Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokunia

jak moge sprawdzic meza?

Polecane posty

Witam mam pytanie....jak bylam w ciąży drugiej mąż pracowal na noce...(firma sprzatajaca) i poznał jakaś kolezanke. Oczywiscie do dnia wydania sie nic nie wiedziałam...:/ dostał godz przed planowanym wyjsciem do pracy smsa hej myszko ja już jade .... czy jakos tak oczywiscie poszedl do pracy a ja sobie zapisalam ten numer i napisalam o co chodzi!!!! ta Koleżanka pow zebym sie mężą swojego pytała co jej naobiecywał i z mężęm bym wyjasnila. Ok przebaczyłam chodz do tej pory do konca nie wiem do czego i jak daleko doszlo miedzy nimi. Może dlatego ze chcial miec syna a ona miala ich 2 a my na tamta chwile jedna córke a 2 w drodze no nie wiem. Teraz 11 maja na swiat przyszedł syn Danielek mąż od 2 msc chodzi na prace spoleczne za jakis stary wyrok jak nie bylismy razem jeszcze i ma zapisane w telefonie Zastępca ciecia numer i dzis jak wrócił z tych prac bo w niedziele chodzi tylko to dostał z tego numeru smsa własnie sie przebrałam!!!!! A tweirdził ze to numer do starszego pana???? Pana który się przebrała i nie wiem jak sprawdzic o co chodzi znów???? Żeby wstydu mu tam nie narobic przez pomyłke jakas bo z tamtej pracy odszedł 3 lata temu jak troszke poubliżałam tej Kobiecie... Poradzcie czy wy tez moze mialyscie taka sytuacje ?

Dodam że te prace ma na terenie Domu Samotnych Matek....nie chce ublizać tu oczywiscie samotnym mamą ale moze jakas np z jednym dzieckiem a nie trójka jego wlasnych poznał no nie wiem

Gość gość
ja bym wynajęła detektywa! pisze poważnie. Maż i tak się do niczego nie przyzna a z tego co piszesz to widac że szuka wrażeń i nie ma wyrzutów sumienia.

Nie mam Kochana na tego detektywa bo mam zasilek macierzynski tylko :( a 3 dzieci musze wyzywic bo męża wyplata na jego przyjemnosci idzie a rachunki i jedzenie na moim zasilku i głowie ehhhh juz nie wiem sama co zrobic

I od kiedy to starszy Pan pisze smsy i po co pisze że sie przebiera :/

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze sam\sa

Gość gość
mąż kryminalista gratulacje:(

Gość gość
"męża wyplata na jego przyjemnosci idzie " maż ci nie daje kasy na dzieci, zdradza a Ty z nim siedzisz? glupia jestes czy co?

Gość gość
kasy Ci nie daje, zdradza a Ty go w sumie utrzymujesz? spakuj gnojowi walizki i za drzwi. Niech do kochanki idzie. A skoro na detektywa nie masz to ja bym go śledziła z jakąś koleżanką. I o alimenty go zaskarż. Bedziesz miała lepiej bez niego niz z nim. I mo0że poznasz kogos wartościowego a nie takiego smiecia!

Gość gość
reasumujac patologia

Gość gość
po pierwsze zadzwoń tam z nr zastrzezonego i zobacz czy odbierze kobieta

Gość gość
raz jak mozna miec za meza sprzatacza? a dwa jak mozna miec za meza kryminaliste? kobieto nie masz zadnego szacunku dla siebie i jakas przyszlosc beda mialy dzieci...facet moze wszedzie pracowac, musi miec jakis fach, jak pracuje jako sprzatacz to jest ciota a nie facet, a jak do tego kryminal to kompletne dno...

