Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość gość
Zauważyliscie ze ona nie chce rozmawiac na temat seksu i ogolnie takich sprawach, wstydliwa? Szkoda ze nie bylo jej wstyd jak wsoczyla do wyrka

Gość gosia samosia111
No właśnie żadnych sekretow nie chce zdradzić..a mogłaby choć uchylić rąbka tajemnicy w końcu tu jest anonimowa

Gość gość
Wstydliwa, a jego zadowala

Gość gość
Bo biedna dziewczyna wierzy, że to czyste, szczere uczucie, a nie gra pozorów.

Gość gość
Nie jest taka biedna, a okrutna raczej. Bez litosci egoistka. Mysli tylko o sobie, materialistka.

Gość gość
Rozkapryszona malolata

Gość gość
Te dzieci jego pewnie ja znienawidza jak beda wiedziec, ze prawie ich rowiesnica jest kochanka ich ojca, no masakra.

Gość gość
ona ma to głęboko w d***e...

Gość gość
Ale dlaczego? Trzeba miec choc odrobine serca! Ona tego nie ma. A zdrada i to jeszcze z taka malolata to kompletna paranoja.

Gość zegarek scienny IKEA
Ludzie dlaczego tylko do niej macie pretensje!? Wina jest obustronna, a nawet bardziej jego, on zdradzil i zone i dzieci. Ta cala Ania chyba wolna(brakowaloby gdyby tez zdradzala). Omotal ja i tyle, a ona wierzy w kazdego jego slowa, przekupuje ja prezentami, wyjazdami itp itd

Gość Martusia99999
hej, jeśli są tutaj uczniowie lub studenci, ludzie miedzy 16 a 24 rokiem zycia i nie mają pracy na wakacje, a chcieliby sobie cos zarobić przez internet bedac w domu, to mam dla was oferte, link do niej: https://www.inclick.pl/?pb=99f72b2a5c4fac2634 ef9b07cf077ff1 Nie jest to oszustwo, wiem, że moze myslicie, że to tylko takie ściemnianie, bo sama na poczatku byłam sceptyczna, ale oni naprawde wyplacaja pieniadze na konto, malo bo malo, ale mi udalo się już zarobić 100 zł, czyli dwie wyplaty, a pracuje jakies 31 dni okolo. Polecam, bo to nie ściema, chociaz wiem jak to brzmi w dobie tego wszystkiego co aktualnie pisze sie o pracy przez internet. No nic wybor zostawiam Wam, w kazdym razie mysle, ze warto chociaz zobaczyc co to za praca. Kto nie probuje ten nic nie ma!

Gość gość
nikt nie ma do niej pretensji... ale ona się tak śmiesznie broni jak ją zaczepić;-) jak jakis szczeniaczek, albo kotek. Taka niewinna zabawa...

Gość gość
Martusia99999 WON OSZUŚCIE DO PIEKŁA!!!

Myslicie ze na tych wakacjach co poznala go, zrobili to?

Gość gość
No raczej;-) przeciez musiał przetestować Towarek

Bo ja watpie! Musiala dac jej troche czasu chyba, nie bylaby gotowa

Musial*

Gość gość
szepnął słowko, ze jest adwokatem i była gotowa raz dwa:-) nawet nie musiał dwa razy powtarzać.

No nie jestem przekonana co do tego, co ma do tego zawod, kim jest? Na pewno nie chciala wiedząc ze ma zone. Moze ja zmusil(niekoniecznie na wakacjach) ale ogólnie i szantażuje

Gość gość
tak zmusił! ;-) Co ma do tego zawód? To, ze przed byle kim nie rozłożyłaby nóg. Nawet nie chciałaby z nim gadać. Sama to wczesniej pisała. Czym miałby ją szantazować? Ze powie jej mamie?

Ale seks? No bez przesady, chyba trzeba sie poznac z kims, wiedziec jaki on jest:-/ teraz co powiem bedzie smieszne ale sa np. Filmy erotyczne moze mowi ze pokaze ja wszystkim

Gość gość
zegarek scienny IKEA masz tyle rozumu co twój nick

zegary z tego sklepu sa baaardzo dobrej jakosci:-D Dlaczego nie uwazasz ze ma choc troche wstydu? Ja bym nie mogla tak z pierwszym lepszym bo adwotkat feee

Gość gość
A przeczytałaś jej wszystkie posty? Stąd wiem, że raczej zahamowań jej brak. Dla niej "fuj" to ze stolarzem...

Faktyczynie ze stolarzem to jest fuj

Gość gość
Jak to nie jest podpucha , to nie zazdroszczę głupoty.Stary ramol i młoda siksa zakochani na zabój .Ona w kasie i prestiżu on w młodym ciałku .Już nie jedna taka była zakochana i pewna siebie jak autorka .Dziecko faceci są jednakowi i maja wąskie wymagania jeść spać i spokój.Jak dzieci ma prawie w twoim wieku to dobrze , będą do was często wpadać i grając tatusiowi na poczuciu winy wyciągać od niego dodatkowa kasę oprócz alimentów .zonie oddasz przysługę , bo kto by chciał taki towar z drugiej ręki.No chyba ,ze kobietka jest z nim ze względów finansowych no to inna bajka .Miło nie będzie Zamieszkacie razem .I zacznie się codzienność bez nutki tajemnicy .Dostaniesz do prania gacie i skarpety , dostaniesz oczekiwanie na obiad , na wyjście będzie zmęczony , na zakupy niechętny bo po co jak już cie ma na wyłączność.Myślisz ,ze dorosły wolny facet podzieli się z tobą zyskami ?Słońce ktoś będzie musiał przejąc obowiązki które do tej pory robiła żona no i ciekawe na kogo wypadnie.A i uważaj rybeńko bo jak dzieci nie lubisz to ci może na odchodnym niespodziankę zostawić która długo będziesz pamiętać .A na poważnie weź dziecko skończ naukę , zarób sobie na mieszkanie rachunki .Znajdź fajna prace to i królewicz się odpowiedni znajdzie .Dwa lata to pikuś .Wytrzymaj z nim do jego 50 i wtedy mów o rozwodzie .Jak kochasz to poczekasz .Po co ten pospiech .

Gość gość
a ty jaki masz zawód, że uważasz ze stolarz jest nie dla ciebie? Moze tez na twój temat powiedziałby "fuj"....

To byl zarcikt z tym stolarzem, ona mowila ze codzienne obowiazki nie sa dla niej, skoro moga miec ta pania od sprzątania itd to czemu nie, moze nie zmusi jej, tyle ze taka dziewczyna to masakra, Ksiezniczka nic nie zrobi w domu,dobrze ze ma wyksztalcenie i prace bedzie miec chyba dobrze platna. Jesli bedzie ja chcial zatrzymać przy sobie to bedzie ja rozpieszczal i wykonywal zachcianki. Na pewno tak bedzie, sam nie chce byc chyba?

Gość gość
Musiałby upaść na głowę, żeby zamienić swoją żonę na takie cuś jak autorka. Wielkie mi wykształcenie germanistyka... Teraz prawie każda panna studiuje, żaden z niej rarytas;-) Na każdym uniwersytecie w całym kraju znajdziesz takich setki tysięcy. Jaki sens miałby dla niego ten rozwód, podział majatku i cały cyrk z rozstaniem?

Filologia germanska to chyba dobry kierunek, nawet bardzo dobry. Wiem ze duzo jest osob studiujacych. Ale skoro ja kocha (tak ona mowi) to rozwod jest konieczny, tak jej obiecuje a moze jednak!? Kto wie