Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szefowie zareagowali na wiesc o waszej ciąży?

Polecane posty

Gość gość
dlaczego Wy brniecie w prowo jakiejś durnej panienki, która się nudzi? wątpię, że robi jakiekolwiek projekty w miarę poważnej firmie, bo takie nie przyjmują w swoje szeregi analfabetów i kretynów

Gość ta od l4 w 7 tyg ciąży
Założe się że góra pół roku i już będzie uciekał od niej. Nie nie chciałbym żeby we mnie był tak wpatrzony. Niby co mnie boli

Gość Panią z L4 w 7 tygodniu
prowo albo i nie :) ale sytuacja zabawna (zaczęło sie od l4 w ciąży, a wyszły trupy w szafie) ;)

Gość gość
pewnie,ze to prowo haha.. jeszcze jakie texty i historie opiisuje,ale jednak idoitka się tutaj nakręciła i dyskutuje z nią haha

Na szefie mi nie zależy jako na facecie. Nie mój typ. Może i jest przystojny, może i jest inteligentny, może i ma kasę, może i jest dobry w łóżku, ale to nie mój typ.

Mądralo, zluzuj :) Jakbym miała nad każdym postem roztrząsać, czy to prowo, to bym w ogóle kafe sobie darowała :) To tylko zabawa, ale cieszę się, że poczułaś się taaaka mądrusia ;)

Sorry, skopiowałam nie swój nick :)

Jak uważasz że to prawo to się nie wypowiadaj. Ja nie kłamie

Gość ugczbb
Ty od L4 w 7 tyg ja ci gwarantuje ze nie wrócisz do pracy.

Po wychowawczym wrócę do pracy normalnie. Moja koleżanka (przyjaciółka tej jego przyszłej żony) siedziała na L4 od 14 tyg.musiała leżeć i brać tabletki na podtrzymanie i normalnie wróciła do pracy po podstawowym macierzyński.

Gość gość
Na 100% wywali cie na zbity....

A mój szef się ucieszył. Praktycznie całą ciąże przeleżałam w szpitalu ale szefostwo mnie odwiedzało i mówili bym się nie martwiła pracą :) Więc jak tylko wracało do równowagi to szłam do pracy (praca biurowa) ,bo naprawdę takich szefów jakich miałam to ciężko znaleźć. A moja przyjaciółka to już całkiem super ma :D Jej szef pracowników traktuje dosłownie jak członków rodzinny! Kiedy była na L4 dosłownie co dziennie do niej dzwonił czy czegoś nie potrzebuje lub jak się czuje.A pod koniec ciąży przyjechał do niej razem z żoną i masą prezentów :D - wózek z górnej półki,pampersy,ciuszki :D

Gość Gdzie tacy szefowie?
chyba nie w Polsce... :O W Polsce króluje nędzny prywaciarz (bo to nie są biznesmeni), który tylko kombinuje jak mieć jak najwięcej kosztem ludzi, którzy na niego pracują. Przypuszczam, że mówisz tu o pracy w sektorze państwowym, gdzie przełożonemu w sumie wisi, że jego pracownicy nie ma, bo to nie jego pieniądze.

Gość gość
Mój szef się ucieszył. Jemu urodził się syn 3 tyg wcześniej niż moja córka.

Gość gość
Jak można iść na L4 we wczesnej ciąży! Nie masz kobieto po co wracać.

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Jak można iść ba L4 we wczesnej ciąży? Nie masz po co wracać.

Gość gość
moj szef byl zrozpaczony jak mu powiedzialam o ciazy. Stwierdzil, ze i tak nie uzna dziecka i nie odejdzie od zony.

Gość gość
a odbiegajac troche od teamtu to moze sie ktos orientuje czy jesli umowe mam podpisana od maja 2013 do maja 2014 - poród na paźddziernik to czy przysługuje mi rok macierzyńskiego choc w trakcie jego trwania moja umowa wygasnie?

Hehe. No to was zdziwie. Właśnie siedzę w pracy. Miałam wrócić jak dziecko skończy 3 lata. Na L4 dostawałam tylko podstawową, a jak pracuje to mam podstawową+premia. Ojciec dziecka stwierdził że ma bas gdzieś i nie weźmie odpowiedzialności za dziecko i nie będzie płacić. Dlatego potrzebuje pieniędzy. Szef jest na tym miesiącu miodowym ze tą swoją żoną władze w firmie trzyma jego kolega a że on ledwo panuje bad wszystkim do ja więcej nie pracuje niż pracuje.

Gość gość
TO PROWO to ta kretynka od szefa ktory ma narzeczona stomatolog...ona na calej kafe zaklada non stop te same tematy o szefie idz sie lecz kobieto