Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leo krandeth

foto do oceny i podawajcie wiek

Polecane posty

Gość gość
leo krandeth na co dzień nie muszę na szczęście się martwić o oceny bo mam wysokie notowania wśród kobiet ------------------------------------------ Jasne a ja jestem papież Franciszek :D Może u takich starych bab po 40-ce to jeszcze jakaś wyposzczona by się znalazła, chyba ze masz gruby portfel to wtedy każda rozłoży nogi ale to się nie liczy :D

Gość leo krandeth
dziwnie, głupio.. rozwiń myśl, zbyt ogólne stwierdzenie:P

Gość gość
Skoro jesteś taki macho to co robisz na forum ? Powinieneś już jakąś zaliczać zamiast siedzieć przed komputerem z wywieszonym ozorem i trzepać sobie pod oceny lasek

Gość leo krandeth
oh gosh.., nie emocjonujcie się aż tak bardzo tym:D to tylko foto, wiem, że trzeba wiedzieć jaki człowiek jest, znać jego charakter, to co człowiek soba przedstawia, mimikę twarzy nawet, to się składa wszystko na obraz jaki mamy i opinię o człowieku i wiele innych spraw. Tu chodzi tylko o głupie foto ::)

Gość piękna brzydula
fatalna fryzura, te koralicki, kawalek badziewnego t-shirtu, wbrew pozorom duzo mozna napisac ale moge sie mylic wygladasz jak fan muzyki disco polo, ktory nie czyta ksiazek i mysli glownie o d*pczeniu, piwie i tv :D Sorki jesli nie mam racji Mysle ze zmiana fryzury, ubioru, zamkniecie paszczy, dalaby wiecej zdjeciu i w ogole wygladowi :D I owszem, mozna przypudrowac twarz, jesli sie swieci, od razu sie lepiej wyglada, a poudru syupkiego nie widac na twarzy :P zeby chyba masz krzywe, piekny usmiech nawet u brzydala to swietna inwestycja najwazniejszy jest charakter u faceta i tutaj masz przewage, bo nawet piekna a glupia laska, ma lekko przej****e :P

Gość piękna brzydula
duży plus za to, że piszesz po polsku ;-)

Gość gość
Hej gościu,nie jedna 40-stka by Cię zagięła,trochę szacunku.Leo nie jest tak źle około 30-stki.

Gość brzózzzzka
Wyglądasz mało inteligentnie. Nie podoba mi się twoje spojrzenie. Generalnie nie podobasz mi się.

Gość leo krandeth
mało inteligentnie. nono :D no cóż, każda opinia cenna :D oceniajcie dalej. wiek zszedł trochkę niżej..:)

Gość gość
Dajcie spokoj nie ma sie czym podniecac, takich facjat to jest na peczki, wystarczy sie przejsc na pierwsze lepsze balety.

Gość gość
kolo 50-tki,czy ty masz tusz na rzesach?

Gość leo krandeth
tusz?? Nieeee.... dobre. Co jeszcze możecie powiedzieć o fotce?:D ciekawe, ciekawe..

Gość gość
sorry ja mam 39 lat ale takiego starego capa bym nigdy nie chciala,mam 3 lata mlodszego slicznego i przystojnego faceta.

Gość gość
A daj drugie zdj dla porównania. Jedno może nie byc do końca zgodne z tym jak wygl na żywo:-)

Gość gość
Różaniec z łańcuszkiem na szyjce Toś Ty nie na pielgrzymce z Radia M ?

Gość gość
Ciekawe czy Wy dzisiaj oglądaliście swoje gęby w lustrze?

Gość piękna brzydula
Pisanie że 50 tka mnie bardzo bawi, jaka nieszczerość= hipokryzja tudzież ślepota :D (tudzież= i) Trafiłam że 38? :P

Gość leo krandeth
nie trafiłaś, absolutnie:P

Gość piękna brzydula
Ja wierzę w powodzenia u kobiet, codziennie dostaję miliony komplementów jaka to piękna jestem, a w lustrze widzę paszczaka i nie mogę zrozumieć, jak ludzie mogą być tak zaślepieni, ale podobno urok osobisty, tak jak miłość, zaślepia :D

Gość gość
Wprzuć druga fotke- 40 lat

Gość gość
5 - za duży nochal, wiek 40 lat

Gość piękna brzydula
Ok to jeszcze dwa strzały 42 lata albo 32 :D 24 letni mężczyźni potrafią wyglądać jak stare dziady, 30 latki jak 18 latki, także ciężko trafić :D

Gość piękna brzydula
Ok to jeszcze dwa strzały 42 lata albo 32 :D 24 letni mężczyźni potrafią wyglądać jak stare dziady, 30 latki jak 18 latki, także ciężko trafić :D

Gość brzózzzzka
Jesteś jakiś mało męski :P Takie stwierdzenie mi się nasuwa gdy patrze na to zdjęcie. Ogólnie wydajesz się mało interesujący :P aż trudno określić twój wiek taki jesteś nijaki.

Gość leo krandeth
brzydula między 32-42 spora różnica, nie możesz trafić w ogóle. choć Ci się udało tym razem, tylko 32 czy 42?:P

Gość gość
4/10 - zmien styl, bo nie dodaje uroku...wiek...ze 30 na pewno

Gość gość
pewnie masz kolo 30, ale niestety wygladasz na okolo 40 ocena hmmm sprawiasz wrazenie gbura (nie obraz sie) 5 na 10

Gość leo krandeth
brzydula będą jeszcze jakeis strzały?;)