Dostalas juz ten okres czy nie? Moze z tych nerwow ci sie spoznia. Zadzwon do pana starszego pod pretekstem pomylki ;) jak odbierze mloda pani to wiedz, ze lipa bedzie jak ci sie okres nie pojawi ;)

Gość gość
KOKUNIA ty piedrolnięta jesteś. Ltóra to Twoja historia jest prawdziwa? Bo jesteś jak p******a

Gość gość
Jeszcze dziecko kolejen walnela z takim idiotą. Żal.pl

Ta jest prawdziwa ta o okresie byla dla zabawy. No zadzwonie z prywatnego chyba. I to nie kryminalista bo w wiezieniu nie był nigdy.... tylko chche sprawdzic o co chodzi z tym Panem Cieciem a pracowal jako sprzatacz 3 lata temu a obecnie 3 lata pracuje na myjni i wulkanizacji (nie jako sprzatacz juz) chcialam p[orady od kobiet które maja dzieci i mężów dlatego na tej stronie podałam ten temat ale jak widze moja rodzina od patologi zostala wyzwana

Ile mam pisac ze nie spoznia mi sie zaden okres to bylo dla zartow chchialm zobaczyc czy bedzie odzew na taka glupote mamy 3 dzieci 2 corki i synka i nie zamierzam ich miec wiecej.....a co do meza to jestem z nim bo mysle ze nie dam rady sama jak pojde do pracy majac male dziecko do roku mam macierzynskie ale co po roku co zrobie z 500zł alimentow wyzeje? Dlatego on robi co chce bo wie ze nie dam rady sama

Gość to po co robiłaś
skoro z nim jesteś tylko dla dzieci,to po co je z nim robiłaś kolejne? Ile masz lat dziewczyno??! O antykoncepcji nic nie wiesz? Skazujesz dzieci na taką udręke.

Gość gość
w Polsce pewnie mieszkają i trójka dzieci :O Jeszcze mąż idiota do tego. Z którym ona jest bo sama nie da rady :O Kolejne jeszcze p*****lnij niełomie :O

Gość gość
dlaczego walnełaś z nim trzecie dziecko po takiej akcji? :O Muyslisz.

Gość gość
kokunia,na tym forum nie warto zakladac jakichkolwiek tematow,bo jest wolne dla wszystkich,bez rejestracji,kontroli moderatora.Na innym te wyzwiska bylyby usuniete,a tu czlowieka dobija!Nie dosc,ze masz zszargane nerwy,klepiesz biede,to Cie z blotem zmieszaja,nie patrzac,jak ta po drugiej stronie sie poczuje.Wspolczuje Ci sytuacji,a co do wiernosci meza-zadzwon pod ten nr,jak z poprzednia zrobilas i zobacz,kto odbierze :)

a synka dlatego zrobilismy bo mu przebaczylam 1 raz sie wybacza ale chce sprawdzic czy teraz znow nie powtarza sie tamta sytuacja. I mam 24 lata i nie obchodza mnie komentarze i wyzwiska bo to osoby ktore maja wspaniala rodzine z żurnala to pisza. Dom.drzewo,dzieci,pies wierny mąż hehehehehe jak z bajki tylko ze nie tylko w mojej rodzinie sa takie sytuacje wiec to nie jest zadna patologia a po 2 maz co do dzieci jest dobry nie bije ich czasem krzyknie (czasem) a jego zdrady dzieci nie widza wiec nie wiem co one maja do tego ze im zycie marnuje? Nie marnuje zycia im bo maja wszystko wbrew nie duzym dochodom naszym. A mąż to juz inna sytuacja ale patologia to my nie jestesmy bo rzadne z nas nie spozywa alkoholu ani dzieci nie chodza glodne brudne nie ma tez awantur w domu. Wiec nie wiem do czego inne osoby pija w tym momencie. Chcialam rade a temat wogole zaczal sie krecic w kierunku ze jestem debilka i dzieci mi po co!!!!!!!!!!!!! A po to bo je kocham i sa dla mnie wszystkim

Gość gość
dokladnie!Takie jest to kobiece forum.Pytasz o co innego,a te wywlekaja Twoj sposob zycia,ile masz dzieci,z kim,po co,dlaczego i ze jestes taka i owaka. Ja tez zostalam wyzwana od szmat i nierobow,bo napisalam,ze jestem na zasilku w ciazy,a temat byl o mieszkanie :D Ludzie zboczyli z tematu,jak ja smiem nie pracowac?To tu normalne.Oceniaja ludzi,zbesztaja,a problem jest nadal. Dzwonilas pod ten numer?

