Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalalalalalalalalalalal

stosunek przerywany. jak to jest???

Polecane posty

Witam.Mam 30 lat, męża i dwie córki w wieku 11 i 6 lat. Do dziś nie znalazłam dla siebie odpowiedniej metody antykoncepcji oprócz stosunku przerywanego. Fakt, urodziłam dziecko w wieku 19 lat, ale nie o tym mowa. Drugie dziecko było zaplanowane. Przez kilka miesięcy stosowałam pigułki antykoncepcyjne, żadne mi nie pasowały, po zażyciu pierwszej z opakowania, cały czas plamiłam, spirala nie dla mnie, i tak od 5 lat przerywany. Teraz pytanie, wiele z Was praktykuje tą metodę, a jeśli tak to z jakim skutkiem???

Gość gość
Dojrzała kobieto z tego co piszesz zaliczyłaś wpadkę i dalej to samo cwiczysz.Jaką antykoncepcją jest w XXI wieku stosunek przerywany.Idzdo lekarza i cos dla siebie wybierz ,a nie reklamuj stosunku przerywanego.Chyba,ze planujesz kolejną ciąże.Jest to twój wybór >Możesz skorzystać z rocznego płatnego urlopu.

czy ja napisałam że to wpadka??? może to było głupie ale z moim chłopakiem, do dziś mężem, chcieliśmy mieć rodzinę, dziecko, i pozwalaliśmy sobie po okresie jeszcze można a jak będzie to będzie. no i było, teraz ma 11 lat i jest najwspanialsza pod słońcem. Chciałam dowiedzieć się czy są osoby które też tak funkcjonują w pożyciu seksualnym. Nie potrzebuję kazań, sranie w banie..... Robię co chcę, u mnie się sprawdza i chcę wiedzieć czy ktoś też tak ma??

Gość gość
"po zażyciu pierwszej z opakowania, cały czas plamiłam" A wystarczyło przeczytać ulotkę.

Gość gość
To ty nie wiesz, że dziś na siłę ci wcisną pigułki he he. Nie mogą pojąć że ktoś może mieć na nich problemy i nie chce się truć, inne metody też są niewygodne i mogą człowiekowi nie pasować. Skoro stosunek przerywany ci przypasowała a 3 dziecko nie bd tragedią krzyżyk na drogę. Z tego co słyszałam wiele par to stosuje i " o dziwo" mają planowane dzieci, góra 2. Ja od siebie mogę dodać, że mogłabyś w celu zwiększenia skuteczności stosować NPR - obserwacja.

Gość gość
my tez stosujemy te metodę i jest ok mamy jedno planowane dziecko

Gość gość
dziękuwa za normalne wypowiedzi. Wiele znajomych par posiadających dzieci (dzieciaki ok 10 lat) stosują "przerywańca" i ciąży jakoś nie widać. Wydaje mi się że wiele zależy od mężczyzny i jego kontroli nad wytryskiem, ale to już inny temat. pozdrawiam,,,