Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek z W-wy

Honey - polska megagwiazda

Polecane posty

Gość Wojtek z W-wy

Jest bogata, niezwykle ladna i ma swoj styl - czyli przeciwienstwo typowej Polki

Gość gość
no prosze Cie...

Gość gość
gwiazda disco-polo. została gwiazdą w mysl zasady:sie śsie-sie ma. a mega gwiazdą sie mega ssie sie mega ma

Gość Qwerka
Oczywiscie wszedzie krytyka - Honey ma 21 lat i już osiągnela wiecej niż wy przez cale zycie

Gość gość
no ładna nawet ale bez zachwytu jakaś taka jakby z turasem robiona w DE to takich po ulicy tysiące lata zatem nie jaraj się tak

Gość gość
nie znam baby, kolejny lachociąg lansowany wśród małoletnich przygłupów przez jakieś benadziejne miedia?

Gość gość
Ja też jestem fanką Honey. Uwielbiam ją bo jest NIEZWYKŁĄ i jej piosenki też.

Gość gość
Niezwykłą to ona jest kur.ewka. uwierzcie. autorkom gdybyś ja znala osobiście mówiła byś inaczej. tylko że Ty nie zasługujes sób bycie jej koleżanka. "ja teraz jestem gwiazda, nie mogę sie zadawać z ludźmi który są niżej niż ja. ja tdteraz mogę przyjaźnic sie tylko z osobami na moim poziomie" słowa honey. może nie dosłownie ale coś takiego powiedziała swojej znajomej jw momencie gdy zaczęła robić ta. swoją kariere.

Gość gość
Też slyszałam, że fałszywa jest strasznie...

Gość gość
tak tylko gdyby nie jej bogaty tatus bylaby nikim. niech se tam spiewa co chce ale dla mnie gwiazda nigdy nie bedzie

Gość gość
jeśli chodzi o Polskę, to za gwiazdę mogę uznać Beatę Kozidrak albo Edytę Górniak, a nie przeciętną z wyglądu i jeszcze mniej utalentowaną laseczkę, która albo zna kogo trzeba, albo faktycznie ciągnie aż się kurzy. też mi gwiazda

Gość Just like honey
Przeciez jej piosenki sa beznadziejne. Nie wiem jak mozna jej sluchac :)

Gość gość
chce słyszec lalalalawju :/

Gość gość
jest lansowana a chodzi o zarabianie forsy dla tych co ją lansują. nie wiem jak wygląda i nie mam na to ochoty, a "dyskopolo" nie trawię.

Gość gość
hehe gwiwzda jest chyba tylko dla 13latek ja was prosze :D

Gość gość
i niech ma to co osiagnela drobny fanku bez zycia w realu skoro musisz sie podniecac kims kto spiewa i nic poza tym

Gość gość
bez jaj, dziewczyna ma kilka fajnych piosenek ale jej głos to żaden szał, jest młoda ładna i ma kase ale nie jest i nigdy nie bedzie megagwiazda

Gość gość
"ja teraz jestem gwiazda, nie mogę sie zadawać z ludźmi który są niżej niż ja. ja tdteraz mogę przyjaźnic sie tylko z osobami na moim poziomie" zatem autorze wątku dla niej to ty jesteś NIC ! ZERO ! zwyczajny fan byle kto... nie jarać się głupimi kozami nie dawać zarobić szmacie ! niech spadnie na poziom zwykłych zjadaczy chleba od razu jej się w głowie poukłada ścierwo małe k*******e !!!