Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Georgiankaa

Wpadłam w oko 49 - latkowi.

Polecane posty

Gość bleeeeeeeebleeeeee
I przy okazji odpowiedz sobie na pytanie czy chcialbys 80-latki, rusz glowa a nie glowka:o

Gość Jarczek62
Po co te emocje deseczki? Za małe cyce urosły i trzeba wylewać frustrację na obcym, zadowolonym z życia mężczyźnie. Patrzcie na siebie, a potem hejtujcie króla życia.

Gość Jarczek62
Pieprz, póki gorące, autorko - inaczej skończysz jak te dewotki bezbiuścia z tego forum. Nic im nie pomoże.

Gość sasanka niebieska
jeśli tylko jest zdrowie i kasa, to życie zaczyna sie po 50-tce:) no ale co o tym moga wiedziec gimbusy z kafeterii, wychowywane w Polsce, gdzie niestety nadal uwaza sie, ze po 50-tce to juz tylko trumna i wnuki bawic.

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Hahaha, jestem spelniona kobieta i nigdy nie zadawalabym sie ze star****m. Jestem za z***bista, zeby wybierac wsrod zalosnych staruchow:D mam z nich mega beke

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Oczzwiscie sarenka, a w ilu krajach zagranica bylas na dluzej:D sama jestes gimgowna widac po wzpowiedziach, pewnie jestes mega brzydka albo glupia, ze musisz brac sie za staruchow

Gość sasanka niebieska
mieszkalam w kilku miejscach, w sumie okolo 7 lat poza krajem:)

Gość sasanka niebieska
I nie sarenka, a sasanka - proponuje nauczyc sie czytac. chociaz dziekuje za complement z ta sasanka;)

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Polowe zycia mieszkalam zagranica, wiec te 7 lat mnie nie rusza (w kilku zachodnich krajach). Naprawde wspolczuje, ze musisz brac sie za najgorszy sort.

Gość Jarczek62
Sasanka - zgadzam się! Polaczki to ograniczony naród i zbyt stereotypowo podchodzący do wielu spraw. Nie mogą się pogodzić z tym, że i w moim wieku można cieszyć się życiem u boku pięknych kobiet, ale cóż... nie ma rady na takich krytykantów.

Gość sasanka niebieska
tak sie sklada, ze jestem w zwiazku z facetem starszym o 6 lat. nie wiem skad wniosek, ze majac takie a nie inne przekonania, od razu musze byc zwiazana z emerytem?;) napisalam tylko, ze mezczyzna w okolicach 40-tki, a nawet 50tki, moze byc nadal bardzo atrakcyjny, a niejednokrotnie bardziej od zapuszczonych 30-latkow z miesniem piwnym. strasznie duzo w tobie złosci I frustracji:) ciesz sie życiem!

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Oczywiscie Jareczek, jak znajdziesz totalna desperatke albo z roksa.pl:D:D:D na zachodzie pary z duza roznica, to wtedy kiedy laska jest z totalnej biedz, ze wschodu albo z Azji i potrzebuje obywatelstwa i sponsora:D

Gość Jarczek62
Bleee - sama bierzesz się za gówna, skoro przesiadujesz teraz na tym forum i z taką złością okazujesz pogardę dla starszych od ciebie osób. Naprzeciwko mnie jesteś totalną gówniarą i nie masz prawa mnie oceniać.

Gość gość
no to Jarczek fajnie jak Twoja córkę posuwa staruch hehehe curna nie ma jak to sie pochwalic rodzince zięciem hahahhaha

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Ciesze sie, z mezczyzna kilka lat mlodszym:D poprostu nie wyobrazam sobie byc z wlasnym ojcem albo dziadkiem, oblesne i zalosne - mnie stac na znacznie wiecej;)

Gość sasanka niebieska
no coz, a dla mnie zwiazek z gówniarzem mlodszym ode mnie to wlasnie jest nienaturalne I obrzydliwe. widzisz, co czlowiek to punkt widzenia :)

Gość sasanka niebieska
poprostu nie wyobrazam sobie byc z wlasnym ojcem albo dziadkiem, oblesne i zalosne - mnie stac na znacznie wiecejoczko.gif xxxx no cóż, ja tez nie wyobrażam sobie byc z własnym ojcem ani dziadkiem:D Boże jakie te baby głupie:)

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Kilka lat jest dla Ciebie nienaturalne, a u ciebie tez jest taka roznica - co za zazdrosna hipokrytka z ciebie:D najpierw twierdzisz, ze jestes taka swiatowa, a pozniej sloma z buta wychodzi:D:D:D 🖐️

Gość Jarczek62
Boże, ale oni są złośliwi, prawda Sasanko? I kto tutaj jest frustratem? Ja czy oni? Zazdroszczą, że człowiek żyje pełnią życia i korzysta! Popieram w pełni Marka Kondrata - mądry człowiek, szkoda tylko, że troszkę ładniejszej sobie nie wybrał, ale ważne, że jest wino! :D

Gość sasanka niebieska
tak, ale ta różnica jest w drugą stronę. to zgodne z naturą, że mężczyzna jest w zwiazku starszy od kobiety - chodzi chocby o biologię itd. chocbys zapierała sie, to tak wlasnie jest;) I rownie dobrze ja moge powiedziec, ze twój facet szuka w tobie mamuski, a nie partnerki:D

Gość bleeeeeeeebleeeeee
Taaa, oczywiscie:D buahahaha

Gość Jarczek62
Za mało wina, Blee, za mało... Weź wyluzuj, bo zachowujesz się jak sfrustrowana idiotka bez wyobraźni.

Gość gość
mi mala twoje cudowne zycie i maz to kafe.pl :D nie bez powodu nazwano cie king kongiem,babo kolosie xxxx maz w tej chwili na pewno posuwa twoja mlodsza kolezanke stara kapcioro:D

Gość gość
taki jeden 49 latek mi wpadł w oko niestety nie jest zainteresowany chyba woli 50 letnie próchna

Gość gość
Czyzby kobiety 50 letnie to juz chodzace babule...patrz zwloki? super dyskusja :-D

Gość gość
Jarczek62 Co wy pieprzycie? Ja mam 51 na karku i ociekam seksem. Niejedna małolata się ślini na mój widok, a ja korzystam z tych najładniejszych sztuk. Schlebia mi ich zainteresowanie v korzystasz? piszesz w taki sposob, ze az mdli korzysttasc mozna np z toalety

Gość gość
To jakies bzdury te Wasze opinie. Jesli ktos chce byc z kims starszym albo mlodszym to co Was to obchodzi. Czy Wy bedziecie z nimi zyc albo spac w lozku? Powariowali z nudy :-D Jesli to Wasze osobiste przezycia i jakies konkretne rady to moze komus sie przydac ale widze, ze tu jest tylko g..o napisane!