Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DA SIE PRZEZYC O JEDNYM POSILKU DZIENNIE PRZEZ CALE ZYCIE?

Polecane posty

Gość gość

Zdecydowalam ze ze wzgledow moznaby powiedziec religijnych ze wraz z kolega bedziemy poscic.mam pewna prosbe do Boga i zdecydowalam sie na ten niezwykly krok. Jem o 22.00 a przez caly dzien picie wody z cytryna, kawa z mlekiem, sok pomaranczowy itd,, z rana mleko z kakao. Nie jestem w ogole glodna przez caly dzien. Jak to mozliwe?Kiedys nie bylo mozliwe dla mnie nie jesc przez tyle czasu(to moj 4 dzien). Czy ktos tez tak mial? Czuje sie lekka i nic mi nie dolega narazie. wieczorem jem salatke z gotowanym kurczakiemn, salata, pomidorem,serem feta z odrobina oliwy z oliwek. Czy jest mozliwe aby nie jesc przez caly dzien, tylko jeden posilek dziennie wieczorem????

Gość tytytuytuyt
da się, czemu nie? Nie jestes głodna, bo twój metabolizm sie b spowolnił... taka prawda, że im mniej sie je, tym glód słabszy

Gość tytytuytuyt
za jakis czas, Bóg ci zesle prezent w postaci jo-jo :p

Gość gość
musze sie przyznac, ze obzeralam sie bardzo. na obiad w pracy potrafilam zjesc hamburgera, frytki, inne frytki, onion rings itd. czuje ze mysli mni sie lepiej i mam wiecej energii.

Gość gość
jak rano zjadalam to potem byla taka spirala,ze jesc mi sie chcialo. nie mowie ze nie odczuwam glodu,ale staram sie cwiczyc moja wole i narazie mi sie udaje.

Gość gość
hehe za 2 tygodnie ci sie odwidzi, a jak masz juz ukonczone 16 lat to serdecznie wspolczuje...

Gość gość
ostatnio bardzo wielu zwolenników zyskuje takie właśnie podejście dożywienia, czyli dłuższy post i krótki okres na jedzenie na przykład jedzenie tylko przez 4 określone godziny pod rząd w trakcie doby są nawet badania naukowe potwierdzające bardzo pozytywny wpływ takiej metody na zdrowie, podobno nawet zapobiega nowotworom i wydłuża życie natomiast jedzenie tylko jednego rodzaju jedzenia (ta sama sałatka) każdego dnia to nie jest dobry pomysł, bo nie dostarczysz wszystkich potrzebnych organizmowi substancji, dieta musi być różnorodna, więc nad tym popracuj

Gość gość
Jest.