Owsicki9 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) . Edytowano 3 godziny temu przez Owsicki9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 1 godzinę temu Kropka miłości? Nie podoba mi się twoje zdjęcie! Ładniejsze było twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 1 godzinę temu Jutro biorę ślub w grze online z Zosią z Gdańska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 57 minut temu Wszystko gotowe? Smoking, suknia, kwiaty, dużo jedzenia? Będzie wódka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 57 minut temu Tu chłodniej to i mózg sprawniej funkcjonuje. A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 55 minut temu (edytowany) Stroje już są, czerwone róże i jedzenie też Wódki chyba nie ma w grze. Bez alkoholu A przedwczoraj szedłem sobie na boso w wodzie i nadepnąłem na jakiś kolec i mam dzisiaj dwa palce spuchnięte i kuleję w ogóle. Edytowano 55 minut temu przez Owsicki9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 50 minut temu 4 minuty temu, Owsicki9 napisał: Stroje już są, czerwone róże i jedzenie też Wódki chyba nie ma w grze. Bez alkoholu A przedwczoraj szedłem sobie na boso w wodzie i nadepnąłem na jakiś kolec i mam dzisiaj dwa palce spuchnięte i kuleję w ogóle. Ja mam całe usta opuchnięte i posiniaczone po ostrzyknięciu. Aaaa, niech to minie szybko, bo wyglądam jak by mnie mój pobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 50 minut temu Jakie jedzenie? Indyjskie będzie bo się na nie przeniosłam ostatnio po obsesji chińskim. Byłeś u medyka? A jak ci uschnie stopa? Pewnie jakaś gangrena ci się wdała. O matko i córko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Ja mam całe usta opuchnięte i posiniaczone po ostrzyknięciu. Aaaa, niech to minie szybko, bo wyglądam jak by mnie mój pobił Hi. Wczoraj nie zdążyłam zapytać co będziesz upiększała w sobie. Usta? Olala, to teraz można całować do woli. To znaczy za chwilę bo spuchnięte. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Jakie jedzenie? Indyjskie będzie bo się na nie przeniosłam ostatnio po obsesji chińskim. Byłeś u medyka? A jak ci uschnie stopa? Pewnie jakaś gangrena ci się wdała. O matko i córko. Bezdomni chyba mają wiekszą tolerancje na gangrene, inaczej każdego by wytępiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Jakie jedzenie? Indyjskie będzie bo się na nie przeniosłam ostatnio po obsesji chińskim. Byłeś u medyka? A jak ci uschnie stopa? Pewnie jakaś gangrena ci się wdała. O matko i córko. Nie byłem u lekarza, bo niby jak w Polsce? Ubezpieczyciele mi nie dadzą ubezpieczenia, bo bezrobotny. Karty europejskiej, że z NHS mnie zapłacą, nie mam. Na lekarza kasy nie mam. Jest lepiej, niż było dwa dni temu, bo poruszanie dwoma palcami nie sprawia mi bólu, i wziąłem dzisiaj prysznic, więc jest lepiej, bo wczoraj rano to jakbym wlazł do kabiny, to bym się wywrócił. 3 minuty temu, BellaS napisał: Ja mam całe usta opuchnięte i posiniaczone po ostrzyknięciu. Aaaa, niech to minie szybko, bo wyglądam jak by mnie mój pobił haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Bezdomni chyba mają wiekszą tolerancje na gangrene, inaczej każdego by wytępiła Mówisz? Nie wiem. Uważam, że podobne choroby dotykają każdego bez względu na status. Ukochany powiedział ci dziś: Dzień dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 46 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, BellaS napisał: Bezdomni chyba mają wiekszą tolerancje na gangrene, inaczej każdego by wytępiła Może z Zosią postawimy domek, w gierce