Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

Co Was podnieca?

Polecane posty

Gość ania005

Hej dziewczyny. Co Was najbardziej podnieca u facetów? Wygląd, kasa czy może jeszcze coś innego? I dlaczego - to też jest istotne

Gość gość
cholernie podnieca mnie intelekt męskość szaleństwo z umiarem odpowiednim do sytuacji nie standardowość tajemniczość szlachetny charakter i do tego stanowczość oraz we wszystkich wymienionych zachowanie kultury nie cierpię pyszałkowatości pustoty szpanu nadmiernego chwalenia się totalnego braku wyczucia zwisa mi czy facet ma dużo kasy ...ale lubię gdy potrafi zadbać o swoje sprawy ;) uwielbiam gdy ma swoje zdanie ale jeszcze bardziej kocham gdy liczy się ze zdaniem drugiej osoby :)

Gość gość
kafeteria :P

Gość eva22
najbardziej wygląd, uwielbiam jak facet jest dobrze zbudowany i dba o siebie. Nie może też być pedantem, nie zniosłabym gdyby siedział dłużej w łazience ode mnie

Gość 11111111ada
zaradnosc, to ze facet potrafi odnalezc sie w kazdej sytuacji, naprawic rozne rzeczy, to mnie mega kreci, wyglad tez wazny ale facet musi wygladac jak facet a nie ciotka ;d, duzo wlosow, zwlaszcza na klacie, zarost 2-3dniowy i jeszcze maniery i kultura. Fajne jak facet otwiera kobiecie drzwi, zdejmuje płaszcz itp, niby takie drobne gesty, a potrafia zdzialac cuda.

Intelekt, meskosc, zaradnosc, odpowiedzialnosc i pewnosc siebie :) Kasa nie liczy sie ani troche chociaz nie chcialabym kogos utrzymywac ;) Co do wygladu to tez nie ma znaczenia, ale kutas musi byc w miare gruby i pan powinien posiadac ladne, meskie dlonie :classic_cool:

Gość alloalooo
wyglad tak, wiadomo... ale poczucie humoru, madrosc w polaczeniu z wygladem - mniam :)

wygląd, ciało, niedostępność, kasa- niekoniecznie, raczej daje poczucie zadowolenia ale nie jest to podniecenie:) i oczywiście niezmiennie, wiedza w temacie o którym ja nie mam pojęcia ;)🖐️

Gość gość
kasa

Zaradność -TAK :) Kasa -NIE (NIEKONIECZNIE):) Haha dobre . I nie zmnienia się nic ! Pozdrawiam wszystkich biednych i zaradnych :) Niech wam się szczęści:):):)

sama kasa aż tak bardzo nie podnieca i zawsze mogłoby być jej więcej, natomiast już prędzej to co dzięki niej można mieć. Zaradność, w tym również w sposobie osiągania pieniędzy, w jakiś tam sposób pewnie podnieca-i myślę, że właśnie o to chodziło Zielono-Niebieskiej :)🖐️

Ok już zrozumiałem :)tak tylko swiruje sobie :) A ja uwielbiam kobiety z kasą :)-choć i te bez kasy też :):)

Gość gosc+
A mnie kreci owlosienie: ciemnie, na nogach i rekach...wogole uwielbiam wysokich, szczuplych brunetow...wow:)

Tak, Cukierku....kasa kompletnie mnie u faceta nie kreci, a tym bardziej taka, ktora jest przedluzeniem jego kutasa ;) Mam leb na karku i sama potrafie zarobic i nie mam tez parcia na drogie, ekskluzywne rzeczy.....w ogole rzeczy materialne sa dla mnie gowno warte...no moze za kolekcja moich sztucznych kutasow :P ;) Natomiast kreci mnie zaradnosc...i nie chodzi o ta dzieki ktorej ma sie kokosy w portfelu...mozna sobie radzic tez w innych dziedzinach zycia, prawda?

Gość MARLENA,,,,
Ładna twarz o kobiecych rysach.

Gość goscbgd
jak facet ubrany jest w koszule ktora ma wlozone w obcisle spodnie, plus skorzane buty, pasek i kreci tym tyleczkiem, a spodnie opinaja jego meskosc, to jest to

Gość aron
Dziewczyny,Jestem normalnym facetem.Dojrzałym.również na polu seksualnym.Nie jestem bogaty,ale nawet LESSI nie liże tak jak Ja.Ma któraś Pani ochotę na dobrą kawę - też.

Gość Klaudyna5558
Hmmm. Mnie podnieca przede wszystkim budowa ciała i ciemna karnacja ! Ale to zależy! Często zdarza się że pociągającym dla mnie okazuje się facet który jest zupełnie inny niż ci którzy standardowo mi się podobają :P http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ciekawostki/co-podnieca-kobiety-2/#.UeBGc_vwCuM Tu jest fajny artykuł na podobny temat , poczytaj sobie :) Polecam :)

Gość gość
mnie podnieca bmw i lancuch na szyji

Gość gość
a mnie sperma na ryju

Gość Mtyd,pe,d
A ja lubie blondynow i chlopiecym typie urody,pomimo ze ja juz 30+

Gość gość
Mnie podnieca czułość , delikatność, niemal nieśmiałość u faceta, dobroć i szczupła sylwetka.

Gość gość
Najbardzien mnie podnieca jak zanim we mnie wejdzie masuje mi wargi sromowe penisem i coraz to mocniej a wargi sromowe sie rozchodza a on wchodzi wemnie, to roskosz

Gość Sztywniaczek
Jak może podniecać kasa czy coś w tym rodzaju.Mnie osobiście kręcą kobiece włoski :)

Gość gość
cholernie podnieca mnie intelekt męskość szaleństwo z umiarem odpowiednim do sytuacji nie standardowość tajemniczość szlachetny charakter i do tego stanowczość oraz we wszystkich wymienionych zachowanie kultury nie cierpię pyszałkowatości pustoty szpanu nadmiernego chwalenia się totalnego braku wyczucia zwisa mi czy facet ma dużo kasy ...ale lubię gdy potrafi zadbać o swoje sprawy uwielbiam gdy ma swoje zdanie ale jeszcze bardziej kocham gdy liczy się ze zdaniem drugiej osoby .... To juz wiem czemu one tak do mnie przychodzą Xd

Gość eva22
można wyjść z założenia każdego podnieca co innego i nie ma na to wpływu ani żaden z nas ani żadna reguła. Różnie bywa ważne by mieć partnera który to rozumie

Gość evaa4442
oświecony najlepiej to ujął. każdego podnieca coś innego, warto skupić się tylko na tym przy wyborze p[partnera by być potem szczęśliwym w łóżku