Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią płaskie kobiety, przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
Nie lubia, uwierz mi. Nie znam heteroseksualnego mezczyzny, ktoremu podobalby sie brak biustu ;) komentarze ze male piersi sa piekne czy seksowne niemal na pewno pochodza od kobiet, ktore probuja sie oszukiwac i podniesc samoocene. Tak, wiem, nikt nie jest idealny, a facetom jak podoba sie charakter babki, to czasem dlatego z nia jest - i to prawda. Ale nie probujcie wmawiac, ze kogos podniecaja dechy, bo tak nie jest. Niestety, to jest prawda drogie panie, przykto mi.

Gość gość
Plaska jak deska to meski Typ urody i tylko mezczyzni bi sexualni chca miec takie

Gość gość
C i D jest idealne moim zdaniem B ciut za male a E juz za duze.

Gość gość
E za duze? No prosze... Ja nosze 32 DD... Czyli polskie 70F. W zyciu nie nazwalabym tego "za duzym biustem". Wniosek z tego nie ply ie zaden, bo rozmiar misek zalezy od obwodu, sama literka gowno znaczy. No, chyba ze chodzi ci o panie z duzym biustem, ktore maltretuja sie w 75C, 80D czy innych obrzydlistwach...

Gość gość
ja mam średni biust i długie nogi-wszyscy lubią mnie lizać tu i tam i całe moje ciało

Gość gość
Ważne żeby dupsko było na miejscu. Co jeszcze napiszecie Fbi? co muszę odj***c żeby być w gazecie:-) będę jak Evalion :-) mogę być męczennikiem. Będę chciał swoją konferencje prasowa!

Gość gość
Małe cycki lubią faceci z małymi pałami

Gość gość
Lubia ? Nie slyszalam

Gość gość
Jak nosisz 60 D to masz ogromny biust a nie malutki, x 60 D to akurat małe cycki znawco...ja mam 60E i ledwo coś widać...tym bardziej rozsmieszają mnie komentarze kobiet, które piszą, że mają C,D i twierdza , ze ich piersi sa duze...hahah Ok, 80 D to duży biust ale i właścicelka CAŁA jest duża przy 80siątce pod biustem ;)

Gość gość
Ja lubie duży biust ale w ostatecznym rozrachunku nie objętość tłuszczu na klatce piersiowej decyduje o wyborze kobiety na partnerkę życiowa. Tak sie składa, że te najzgrabniejsze dziewczyny malo kiedy maja duze piersi... pewnie i szkoda ale tak juz jakos jest... a, ze całokształ jest dla mnie istotny ...brzuch, talia, nogi, twarz to jestem z kobieta z małym biuścikiem...gdybym jej nie kochał może ten brak biustu by mi przeszkadzał ale jak sie kocha to jest to bez znaczenia. Poza tym po za walorami fizycznymi jeszcze inne odgrywaja znaczenie... Np. moja dziewczyna to lekarka, i mimo, ze płaska to w porównaniu do moich kolegów, którzy mają biuściaste panienki ale po politologiach, socjologiach, czy panie ekspedientki, ja mam sie czym pochwalić :)

Gość sajmoooonht
wlasnie duze sa fajne jak sie ***** laske to jej skacza i mozna lizac sutki wtedy i na hiszpana leciec

Gość gość
Nie lubię płaskich, ale moja żona niestety jest płaska...poza tym jest bardzo atrakcyjna, no i ma inne cechy poszukiwane u żony... Szkoda tylko tego braku cycków...bo bym sobie pomacał to i owo po pracy..

Gość gość
nienawidze chudych kobiet są aseksualne

Gość gość
Ideał to ładna, szczupła, zgrabna i z dużym biustem.

Gość gość
Ideał to ładna, szczupła, zgrabna i z dużym biustem. xxxx Pomarzyć zawsze sobie można

Gość gość
Plaskie kobiety sa piekne

Gość gość
Są piękne dla gejów.

Gość gość
O dziwo najwieksze powodzenie mialam jako plaska deska w rozmiarze xs. Potem troche przytylam, faceci mowili ze mam super figure klepsydry i biust 75 e a mialam mniejsze powodzenie. Potem poznalam meza. Mowil ze jest super i kocha moj biust ale jak schudlam do rozmiaru xs i znowu nie mam duzego biystu to jest zachwycony i widze ze tak mu sie bardziej podoba wiec niektorzy naprawde lubia szczuple z malym jedrnym biustem.

Gość gość
Ja zawsze myślałam, że nosze 70A. Poszłam kiedyś do profesjonalnej brafiterki i okazało się, że mam 65D. A mam naprawdę malutkie piersi. Tak więc sama literka nie stanowi o rozmiarze biustu. Mam niby D a biust wielkości rodzynek.

Gość gość
Ja mam 65F i zawsze kupuję w profesjonalnych sklepach. Mam 168 cm i ważę 60 kg. Nie jestem chuda jak patyczek ale też nie jestem gruba. Podobam się sobie a to najważniejsze. Akceptować siebie.

Gość gość
No i dobrze.

Gość gość
przecież faceci zakochują się glownie w osobowości i w twarzy i patrza na ogoł sylwetki,ja mam naprawdę male cycki a zakochancow od zawsze i w ilości która mi przeszkadza

Gość gość
no bo tak - w sieciowkach i 2/3 sklepow bielizniarskich jest ta uproszczona rozmiarowka - A/ B/ C/ D gdzie D to juz jest wielka mleczarnia. ale to nie sa profesjonalne staniki. powinnysmy kupowac tam gdzie jest brafitting i prawidlowe dla kazdego rodzaju cyca rozmiary - a ich jest w pissdum , jakies E, FF itd. gdzie mozna dobrac cyckonosz do 65cm pod biustem. i takie 65F to bedzie stare B70 tylko lepiej dopasowane do cyca - nie bedzie go deformowac.

Gość gość
Każdy jest inny.I duże i małe jest piękne :) Nie obrażaj kobiet z małym biustem!!!

Gość gość
miałem kilka płastug. Nie da rady z nimi się kochać na dłuższą metę. Czułem się jakbym pukał małego chłopca. Po jakimś czasie zawsze chce się złapać porządnego, dużego cyca.

Gość gość
Dlaczego wolą chude? Dalczego wolą grube? Dlaczego wolą wysokie? Dlaczego wolą niskie? Ile to podobnych wątków na kafe... Mam wrażenie że wszystkie które tak piszą albo obracają sie w specyficznym kręgu facetów albo maja jakąś istotną wadę zrzucając winę nie na to na co powinny. Uświadomcie sobie że faceci mają bardzo zróznicowane gusta w odróżnieniu od was gdzie w 80% chciała by wysokiego wyrzeźbionego bruneta z gęstym ciemnym zarostem. Pewnie dlatego tak trudno wam to sobie uświadomić więc same dążycie do jakiegos ubzduranego przez media ideału.

Gość Teppic No4
Kretyński temat. "Hurr durr, dlaczego ktoś lubi coś, czego ja nie lubię!!??1"