Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgiankaa

Wpadłam w oko 49 - latkowi.

Polecane posty

Gość gość
nie to sa te , ktore maja cholerne powodzenie... :-D Ufffff

Gość gość
ktoras spala z takim prawie 50 latkiem? ciekawi mnie czy sa aktywni i dobrzy w lozku? he?

Gość gość
Nie same mlodki....bez doswiadczen :-D

Gość gość
chyba ze ktos by mi przystawil pistolet do lba ale pod jednym awunkiem, na pusty zoladek by sie nie zazygac:D

Gość BlueberryQueen
Dajcie spokój. Mam znajomych w tym wieku i są całkiem młodzi duchem, więc nie róbcie z faceta starca. 50 - latek 50 -latkowi nierówny. A co do łóżka, to trudno powiedzieć, nie miałam okazji uprawiać seksu z kimś takim.

Gość gość
nie sa mlodzi duchem tylko probuja na takich sie wykreowac:D szybko mecza sie taka postawa i wychodzi szydlo z worka :D

Gość BlueberryQueen
Najpierw poznaj, a potem oceniaj. Zarówno mężczyźni, jak i kobiety, których znam, są bardzo otwarci, żywi i aktywni, nie wyczuwa się dzielącej nas różnicy wieku. Razem chodzimy na piwo, jeździmy w góry i nie ma mowy o żadnych romansach. Jeżeli ty trafiłeś/aś na innych, to przykro mi, ale ja akurat mam dobre wspomnienia związane z tymi osobami i nie wydaje mi się, żeby się kreowały na młodsze.

Gość gość
pytam bo krecil sie kolo mnie taki pan robil propozycje i to wcale nie zaowalowane co wprawialo mnie w zaklopotanie i niechec jednoczesnie teraz po namysle ze czemu nie :P biore pod uwage takie spotaknie a co :P tylko nie wiem czy wystarczy mi odwagi to raz a dwa czy warto zgiac kregoslup i taaakie taam czylo zadna z takim dojrzalym panem nie spala

Gość gość
a ile masz lat? duza jest miedzy wami roznica wieku?

Gość gość
BlueberryQueen---->>> o wlasnie,wspominasz czyli nie znasz ich dokladnie,nie przebywasz z nimi kilka godzin dziennie nie miszkasz z nimi:D to stanowczo za malo by byc taka pewna jak ty

Gość gość
roznica wieku kilka lat niby nic ale jesli nie uprawia sie seksu to wszystko jak pierwszy raz

Gość sasanka niebieska
niby od kiedy 50-latek to stary grzyb i dziadek? :o wyjdzcie poza schematy, dzieci. Autorko - jeśli jest wolny, a do tego przystojny, zadbany i inteligentny, to na pewno bym się umówiła na twoim miejscu:) No ale ja lubie starszych generalnie;)

Gość gość
sasanka umow sie ze swoim starym, czyt. ojcem:)

Gość sasanka niebieska
spadaj dzieciaku na boisku, zamiast wcinać sie w rozmowy dorosłych :)

Gość gość
23 lata i 49 lat :o ona bedzie chciala wyjsc na disco, pobrykac do rana a tu dziadia trzeba do domu odprowadzic i pampersa zmienic bo w gacie popuscil z przemeczenia dorownujac jej kroku :D

Gość gość
daj sobie spokój ze star****m on dobry dla równolatki albo góra dla 40stki

Gość gość
dorosla i durna,doradczyni:) bedziesz miala dzieci to radz swojej corce by umawiala sie na randki z kolegami swego ojca:)

Gość gość
postanowilam, ze jesli sie do mnie odezwie i nadal bedzie miedzy nami to "cos" postaram sie nie byc tchorzem a kobieta i w koncu zrobie to na co ma ochote a przyznam sie, ze mam wstyd czy nie?

Gość sasanka niebieska
nie, nie wstyd. nikt nie mowi od razu o zwiazku na 30 lat, tylko o jednej randce, litosci :o albo o fajnym romansie:) ja znam takich 45-50 latkow, ze tym gówniarzom kapcie by tutaj spadły:) opaleni, wysportowani, zadbani, żagle, golf, siłownia, tenis...do tego dojrzali, inteligetni, zabawni i z masa doswiadczenia zyciowego. baw sie dobrze:)

Gość gość
mylisz pojęcia dzieweczko Kobietą to Ty jeszcze długo nie bedziesz z takim rozumowaniem

Gość gość
z jakim rozumowaniem? ze mam ochote zrobic to co inni ? po co mam owijac w bawelne czy bawic sie w hopokrytke ale masz racje nie jestem kobieta bo nie uprawiam seksu

Gość gość
Gdybyś miała ze 60 to moglabyś sie tu chwalić, a tak........ Stary dziad szuka młodej doopeczki. A nuż mu się uda. Nie daj się zwariować dziewczyno.

Gość gość
sasanko wlasnie On taki jest :P a nic mnie tak nie kreci jak ... :P ide poszukac w sobie kobiecosci tylko od czego zaczac :classic_cool:

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Po co komu taki staruch:o niech zajmie sie dziecmi i wnukami

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Chyba, ze jest bogaty i szukasz sponsora. Inaczej jestes desperatka lub masz skrzwienie psychiczne (nadrabiasz niedociagniecia w relacji z ojcem). W kazdym badz razie innej opcji nie ma, zadna ladna i madra dziewczyna nie chcialaby star***a, na to ma juz ojca i dziadka.

Gość Jarczek62
Co wy pieprzycie? Ja mam 51 na karku i ociekam seksem. Niejedna małolata się ślini na mój widok, a ja korzystam z tych najładniejszych sztuk. Schlebia mi ich zainteresowanie.

Gość Jarczek62
A te negatywne komentarze wypisują niedowartościowane suche dechy, które dostały kosza od starszego faceta. Pewnie moje eks fanki :D

Gość gość
Co wy pieprzycie? Ja mam 51 na karku i ociekam seksem. Niejedna małolata się ślini na mój widok, a ja korzystam z tych najładniejszych sztuk. Schlebia mi ich zainteresowanie. ssssssss idz spac dziadku,juz dawno po wieczorynce:classic_cool:

Gość gość
masz odpowiedź autorko powyżej ten twój staruch tez skorzysta idz daj mu d**y głupiutka daj

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Zajmij sie corka lub wnukiem stary niedorajdo