Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowankaP.

Pokój dla dziewczynki.. jaki kolor......Tylko NIE RÓŻOWY....

Polecane posty

Gość kolorowankaP.

pokój i akcesoria chciałabym mieć w podobnym kolorze

Gość gość
Ja też jestem na tym etapie i myślę o fiolecie - może jakiś wrzos, to mój ulubiony kolor. Komodę kupuję ciemną, a łóżeczko już mam i będzie białe, więc ni w pięć ni w dziesięć, ale cóż poradzić.

Gość gość
mi się podobają beże i brązy Mamas&papas maja akcesoria w tych kolorach , ale ich rzeczy są drogie.....

Gość gość
moja corcia miala bialy czerwon iblekitny,te 3 kolory

Gość gość
wszelakie odcienie fioletu można naprawdę łądnie skomponować całość

Gość gość
dodatki byly bezowe

Gość kolorowankaP.
a teraz tylko wszystko Hello Kitty rózowe, nie moge na to patrzec :) mamas&papas -- wiem też mi się podobaja, ale faktycznie centy, za maty , bujaczki itd są duże też myślałam o fiolecie .. lub w kolorze łososiowym

Gość gość
No właśnie z fioletami da się ładnie powalczyć na ścianie, żeby był efekt.

Gość kolorowankaP.
ja np mam wózek czarno - zielony i wszyscy mnie pytają jak synek ma na imię :) a mam córeczke :) ale wszystkim zielony kolor kojarzy się z chłopcem !

Gość gość
też myślę że coś z fioletu. może beze? łososiowy? mojej córce najbardziej odpowiada kolor zielony. wszystko w tym kolorze ja interesuje- ma 4mies.

Gość gość
fiolet pasuje do mebli w brązie w beżach białych naprawdę możesz pokombinować a teraz tyle jego odcieni ja zrobiłam łazienkę kafle ciemny brąz i dodałam dodatki fiolet no i ściany na przemian fiolet brąz biały a jeszcze bym z chęcią zrobiła sufit w jaśniejszym fiolecie dla dziewczynki możesz delikatne odcienie a jedynie ścianę przy której stoi łóżeczko zrobić ciemniejszy odcień

Gość gość
wiesz co ja np ostatnio ubrałam córce na spacer spodnie białe w takie kwiatki i różową bluzeczke i też kobieta w parku pytala chłopiec czy dziewczynka. bo ktoś tam u niej w rodzinie ma chłopca- pomarańczowy wózek, ubierają też tylko biały, pomarańczowy, czerwony i różowy. teraz to już sie nie patrzy na kolory żeby odróżnić płeć.

Gość gość
moja sobie wybrala zielony ( zielone jabłuszko ) - dodatki fiolet

Gość gość
a ja nie polecam fioletu. normalnie uwielbiam ten kolor i tak sobie właśnie pomalowałam sypialnię i teraz ten fiolet mnie przytłacza, jest jakoś ciemno. Fajnie komponują się szare ściany z białymi mebelkami i np. fioletowymi albo nawet różowymi dodatkami. ładnie wygląda też biel z zielenią. pokój musi być przede wszystkim jasny, bez żarówiastych ścian i natłoku róznych kolorów i wzorów. ma być kolorowo, ale dziecko powinno też się umieć się wyciszać i uspokojać w pokoju, a niestety dużo rodziców przesada z kolorami, zwłaszcza tymi ciemnymi.

Gość gość
Ja mam w pokoju ciemny fiolet i jest za ciemno mimo sąsiadującej zieleni, ale to jest pokój dorosłej osoby. A dla dziecka można wybrać bardzo delikatny fiolet i dodatki cieplejsze.

Gość KASIA9898
Moja córeczka miała pokój w kolorze soczystej brzoskwini, mebelki błękitne i jasne sosnowe plus żółte dodatki. Teraz ma blado różowy.

Gość kolorowankaP.
chyba zdecyduje się na łosioś i jakies beżowe i zioelone dodatki, myślę że będzie ładnie.

Gość gość
Ja pomalowałam na ciemny beż, taki kakaowy. Meble białe. Dodatki białe,beżowe i troszkę różu. Wygląda fajnie.

Gość gość
kolorowankaP. Ja mam synka i wózek też limonkowo-czarny i wszyscy się pytaja jak córcia ma na imię :)

Gość gość
jasny wrzos + limonkowe dodatki, mnie się podoba :)

Gość gość
żółty- ładny ciepły kolor, dodaje energii i ludzie się dobrze czują w takim pomieszczeniu. walnęłam sobie fiolet w sypialni i czasem aż miałam mdłości od patrzenia na te ściany, mimo że kolor sam w sobie super. a beże są mało dziecięce. a starszemu dzieciom- 5ciolatce- pozwalam sama wybrać, więc efekt jest taki, że ma wsiową fototapetę w palmy, a na reszcie oczojebny turkus, na suficie chmurki

Gość dhhdfhd
Ja mam ciemną zieleń i dodatki marynistyczne, turkusowe... Małej się podoba. Gdy trzeba będzie odświeżyć, wybiorę coś podobnego bo jeszcze się nie znudziło.