już mamy Teraz pora na domek w realu. Potem będą bejbiki. Edytowano 46 minut temu przez Owsicki9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Jakie jedzenie? Indyjskie będzie bo się na nie przeniosłam ostatnio po obsesji chińskim. Byłeś u medyka? A jak ci uschnie stopa? Pewnie jakaś gangrena ci się wdała. O matko i córko. W gierce szynka ze smoka, grzyby, pomarańcze, winogrono, banany Może coś jeszcze wymyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: Nie byłem u lekarza, bo niby jak w Polsce? Ubezpieczyciele mi nie dadzą ubezpieczenia, bo bezrobotny. Karty europejskiej, że z NHS mnie zapłacą, nie mam. Na lekarza kasy nie mam. Jest lepiej, niż było dwa dni temu, bo poruszanie dwoma palcami nie sprawia mi bólu, i wziąłem dzisiaj prysznic, więc jest lepiej, bo wczoraj rano to jakbym wlazł do kabiny, to bym się wywrócił. haha Nie masz karty światowego obywatela? W nagłych przypadkach jak znalazl. Na pogodowie? Kiedyś ktoś mówił żeby sobie ranę osikać prostym, ciepłym strumieniem. Może spróbuj? A jak nie to czekaj na zbawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 44 minuty temu Chociaż... do wesela się zagoi. Tak głosi przyslowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: W gierce szynka ze smoka, grzyby, pomarańcze, winogrono, banany Może coś jeszcze wymyślę Grzybki jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, Owsicki9 napisał: Może z Zosią postawimy domek, w gierce już mamy Teraz pora na domek w realu. Potem będą bejbiki. Bejbiki? Poważne plany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Nie masz karty światowego obywatela? W nagłych przypadkach jak znalazl. Na pogodowie? Kiedyś ktoś mówił żeby sobie ranę osikać prostym, ciepłym strumieniem. Może spróbuj? A jak nie to czekaj na zbawienie. Nie mam, wczoraj babcia mi obłożyła lodem, a wcześniej zamrożonym masłem, to trochę poczułem ulgę, ale dzisiaj rano się budzę, a noga dalej spuchnięta Poruszam już dwoma spuchniętymi palcami więc chyba bez paniki Wczoraj miałem wszystko zdrętwiałe Nadepnąłem na kolec, bo głupi jestem, zamiast wyrzucić z wody od razu, bo wiedziałem, że coś leży, to ja machnąłem ręką, a potem przy wychodzeniu na brzeg nadepnąłem na to ... Bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Grzybki jakie? Białe i brązowe są w grze 1 minutę temu, sv7 napisał: Bejbiki? Poważne plany. Haha na razie nie planujemy bejbików, ale Zosia kazała mi nie sprowadzać dziewczyn do domu i nie chrapać podczas spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 40 minut temu 8 minut temu, sv7 napisał: Hi. Wczoraj nie zdążyłam zapytać co będziesz upiększała w sobie. Usta? Olala, to teraz można całować do woli. To znaczy za chwilę bo spuchnięte. ;] Za 2 tyg. ciąg dalszy, zaczelam od tego co najboleśniejsze wczorajszy wieczor to była jakaś masakra, ale trzeba dla urody pocierpieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: Nie mam, wczoraj babcia mi obłożyła lodem, a wcześniej zamrożonym masłem, to trochę poczułem ulgę, ale dzisiaj rano się budzę, a noga dalej spuchnięta Poruszam już dwoma spuchniętymi palcami więc chyba bez paniki Wczoraj miałem wszystko zdrętwiałe Nadepnąłem na kolec, bo głupi jestem, zamiast wyrzucić z wody od razu, bo wiedziałem, że coś leży, to ja machnąłem ręką, a potem przy wychodzeniu na brzeg nadepnąłem na to ... Bez komentarza. Do wody wchodzimy w specjalnym obuwiu i już wiesz na przyszłość. Powiem ci, że kiedyś mama mi mówiła jakoby liść z główki kapusty pomaga na takie niedomogi. Zapytaj babci czy ten sposób zna. Aaa, jest