Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość
kjLkj hfsss

Gość gość
Niejestescie swietoszkami .zaden normalny facet o kobietach nie dziewicach nie wypowiadal by sie dajki, dupodajki wiec jest jakims frajerem albo mocno z tego powodu zakompleksiony ze ma dajke, dupodajke.Ja bylam w kilku zwiazkach bo za kazdym razem nie udalo mi sie zbudowac cos trwalego powaznego a zeby byl zwiazek trawly i szczesliwy to zalezy od dwoch osob co sobie zbuduja a nie obwiniacie za nieulozone zycie kobiety dupodaje a dalej korzystacie i ja dupczycie ale swoje w glowie o niej myslicie ze nieporzadna ze latwa a moglbym miec lepsza. Lepszej zaden facet z was niebedzie mial bo dziewic juz prawie nie ma bo sa ciche spokojne i nigdzie takie kobiety nie chodza.Wiec szanse na porzadne kobiety macie marne a wymagac to tam sobie mozecie i wymagajcie dalej bo wymagania to kazdy ma. X No i masz odpowiedź dlaczego ci związki nie wychodzą. Sama napisałaś że nic trwałego nie udało ci się zbudować. A No nie udało bo facet nie chce kobiety po innym. Taka jest prawda, więc nic trwałego nie powstanie. Może powstać związek oparty na tym właśnie że skoro brak dziewic to biorę co jest, ale takie coś szybko się rozpadnie.

Gość gość
Nie obrażam się za epitet głupi bo w tej sprawie taki właśnie byłem i niestety jestem. Jak pisałem na razie rozwód nie wchodzi w rachubę. Lepiej żebym sam się męczy£.

Gość gość
Tak ale to jedno kłamstwo odczuwam przez całe lata, dłużej niż ona więc na jedno wychodzi. I przez nie tkwie w kanale, poza tym jest przyczyną moich.

Gość gość
Ty świnio niestabilna

Gość gość
gość dziś A kto ci kazał ślub brać? No kto?

Gość gość
Ale to twój w części zapewne wyolbrzymiony jeden powód. Jesli mierzyc ta miarą,to ty nie masz nic za uszami i nie oklamywałes jej od tamtej pory?

Gość gość
A ja wziąłem dziewicę i miałem seks kilka razy w roku, bo miała tak spaczone myślenie, że seks, to dla niej coś złego i wstydliwego i odzierającego z jakiejś niewinności i bycia ludzkim.

Gość gość
17'59,jak się nie czyta tresci postów to sie nie komentuje,proste (sprawa z opisu wynikła po slubie i była dla niego b.istotna o czym panna wiedziała). No i ma facio schizy na tym tle od tamtej pory.

Gość gość
To potwierdza,ze nie podział na dziewice i prawiczków lub nie jest bez znaczenia,bo w zyciu wychodzi,że jest się nieprzystosowanym do partnerskiego związku.

Gość gość
gość dziś A ja wziąłem dziewicę i miałem seks kilka razy w roku, bo miała tak spaczone myślenie, że seks, to dla niej coś złego i wstydliwego i odzierającego z jakiejś niewinności i bycia ludzkim. X Jaskiniowiec taką żonę na rękach by nosił i po stopach całował;) Co tam seks pare razy w roku i to po bożemu;) i z roxy by nie korzystał;)

Gość gość
gość dziś Dalej uważam, że trzeba było nie brać ślubu, to by sie teraz nie jęczało. Nie mogli być znajomymi, albo kochankami?

Gość gość
A to inna para kaloszy.Zrobil inaczej i zrobil z tego jednego klmastwa mega problem. Sam mial swoje za uszami,ale uwazal,że jak powiedzial jej,to juz był czysty i OK. Hipokryzja to sie nazywa.

Gość gość
Cześć szmato

Gość gość
14;54Jakbys chcial wiedziec, to jak bylam dziewica tez sie wszystko rozpadlo a kolezanka byla dupodaja i wyszla zamaz i co piepszyrz, te dupodaje wychodza zamaz a zwlaszcza te przebojowe.Niewiem dlaczego mi sie zwiazki rozpadaly .jakbys chcial wiedziec ,to kazdy facet jeden mi mowil ze mnie kocha ze sie zakochal ,a jak sie pozniej okazywalo kochali ale moja kase i tylko patrzyli mnie zaciagnac do lozka ale mi tam milosc .ja sie niebede o byle jaka milosc bila!!Jesli sie kogos kocha to sie szanuje przed seksem i po seksie a zwiazki to teraz glownie seks ,ale nie zaluje przynajmniej jestem doswiadczona i wiem ze takie cos jak milosc nieistnieje a przynajmniej nie dla mnie.Natomiast zaluje ze nie mam cnoty ten egoista wydymal mnie i moja kase, fakt faktem ze pracowal ale jeszcze patrzyl zedrzec ze mnie.Piekne bym miala zycie??

Gość gość
12;23 Ja na kase nie lecialam .zawsze to ja mialam wiecej kasy od facetow a oni nie lecieli na mnie tylko na moja kase i d**e ,wiec im dziekowalam.Zadnej milosci nie ma ,kazdy patrzy wykorzystywac i to ma sie nazywac milosc uczucie.?Jeszcze mnie zaden facet nie calowal nie piescil nie dotyklal nie chwytal za reke nie przytulal wiec ich mam w pompie a co mi tam po seksie wlozyc to kazdy jeden potrafi.

Gość gość
I tak seks z "żoną" mam pare razy na rok a potrzebuję co najmniej parę razy w tygodniu i to w dodatku tylko po bożemu, więc w tej kwestii dużej różnicy by nie było

Gość gość
Jaskiniowiec masz super zone mogles trafic gozej nie jecz tylko zapomnij moja miala wszystko w d***e mne I rodzine a byla ziewica dla kolesia poswiecila wszystko

Gość gość
I dziewice i używane są potrzebne, tylko niech znają miejsce w szeregu a nie będzie nieporozumień i niejasności.

Gość gość
19.00 Kulture to ty masz nie ma. Co xd naganiaczu

Gość gość
W dzisiejszych czasach wszystkie panny to kurwy. Która w wieku 25 lat jest dziewica ? Nie ma takich. Same dupodajki i tak je należy traktować. Jak ścierwo.

Gość gość
mdkluplwn

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować