Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rush crush

O co chodzi?

Polecane posty

Gość rush crush

Temat z serii: pytania głupie i głupsze. Sytuacja jest głupia i szczerze mówiąc stawia mnie w niezręcznej sytuacji. Otóż mam faceta od lat 5, 4 lata temu poznałam jednego jego kolegę (S.) i dwie koleżanki (taka mikro paczka). Jedna z nich podkochiwała się w S. Zresztą - czysto obiektywnie - on jest przystojny i inteligentny więc dziołchy za nim szaleją. Jednak od 4 lat on nigdy nie umówił się na żadną randkę. Za to od zawsze zrobi wszystko o co go poproszę. Dosłownie - nawet jak zażartuję żeby mi coś przyniósł, oddał czy coś - od razu dostaję co chcę. Ze wszystkich chamsko potrafi zażartować a mnie z kolei zawsze słodzi i broni. Pomijam już najgłupszy fakt, że lubi każde moje zdjęcie choć ogólnie nie klika lubię to nigdzie. Z kolei od pół roku na każdym spotkaniu opowiada mi jaka jestem inteligentna, piękna i mam znać swoją wartość. Próbuje nawiązywać kontakt fizyczny - ja nie przytulam się do ludzi poza przywitaniami i pożegnaniami, a on "tu mnie chce pocieszyć", "tu coś pokazać". Przywozi mi jakieś upominki z wakacji. Nie wiem już czy ja sobie coś wkręcam? Nie chcę robić jakiejś afery ale szczerze to trochę zaczyna mi to przeszkadzać. Niestety ja zawsze miałam mnóstwo kumpli, mniej koleżanek - i dopiero po latach często okazywało się, że ktoś się we mnie podkochiwał bo ja zlewam sygnały i ich nie zauważam myśląc, że to po prostu koleżeństwo. Jednak zależy mi na moim facecie, nie chcę żeby on coś sobie pomyślał. jak myślicie? Wkręcam sobie? Wyolbrzymiam? A jeśli nie to jak sobie z tym poradzić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować