Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią płaskie kobiety, przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
potwierdzam:D

Gość gość
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Płaska czy nie, z cycami lub nie -to bez znaczenia/ Grunt żeby nie była większa ode mnie - zwłaszcza tuszą. Więc skonczcie te filozofczne pierdo lamento pasztety, świata nie zmienicie podobnie jak i gustu facetów - od zawsze tak było,jest i będzie.

Może dla ciebie bez znaczenia kryptogeju. Biust jest bardzo ważny. 

Gość bbbbb

mam małe b i nie przypominam sobie samca który by na mnie nie leciał :)) urode mam mocno ponad przeciętną, po nocy ze mną to juz całkiem dostają fioła, tyle o wielkich cycach, na pewno sa wielbiciele wielkich ale mi wystarczy te 90 % wielbicieli dla mnie

Gość gość

Taa, bo już wszyscy uwierzą, że taka jesteś niby pożądana. Z małymi cyckami odpadasz już w przedbiegach u 90 procent facetów. 

Gość Gość

Jesteś pewien że w przedbiegach? Żadna normalna nie lata z cyckami na wierzchu. Widać że chuja się znasz na stanikach i cyckach. 

Gość nie do mnie , ale
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jesteś pewien że w przedbiegach? Żadna normalna nie lata z cyckami na wierzchu. Widać że chuja się znasz na stanikach i cyckach. 

czyli chcesz powiedziec , ze nosisz push up ;) . A po co ? Skoro tak na ciebie leca . Sama siebie ta wypowiedzia zapedzilas w kozi rog . Nie wazne mniejsze czy wieksze , ale niezbyt korzystnie sie przedstawilas tymi nocami . A gadka o stanikach udowodnilas , ze oszukujesz . 

Gość Gość

Nie będę wdawac się w dyskusję z karlem umysłowym który nie potrafi poprawnie napisać nieważne. Wiesniaku. 

Gość Gość

Dodam tylko że dziś cycki są jutro nie ma albo odwrotnie i gitara gra a chüjem zostaje się na całe życie. 

Gość gosc

wlasnie udowodnilas swoje kompleksy . gdybys ich nie miala nie probowalabys wszystkich tu przekonywac o swojej swietnosci . 

Gość Gość

Napisanie komentarza w temacie to według ciebie przekonywanie o swojej świetności? Ciekawe wnioski acz z dupy mimo wszystko. 

Gość gosc

Kazdy twoj wpis to atak , agresja, wyzywanie i nerwy . 

Gość Gość gość

Kiedyś podobały mi się kobiece kształty (nie mylić z puszystością). Moje pierwsze dwie dziewczyny miały właśnie takie kształty.. Pierwsza miała duże jędrne piersi a druga tyłek jak brazylijka. Po zakończeniu związku z tą ostatnią odmieniło mi się zaczęły mi się podobać szczupłe a nawet malutkie - drobne. Nie wiem czemu... Po jakimś czasie poznałem przypadkowo szczupłą blondynkę 164 z małym zaokrąglonym tyłkiem i jestem z nią od jakiegoś czasu. Bardzo mnie kręci i szybko mi nie przejdzie. Tak to wygląda a teraz spać !

Gość bbbbb

haha to mój drugi komentarz  tutaj, mi naprawdę zwisa by was przekonywać :) mi jest dobrze :) i nie ukrywam rozmiaru moich cycków bo uwielbiam swoje ciało, poza tym moi wielbiciele nie powinni być waszym zmartwieniem nie ?:) co wasza wiara lub brak zmienia w moim zyciu, nic, napisałam to dla małych w biuście by kompleksów nie miały

Gość gość

Deski są aseksualne.

Dla mnie cycki mają drugorzędne znaczenie, raczej biodra, talia, pupa, uda. I tak, deski są niefajne.

Jedni lubią cycate inni płaskie. Jedni wolą z tapetą na ryju a inni naturalne. Jedni grube drudzy chude

To od gustu zależy. Poza tym cyc to nie wszystko. Trzeba też mieć coś w głowie 

Gość Gość17
Dnia 15.07.2013 o 14:14, Gość gość2 napisał:

są to tak zwane wklęsłe deski chude i ohydne anorektyczki

Nie zawsze. Ja jestem deską( nawet 0 za duże xd) a anorektyczką nie. Ważę 55 kilo przy 169.Jestem chora na policystyczne jajniki. Mam niedobór damskich chormonów. W moim przypadku brak.Więc czemu każdy uważa "deski" za jakies gorsze. Czy przy porodzie sobie wybieramy rozmiar miseczki? Przecież każdy ma inne geny. Poza tym ci którzy sie wyśmiewają nie mają grama kultury. 

Gość filozof

Mogą lubieć deski, bo wyczuwają w ten sposób łatwe zakompleksione laski. Laska nie musi mieć mega cycków, ale trzeba mieć za co złapać. 

Gość Ewa

Ja mam małe cycki i mam gdzieś opinię facetów. Na codzień nie noszę push up i się nie maluję bo mi się nie chce. Jedynie jak wychodzę na scenę to robię mocny make up i zakładam push up. Trenuję taniec orientalny i tam na scenie trzeba wyglądać dobrze. Robię to co lubię, nie mam ochoty nikomu się przypodobać.

