Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocne pocenie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam... Staramy sie o dzidziusia :) miesiaczka powinna przyjsc za dwa dni, tydzien temu bardzo mnie mdlilo po przebudzeniu, a od paru dni budze sie mokra :( test clear blue pokazal jedna kreske :( Co myslicie?

Gość gość
Czytalam gdzies ze jak kobieta sie poci przed @ to niestety znak ze ma wlasnie nadejsc,... Ja zawsze tak wiedzialam ze @ przyjdzie bo sie pocilam. Jest to zwiazane z hormonami ale dokladnie nie pamietam.

Gość gość
Oh ... Ale termometr pokazuje 37,6 ... I nie czuje sie chora ;) do tego sni mi sie wiecej niz normalnie...

Gość gość
No faktycznie sny nocne moga byc objawem ciaży.ach te baby,na głowy Wam juz siada.

ja na początku strasznie się pociłam, z resztą trwało to przez całą ciążę. Prałam pościel co drugą noc bo miałam żółte odbicie mnie to nocy;] Od razu po porodzie pocenie zniknęło.

Gość gość
nocne pocenie i podwyzszona temp. moga byc objawem choroby nie tylko ciazy

Gość gość
Czytalam o tych snach... Ze w czasie ciazy sie nasilaja... Zwlaszcza koszmary! :) jest o tym sporo na angielskich stronkach.. . Choroba? Chyba chora nie jestem bo mam syraszny apetyt :) i nagle lubie produkty mleczne... Nawet intolerancja na laktose zniknela :)