

Gość andkaa
Musieliby drzwi i współlokatorów.

Gość gość
e tam bzdety wypisujecie - ludzie w różnym wieku sa wolnni - jakby ci w związkach byli tacy super to nie byłoby tylu rozwodów - wiek nie ma znaczenia, w młodym wieku w pary czesto dobierają siię i fajni i niedorobieni w późniejszym jest tak samo -nie ma zalezności - wyluzoojcie

Gość gość
akurat na studiach to coraz trudniej kogoś poznać bo na większości kierunków zdecydowanie przeważają kobiety - nie tylko na socjologii czy psychologii ale też na medycynie, prawie, ekonomii, architekturze, filologiach. A prawda jest taka że najłatwiej jest kogoś poznać i się zauroczyć jak się razem spędza dużo czasu i ma się wspólne sprawy. A Polska to nie południe Europy czy Stany Zjednoczone gdzie ludzie są spontaniczni i łatwo nawiązują nowe znajomości.

Gość gość
"gość e tam bzdety wypisujecie - ludzie w różnym wieku sa wolnni - jakby ci w związkach byli tacy super to nie byłoby tylu rozwodów - wiek nie ma znaczenia, w młodym wieku w pary czesto dobierają siię i fajni i niedorobieni w późniejszym jest tak samo -nie ma zalezności - wyluzoojcie". Zgadza się. Tak może pisać tylko ktoś, kto nie zna życia i różnych małżeństw od środka.

Gość gość
pozatym dziewczyny - biezcie się za młodszych kilka lat :D zrezta wmłodym wieku facetów jest wiece więc macie szanse fajnego wyyłapać :D

Gość gość
A no , nie ma wolnych i fajnych facetów w tym wieku Ci fajni są zajęci, na takich jest duży popyt jak na świeże bułeczki, są brani na pniu Wniosek? Trzeba było brać jak byli do wzięcia. Są zajęci faceci i geje. Będzie więcej gejostwa i mniej facetów do wzięcia, logiczne. Gejem być to jest korzystnie dla faceta, bo bez zobowiązań i łatwiej dogadać się z facetem, i tak geje powstają ze zwykłych męskich przyjaźni, męskie przyjaźnie idą o kroczek dalej i powstają geje no i wpadki ciążowe im nie grożą. Są jeszcze tacy z defektami faceci, coś w rodzaju piotrusia pana z opcją na rozwiązłość i z niechęcią do trwałych związków.......ale chyba takiego sortu nie bierzecie pod uwagę?.

Gość gość
Ale jeśli piszą tu kobietki mające np 36 lat, to jak będzie miał 32 lata (czyli młodszy o kilka lat), to wciąż obiekt z tematu ;)

Gość gość
"Trzeba było brać jak byli do wzięcia." Dziękujemy Wujko Dobra Rado :D

Gość gość co ma dość
"Trzeba było brać jak byli do wzięcia." - niby jak miałam to zrobić? Siłą, szantażem? :o

Gość gość
dobrze wiecie że piszecie bzdety - ile to patologii w związkach jest - faceci niewykształceni, alkoholicy babiarze paskudy itp itd. ogólnie prawda jest taka ze ci w związkach to jak na nich się patrzy to zazwyczaj taka masakra że zadna normalna baba nawet za ddopłatą nie weźmie :D faceci wolni są ale czasmi nie w tym miejscu co wolne dziewczyny i tak sie szukają nawzajem- bedzie co ma być więc wyluzowac a wy panowie nieudaczni z kafe dajcie sobie na wstrzymanie jak was nikt nie chciał to nawet pod "presją" którą lubicie rozniecac tez nie zechce

Gość gość
Nie siłą, nie szantażem, tylko wyglądem obietnicą...wiadomo czego.

Gość gość co ma dość
,,Nie siłą, nie szantażem, tylko wyglądem" - przecież siłą woli nie zmienię swojego genotypu. Chyba że masz na myśli ukochany przez facecików kobiecy ubiór/zadbany wygląd (czyli styl a la rosyjska dama lekkich obyczajów). :o

Gość gość
Właśnie bardziej o tę damę mi chodzi i o kolejne słowo "obietnica"

Gość gość co ma dość
Mam stanąć z transparentem: ,,obiecuję, że profesjonalnie i za darmo obrobię gałę" czy co? :o

Gość gość
Ale pieprzysz autorko. Mam fajnego kumpla. W tym roku 31 lat kończy. Jest przystojny, bez nałogów, pracuje sam na siebie, ogarnięty. Jeden minus jest taki, że jest pracoholikiem. To wynika raczej stąd, że nie założył jeszcze rodziny. Tylko, że większość kobiet w tych czasach chciałaby mieć playboya z kasą, który by na nią robił. Nie ma lekko. Kobiety teraz to tylko wymagania mają, a od siebie nic najlepiej nie dawać. Jak dla mnie taki gość, to świetna partia, ale mam ju męża :) A on, jest świetnym przyjacielem :)

Gość do 30stek
czemu tak czesto macie za soba seks bez zwiazku, skoki w bok i anal?

Gość gość
"Jak dla mnie taki gość, to świetna partia, ale mam ju męża usmiech.gif A on, jest świetnym przyjacielem" x to w jaki niby sposób takie "cudo" się uchowało? nie masz koleżanek? naprawdę kobiety szukają atrakcyjnych facetów więc jak to się stało że żadna go nie wyrwała?

Gość gość
Może żadna mu się nie spodobała. Za mało ładne, za mało ambitne, za głupie, za puszczalskie itd

Gość gość
weź daj spokój. jeżeli przez całe życie facet nie znalazł żadnej która by "spełniała warunki" jak to pisze wiele kafeterianych lasek to znaczy że sam jest taką "księżniczką" że szkoda słów. no ale nie można go tak w ciemno oskarżać.

Gość gość
kobieta zawsze będzie zwalała winę na faceta myśląc, że jest idealna

Gość gość
baby a do łba wam nie pryszło że czasami facet nie miał okazji??!! jak np. ja - całe życie w męskim towarzystwie - liceum o profilu transportowym dziewczyn jak na lekarstwo, studia wojskowe potem służba itp. itd. no i dupa blada gdzie dziewczynę poznac? JAkies tam krrótkie znajomości były ale nic nie wyszło - jestem przystojny i normalny ok 30 ale teraz np tez jakoś okazji brak - do klubów nie chodze bo mnie to nudzi a dziewczyny z klubów to zazwyczaj maloletnie lafiryndy , fajne dziewczyny w moim wieku dawno zajęte a nie oszukujmy się wygląd dla mnie tez ma znaczenie jakieś więc fajnie jakby mi się podobała a jak są wolne to nie w moim guście- nie mówię że sie nic nie trafi, ale... na razie jest cienko i okazji mi brak a uwierzcie że serio nie jestem pomyleńcem i paskudą i co więcej takicj jak ja z mojej "branży" jest wielu :/

Gość gość
nie jestem wprawdzie babą ale powiem nie, nie przyszło mi to do głowy że "mógł nie mieć okazji". no bo chyba nie wiódł życia pustelnika gdzieś w bieszczadach. moja kuzynka wyszła z mąż za zawodowego żołnierza. jakoś nie przeszkodziło mu bycie żołnierzem w poznaniu jej. marynarze, większość roku spędzający na morzu też znajdują sobie żony. kierowcy, całe dnie i tygodnie "w rozjazdach" też. myślę więc że "brak okazji" to tylko wykręt kogoś komu z laskami nie idzie.