maść taka która nazywa się ichtiolowa. Coś mi się kojarzy, że na głębsze rany. Ona jest czarna, znaczy bardzo ciemny brąz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 36 minut temu 3 minuty temu, Owsicki9 napisał: Białe i brązowe są w grze Haha na razie nie planujemy bejbików, ale Zosia kazała mi nie sprowadzać dziewczyn do domu i nie chrapać podczas spania Sprawdza czyś wierny. Dobrze! Sprytnie! Pieczarki? To nie jem. Kurki chcę. Załatw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Do wody wchodzimy w specjalnym obuwiu i już wiesz na przyszłość. Powiem ci, że kiedyś mama mi mówiła jakoby liść z główki kapusty pomaga na takie niedomogi. Zapytaj babci czy ten sposób zna. Aaa, jest maść taka która nazywa się ichtiolowa. Coś mi się kojarzy, że na głębsze rany. Ona jest czarna, znaczy bardzo ciemny brąz. Haha na to obuwie trzeba mieć kase, a ja zawsze wchodziłem do wody na boso i było ok. Tym razem też czułem, że coś leży i zawsze wyrzucam niebezpieczne obiekty z wody, ale tym razem machnąłem ręka, bo chce już popływać, bo dawno nie pływałem i potem zonk. Na boso jest fajniej, bo człowiek ma wtedy kontakt z wnętrzem Ziemi i następuje wymiana energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki9 5 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Sprawdza czyś wierny. Dobrze! Sprytnie! Pieczarki? To nie jem. Kurki chcę. Załatw! Brązowe grzyby są syte, kurek chyba nie ma w gierce. Są chyba jeszcze ciemne grzyby i czerwone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Za 2 tyg. ciąg dalszy, zaczelam od tego co najboleśniejsze wczorajszy wieczor to była jakaś masakra, ale trzeba dla urody pocierpieć W taki upał to zbrodnia, Qwerty dlatego ja wybieram bycie brzydulą z wąskimi ustami. Co jeszcze będziesz upiększała? Zmarszczki na czole czy co? Powiedz mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, Owsicki9 napisał: Na boso jest fajniej, bo człowiek ma wtedy kontakt z wnętrzem Ziemi i następuje wymiana energii. A co u Ciebie? Zanim znów wyklikają hejkerzy. Jak pogoda? Samopoczucie? Pracowicie dzisiaj czy luz? Ja już odliczam godziny do weekendu, szczerze mówiąc. Zapowiada się pełny relaks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Owsicki9 napisał: Haha na to obuwie trzeba mieć kase, a ja zawsze wchodziłem do wody na boso i było ok. Tym razem też czułem, że coś leży i zawsze wyrzucam niebezpieczne obiekty z wody, ale tym razem machnąłem ręka, bo chce już popływać, bo dawno nie pływałem i potem zonk. Na boso jest fajniej, bo człowiek ma wtedy kontakt z wnętrzem Ziemi i następuje wymiana energii. No widzisz? Do pierwszego razu. Jak ci urwie następnym razem rękę to pożałujesz, że mnie nie posłuchałeś. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 33 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, sv7 napisał: W taki upał to zbrodnia, Qwerty dlatego ja wybieram bycie brzydulą z wąskimi ustami. Co jeszcze będziesz upiększała? Zmarszczki na czole czy co? Powiedz mi. Nie ma u mnie upałów, wręcz przeciwnie znacznie się ochłodziło. Jeszcze bede robiła bruzdy nosowe i zostanie mi lwia zmarszczka do poprawki, ale jeszcze mi sie trzyma wiec to już za jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 73 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Owsicki9 napisał: Brązowe grzyby są syte, kurek chyba nie ma w gierce. Są chyba jeszcze ciemne grzyby i czerwone. Muchomorki? Dobrze. Tylko kęsa. Ciemne to widzę, że kozaki? Fantastycznie. Porcje bez limitu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach