Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta 700 kalorii. to ze mna od wtorku.? (od 16 lipca)

Polecane posty

Gość gość

chciałabym zacząć dietę 700 kalorii ( tak wiem, wiem nie zdrowa) , ale muszę schudnąć jak najwięcej w 2 tygodnie. ;) ktoś chętny do wspólnej diety od wtorku. ? jak myślicie ile schudnę w 2 tyg.? i nie piszcie mi t o jojo bo to wszystko wiem. zapraszam do wspólnej diety <3. codziennie od wtorku bd zapisywała co zjadłam. ; *

Gość amanda@
ja jestem na diecie białkowej dukana dziś 5 dzień waże 4,5 kg mniej

Gość gość
UU.. POZAZDROŚCIĆ. ; *

Gość gość
ama, z tego 3kg =woda, ale wiesz o tym ;) gość- czemu od wtorku, a nie od teraz?

Gość amanda@
mozliwe że tak ale przed dieta zrobiłam sobie oczyszczanie :) a no własnie czemu od wtorku ?

Gość gość
a co zamierzasz jeść na tych 700?

Gość gość
ehh...nastepny topik który padnie ,a szkoda :(

Gość Fioletowaa20
Ja zaczynam od jutra, też dieta dwutygodniowa z tym że ja mam w planie jeść około 1000 także zapraszam do mnie :) Zrezygnować nie zamierzam a razem na pewno będzie łatwiej :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5646048

Gość gość
mozna jesc wszystko w ramach tych kalori czy tez nie?

Gość gość
wszytko, tylko trzeba sie zmieścić w tych 700 kaloriach ;d

Gość gość
to kto od jutra ze mną.? ; * planuję tutaj pod koniec dnia zapisywać co zjadłam i tak przez 2 tyg. ;)

Gość gość
amanda@ od wtorku dlatego , ze dzisiaj wyjeżdża moja mama więc juz moge zacząć. przy niej się nie dało

Gość amanda@
ok ,rozumiem przy mamie to chyba nikomy by sie nie udało :)dogadzają swoim dziecią jak mogą:)mam nadzieje że napiszesz jak masz na imię bo nie będziemy pisać do ciebie gościu:p

Gość gość
przepraszam. ; * mam na imię Patrycja i mam 21 lat ;)

Gość amanda@
Miło mi bardzo Pati jesli moge do ciebie tak mówić :) ładne imię :) ja jestem troche starsza od ciebie mam 23l stara d**a hah:p ale to przecierz nie jest ważne ...ważne że mamy ten sam cel no nie?;)

Gość gość
no oczywiście. ;) wiesz bardzo podoba m się twoje imię.. na prawdę. Amanda. Zawsze to imię kojarzyło mi się z taką wyrafinowana panią ; d To teraz podam swoja wagę.. Uwaga.. 68 kg.. Za 2 tygodnie chce ważyć 63 ;) Mam 174 cm.

Gość gość
Zaczęłam swoją dietę i walkę o nową sylwetkę. ;) na śniadanie zjadłam: garść malin, garść porzeczek, garść truskawek i 150g jogurtu wiśniowego. Wyszło mi ok. 210 kalorii. ;) Jestem bardzo zadowolona, ponieważ zjadłam tak mało kalorii, a jestem najedzona. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała do końca dnia ;)

Gość amanda@
hejka:) dzielna z ciebie Pati dziewczynka :) ja trzymam mocno za ciebie i wszystkich kciuki ;) u mnie tylko 1 szkl kefiru (124kl) powodzonka dziewczyny i wytrwałości:)

Gość gość
na II śniadanie zjadłam : marchewkę i pomidora_ razem ok. 40 kalorii ;)

Gość Ewelina 16.07.1990
hej, dziewczyny mam nadzieję,że mogę do Was dołączyć bo samej to tak trudno troszkę.. Ja od wczoraj zaczęłam i chcę po prostu zmienić swoje nawyki żywieniowe przy czym oczywiście zamierzam sporo kg zrzucić..

Gość gość
oczywiście, że możesz bd nam bardzo miło ; * na obiad zjadłam serek jagodowy+ garść musli+ 2 chlebki wasa + 2 plastry pomidora- razem ok. 300 kalorii ;)

Gość gość
Hej. Dzisiaj na śniadanie zjadłam 100 ml mleka+3 łyżki musli+ nektarynkę - razem ok. 220 kalorii ;) Waga spadła o ),3 kg ale wiem że to na razie tylko woda ; ))

Gość gość
Na drugie śniadanie zjadłam nektarynkę _ ok. 50 kalorii Na obiad planuję zjeść - III chlebki wasa+ ser biały+ ogórek kiszony - ok. 205 kalorii na podwieczorek zjem- marchewkę - ok. 20 kalorii Na kolację zjem- pomidora- ok 25 kalorii. Razem : 520 kalorii. Nie spodziewałam sie tak zadowalającego wyniku ;)