Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci sa pusci patrza tylko na wyglad

Polecane posty

Gość gość

nie liczy sie dla nich charakter dziewczyna musi byz kosciotrupem z silikonami ja jestem szczupla mam tylko troszeczke gruby brzuszek a facet powiedzial ze jestem gruba swinia dla mnie tez jest wazny wyglad ale grubi faceci tez mi sie podobaja

Gość gość
widać jego penis lubi szczuplutkie a on nie kłamie. i mogą mieć nawet zły charakter ...

Gość gość
tak dokładnie o takim o jakim piszesz to jest...tylko facet :) mężczyzna tak się nie zachowa

Gość gość
dokladnie faceci to puste paly, jestem ladna i faceci mi na wszystko pozwalaja. Bywam dla nich wredna a oni i tak za mna lataja. A moja malo urodziwa kolezanka ma bardzo dobry charakter, wszystko by dla faceta zrobila i nie ma chetnego na zwiazek z nia.

Hehehe dokladnie jak jestes ladna to chodzbys nie wiem co mu powiedziala jak go ponizyla to on i tak za toba lata :D:D trzeba korzystac z tych idiotow poki uroda dopisuje :classic_cool:

Gość królowa nocy37
znam mnostwo ślicznotek które robią co moga zeby przypodobac sie facetowi a i tak są zostawiane albo zdradzane,szpilki,przedłuzone włosy,rzęsy,silikon,botoks a i tak nie potrafia sobie ulozyc zycia z jednym facetem bo ci sie nudza po jakims czasie,przykład DODA