Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka dama

UWAGA! ważne pytanie.

Polecane posty

Gość wysoka dama

Mam 175cm wzrostu. czy powinnam mieć kompleksy? bardzo mi sie podoba to że jestem wysoka itd. nie wiem czemu wysokie dziewczyny nie lubią swojego wzrostu. co chwilę czytam tu że dziewczyny powyżej 170cm wstydzą sie swojej "wielkości". jestem na kafe od kilku miesięcy i jeszcze nie trafiłam na temat który założyła dziewczyna niska (150-160cm ) że jej z tym źle, to jej kompleks itd. na koniec apel do wysokich:OPANUJCIE SIE!

Gość gość
ludziom psychika już siada i tyle

Gość wysoka dama
też tak sądzę. ale serio przez te kilka miesięcy co tu jestem nie widzialam tematu "jestem niska, to mój kompleks" itp. same wysokie. zamiast sie cieszyć że są wysokie, maja długie nogi to tylko narzekają. wkoncu wszystkie modelki są wysokie. kobiety poniżej 175cm maja marne szanse a mniej niż 170 to już wg by ich z wybiegu nie było widać. ;) nie chodzi o to że śmieje sie z niskich ale do cholery skąd te kompleksy u wysokich

Gość wysoka dama
też to zauważyłam. ja sobie myślę tak: mam 175cm- Kurcze, fajnie. przecież mogłam mieć 190 56kg- super. lepsze to niż 80kg. 20lat- Kur.. ale ze mnie młoda d**a. wiekiem będę martwić sie jak będę miala 401(a mając 40-dobra będę sie martwić mając 70) Przytylam 2kg- luzik mogłam złapać dodatkowe 10 duże stopy? co to jest 40???? mogło być 44, wtedy tylko męskie albo na zamówienie. da sie? nie jestem idealna ale myślę POZYTYWNIE!

oby więcej takich kobiet. te z kompleksami same nie są szczęśliwe i w dodatku zatruwają życie innym dookoła. jak jeszcze facet jest zafascynowany ich tyłkiem i piersiami, to nie przykłada takiej uwagi do tego, ale z biegiem czasu i na dłuższą metę zaczyna to przeszkadzać, wkurzać i przede wszystkim męczyć. a wtedy to już krok do zdrady. wystarczy jakaś koleżanka w pracy która wysłucha, powie, że ona nigdy by tak nie postąpiła... ;)

Gość wysoka dama
otóż to. ja wychodzę z założenia że jak człowiek podoba sie sobie to podoba sie innym. kiedyś też miałam kompleksy ale byłam przy kości. schudlam to moja samoocena bardzo wzrosła. teraz jestem pewną siebie kobieta która idzie pewnie przed siebie. nie mówię że jestem idealna-nikt nie jest. ale myślę sobie że Kurcze mogło być gorzej. po za tym poprawia mi sie humor na widok tych zakompleksionych dziewczyn które gdy idą ulica to wlepiaja wzrok w asfalt.