Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KUPILIBYSCIE SER BIALY W BIEDRONCE??przeciez to syf skoro kosztuje tylko 2 zlote

Polecane posty

Gość gość

i ma taką konsystencje jak papka... zaloze sie ze tam dodaja jakis syf ,że taka ma konsystencje dziwną i jest mokry jakiś ..nawet ten chudy.. az sie boje co tam jest a moj mąz go kupuje i nie przemówi mu ,ze to syfne i lepiej dolozyc i kupic piątnice,, w dodatku ten ser jest z jakiejs mleczarni PIASKI..co to wogole jest ..jakas nieznana mleczarnia..

Gość Przemysław 22
Nie.

Gość gość
w zyciu bym nie kupila sera bialego w biedronce! wioadomo ,że to chemia i z serem to nie ma nic wspolnego tylko samo mleko w proszku pewnie dosypane i inne swinstwa..fuj

Gość gość
ja mam za 7zł ponad 1kg na wsi od krowy nie badany taki jest najlepszy

Gość gość
ps 2zł za 100g to dużo :p

Gość gość
jakosc sera zalezy od partii,świeżosci, w najlepszych mozna kupic kwasny syf, tak jak i w biedronce bdb,

Gość gość
TUMANY 2 ZLOTE ZA 250 GRAM A NIE 100

Gość gość
takie samo badziewie jak w sklepie firmowym, kazeina, która zalepia jelita

Gość gość
ja kupuje. A co mam zrobic, jak mnie nie stac na drozszy?

Gość gość
Ale za to sie taki za 2 zł lepiej sprzedaje. U mnie robia nieoszukany ser, masło itd ale sporo kosztuje i sprzedaz kiepsko idzie. Dobre produkty wiecej kosztuja a wiekszosc patrzy na cene lub produkty mocno reklamowane nawet jak sa lipnej jakosci.

Gość gość
ja bym kupila dobry ser. Np od gospodarza, ktory sam robi. I mleczko kwasne, mmmm... Czy my sie nie znamy przypadkiem, Ty od tego sera dobrego? :P

Gość gość
kupuję w biedronce a autor też kupuje bo inaczej by nie wiedział jakie produkty tam są. A teraz robi za milionera co to się serka brzydzi. Debil!

Gość gość
ten mi nie smakuje w kostce ale ten w wiaderku do sernika jest ok - coś koło 8 zł /kg a jak twaróg chce to w osiedlowym sklepie mamy pyszny, nie pamiętam jakiej firmy ale z tej samej mają z***bista śmietanę ;P

Gość gość
a mi smakuje .pyszny jest

Gość gość
"kupuję w biedronce a autor też kupuje bo inaczej by nie wiedział jakie produkty tam są. A teraz robi za milionera co to się serka brzydzi. Debil!" xxxx oczywiście że tak :D:D:D Zaraz napisze że słyszał od sąsiadów. :D:D:D:D Często dzisiaj jeden poloczek z drugim poloczkiem nie kupuje w biedronce :D:D:D:D Zejdźcie na ziemię frajerstwo :D:D:D

Gość desperata5565632356
Szczerze? Mam w d*pie co wkładają do tego sera w biedronce. Moja pensja nie pozwala mi na kupno 250g sera białego za 10zł, więc kupuję ten za 2. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. I nie ma co wybrzydzać, żyjemy w Polsce. Poza tym umrzeć i tak umrzesz i to bez znaczenia czy żarłaś ser dobrej jakości czy nie.

Gość gość
juz sie nie podniecaj tak. ja mam prawdziwy ser ze wsi i gardze tym twoim serem za 20zl:D

Gość gość
PIASKI to znana lokalnie mleczarnia spod Lublina - mają super maślankę. A czytałaś skład tego sera?

Gość gość
nie ma skladu raczej na opakowaniu i to jest błąd..:( rzadko jest sklad niestety