Gość ENI-na

Autor postu pisząc go wykazał się ogromnym brakiem inteligencji. Wiadomo, że zadna kobieta nie ma wpływu na to jak duże piersi mieć będzie. Czy rodząc się i rozwijając masz wpływ na to jak będziesz wyglądał? Czy gdyby obiekt Twoich marzeń powiedzialby ze nie bedzie z Toba bo masz np. za duzy nos lub szybko łysiejesz powiedzialbys, ze to Twoja wina? Opamiętaj sie, sam nie jestes idealem. Nie oceniaj innych. Chocbys byl najpiekniejszy to kobieta bylaby z Toba tylko ze wzgledu na wygląd a nie na osobe jaką reprezentujesz bo to co mowisz swiadczy o Twojej glupocie. Dziewczyny z malymi piersiami są wyjątkowe

Gość Gość
37 minut temu, Gość ENI-na napisał:

Autor postu pisząc go wykazał się ogromnym brakiem inteligencji. Wiadomo, że zadna kobieta nie ma wpływu na to jak duże piersi mieć będzie. Czy rodząc się i rozwijając masz wpływ na to jak będziesz wyglądał? Czy gdyby obiekt Twoich marzeń powiedzialby ze nie bedzie z Toba bo masz np. za duzy nos lub szybko łysiejesz powiedzialbys, ze to Twoja wina? Opamiętaj sie, sam nie jestes idealem. Nie oceniaj innych. Chocbys byl najpiekniejszy to kobieta bylaby z Toba tylko ze wzgledu na wygląd a nie na osobe jaką reprezentujesz bo to co mowisz swiadczy o Twojej glupocie. Dziewczyny z malymi piersiami są wyjątkowe

Wszystko fajnie, oprócz ostatniego zdania. Niby czemu te z małymi piersiami są wyjątkowe, co je niby takimi czyni? Chyba że chodzi o to, że są wyjątkowe, bo płaskie. Ale to żadna wyjątkowość tylko spora wada.

Gość gość

faceci lubią duże piersi ale pod warunkiem, że to idzie w parze ze szczupła figurą, płaskim brzuszkiem i ładną twarzą.

Sam duży biust niczego nie gwarantuje podobnie jak wysoki wzrost u faceta. 

Gość gość

faceci nie tyle lubią płaskie co zgrabne, szczupłe dziewczyny...a że te przeważnie ten biust mają mały to druga sprawa. Pewnie woleli by by była zgrabna i z dużym biustem ale w życiu nie dostaje się wszystkiego i trzeba podejmować wybory 😜 

Gość Lenka

No ja mam maly biust. I jakos nie narzekam na brak powodzenia. Kazdy moj facet lubil moj biust i mowil ze mu sie podoba. Zreszta kompleksy z tego powodu mialam tylko w szkole bo wtedy jako jedyna rzeczywiście bylam plaska 😐 teraz jakos sie tym.w ogole nie przejmuje bo po co? Przecież nie poradzę na to nic, nie mam na to wplywu w ogole. Nie zmienie wielkości biustu ani dieta ani cwiczeniami ani tabletkami wiec nie moj problem 😉

Dyskusja bez sensu. Niech kazdy facet znajdzie sobie kobiete z takim biustem jaki mu odpowiada i tyle.

Gość gość

każdy zdrowy facet lubi duże, seksowne piersi ale sam biust to nie wszystko...liczy się całokształt.

Dobrze to ktoś ujął...to jak ze wzrostem u faceta. Kobiety wolą wysokich niż niskich...ale co z tego, że ziomek ma 190 cm jak jest grubą świnią (lub na odwrót - taki patyczak, suchoklates) w dodatku ma brzydki ryj i zero perspektyw życiowych ?

Gość Jarek

Płaska czy niepłaska dla mnie nie ma to znaczenia. Jeżeli dziewczyna ma ładną buzię i nie jest dużą kobietą, dla mnie może być płaska. 

Gość hehe

Ja jako babka z małym biustem i dużym tyłkiem się zgadzam, że faceci nie lecą na płaskie, nie wiem, dlaczego macie z tym jakiś problem. Tak jest i już. Jednak wtedy lecą na tyłek no i sprawa rozstrzygnięta.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

każdy zdrowy facet lubi duże, seksowne piersi ale sam biust to nie wszystko...liczy się całokształt.

Taaa, a każda kobieta lubi napompowaną klatę u faceta niczym u rasowego koksa 😄 

Bzdura. Są tacy co i wolą średnie czy dosyć małe piersi. Nie porównuj biustu do wzrostu bo to nieadekwatne porównanie.

Gość zachariasz

Ahhh uwielbiam te wielkocycne, które nie mają facetowi więcej do zaoferowania prócz wielkich cyców, dlatego tak się plują i rzucają lub wmawiają bycie gejem, każdemu kto nie przepada za wielkimi dojami 😄 

Gość gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Bzdura. Są tacy co i wolą średnie czy dosyć małe piersi. Nie porównuj biustu do wzrostu bo to nieadekwatne porównanie.

To nie tak. Są tacy co zgrabną, szczupłą figurę cenią sobie ponad duży biust i to w sumie zdecydowana większość...a, że zgrabne przeważnie ten biust mają mały no to trzeba z czegoś zrezygnować. Ale uwierz mi, że żaden facet się nie obrazi jak szczupła dziewczyna ma jednoczesnie duży biust 😉  Fajnie jak jest, ale jak nie ma to też nic się nie stało jeżeli cała jest zgrabna i ma ładną buzię (zgrabne nogi, płaski brzuch, ładne wcięcie w talii).