2013-07-15 10:13:19 [zgłoś do usunięcia] gość :) są jeszcze normalne kobiety,matki tak jak ty :) jeszcze nie i narazie nie mam za bardzo jak bo telefon swoj mam w naprawie ale numer spisałam ;) napisze co i jak jak zadzwonie juz

ja tez mialam zasilek chrobowy i bylam na zwolnienu lekarskim od 4 msc do rozwiazania wiec sie nie przejmuj. A znam znajomą co w sadzie pracuje jako starszy kurator sądowy to odkąd poszla na 1 wizyte bedac w 3 tyg ciazy to tak poszla na zwolnienie pozniej macierzynskie i 2 lata w pracy jej nie bylo i teraz znow to samo 2 ciaza i tez nie ma jej

Kokunia a kiedy ty zalapiesz ,ze niektore wpisy to zarty? A nie przepraszam tylko ty mozesz zartowac i "sprawdzac" ile osob odpisuje na glupoty. jak widac bardzo duzo tylko nie kazdy serio a raczej adekwatnie do poziomu tematu :)

Gość masz 24 lata i trojke dzieci
nie jestes wiec normalna, rozsadna kobieta. A zrobienie sobie dziecka na "wybaczenie" to najwieksza glupota jaka slyszalam:O Jesli twoj maz jest w twoim wieku badz zblizonym to na bank cie zdradza i wcle mnie by to nie zdziwilo. Mlody chlopak ud*piony trojka dzieci i idiotka co zachodzi w ciaze na zgode moze miec tego dosc. Jak masz to sprawdzic? idz do budki telefonicznej i zadzwon i sie zapytaj. Nie drzyj sie i nie wyzywaj tylko zapytaj jak kobieta kobiete.

2013-07-15 11:21:49 [zgłoś do usunięcia] masz 24 lata i trojke dzieci A co ty wiesz o zyciu do cholery !!!!!!!!!!! co ja k***a jedna mam tyle dzieci widzialam dziewczyne co ma 20 lat i ich 4 i nie to bym chciala do niej dobic! Ale sam fakt i wcale nie kozystam w opieki spolecznej tylko wylacznie z zasilku rodzinnego i pracuje normalnie obecnie jestem na macierzynskim i nie widze czegos zlego... mam duzo kolezanek co maja np po 3 dzieci lub 2 a sa mniej wiecej w moim wieku nie to zostane matka w wieku 50 lat po raz pierwszy teraz lepiej? I nie zrobilam dziecka za wybaczenie naucz sie czytac ze zrozumieniem tylko jak juz sobie wybaczylismy i syn sie począł po 3 latach od tamtego incydentu tak to jak ma dosc k***a dzieci to po c**j je chcial bo 2 to on pragnął miec jeszcze . A wogole nie pytałabym na forum jak bym nie chciala znac opini innych Pań ale przepraszam2013-07-15 11:20:54 [zgłoś do usunięcia] katastrofffa to zarty?????? chyba obelgi i mam do cb pytanie jak moge wykasowac ten temat o okresie?

Gość alkohol ???? w domu
co ma alkohol do dzieci? To,że ktoś spożywa piwo,czy dobre wino do obiadu przy dzieciach to nie znaczy że jest alkoholikiem,a dom pełen patologii! Kokunia,dlaczego piszesz że nie ma alkoholu? Nawet gdyby był to nic złego,jeżeli on jest w normalny sposób,a nie codziennie leje się litrami! My np mamy dzień że do obiadu kupimy wino dobre. Albo piwko wieczorem. Czy UWAGA piwko z sokiem na plaży będąc z dzieckiem. 1 piwem cięzko się upić! A jak chce zaszalec to dziecko zostaje z babcia albo z niania i ide na impreze,ale nie czuje teakiej p[otrzeby

Gość gość
Etam u mnie i klaps sie zdarzy :P nie jestem za nim ale w ost.lepszy niz takiej flądry rozpuszczone dziecko