Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaassszzz

Rozumiecie coś z tego?

Polecane posty

Gość aaassszzz

Pisałam,ale znikło.Przypadkowo usłyszałam,jak mój wypity facet mówi do kolegi "Niech się kur.. goni,nie będę ruch... starego próchna."A ja mam 31 lat,czy to starość?A tak w ogóle to było jakiś czas temu.Mnie to dręczy,nie mówię nikomu o tym bo wstyd.Co o tym myśleć?

Gość gość
jeszcze cię bzyka - ale na bank rozgląda się za kimś młodszym

Gość aaassszzz
On nie szuka,to taki popijaczek 36 lat.Mieszka u mnie.

Gość smerf7
To zostaw barana.

Gość gość
po co trzymasz tę szmatę w domu - bzyka cię z wygodnictwa, nie z miłości

Gość aaassszzz
Nie wiem czy ktoś to zrozumie.Jestem normalną kobietą,praca, dom,2 nieudane związki.I poznałam jego,2 lata stracone.To jest chore,gdy ktoś nie docenia innej osoby.

Gość łysy baran
nie jesteś stara, mimo iż starsza ode mnie ;) pogoń frajera jeśli tak mówi o Tobie

Gość gość
mój wuj chciał moją matkę wyswatać ze swoim kolegom który miał 27 a matka moja 30 powiedział nie widząc mojej matki że jest starą d**ą i nie chce ale wyszła taka sytuacja że się zapoznali i się w sobie zakochali i niestety ten buc to mój ojciec

Gość aaassszzz
Parę razy próbowałam,ale zawsze mnie przebłagał.Mam chyba problem z litością nad nim.Nie ma domu.Sama już nie wiem,czy jego kocham.Ale zawsze mam w głowie to co powiedział.Nie szanuje mnie,a mówi,że kocha.

Gość dfgdsfh
31 lat to nic ale czesto w tym wieku kobietki wygladaja oblesnie i staro

Gość aaassszzz
Nie jestem narcyzem,ale faceci mówią,że jestem ładna.To nie o to chodzi.Koleżanka mówi,że przebierałam,to teraz mam.Ale za co mam?

Gość gość
autorko w czym ty masz problem sprawa jest prosta nie szanujesz sama siebie wiec nikt cie nie szanuje koles na tobie zeruje i cie ma za 'stare prochno do r****nia" sam jest starym dziadem bez ambicji ... on sie nie zmienia bo nie musi (ty tego od niego nie wymagasz) on dostrzega to ze dajesz sie traktowac jak smiecia i tak cie traktuje po co ma sie wysilac? skoro tak czy siak z nim jestes i bedziesz

Gość aaassszzz
Wychodzi na to,że próbowałam na siłę kogoś zmienić.Tak się chyba nie da.Ja się szanuję,jestem normalną kobietą.Chciałam tylko normalnie żyć.

Gość opsia
zwiazalas sie z leniem, nierobem i pijakiem zrob cos z tym tzn. wywal go za drzwi bo twoje zycie albo nie zmieni sie wcale albo zmieni sie na gorsze. a teraz chyba szczesliwa to ty nie jestes. zycie jest jedno! po co sie umartwiac dla jakiegos typa? ktorego nawet nie wiesz czy kochasz/ litujesz sie nad nim.. a co ty opieka spoleczna jestes? wyjdzie ci ta znajomosc bokiem dzialaj poki czas bo za niedlugo naprawde bedziesz starym prochnem.. a wtedy....

Gość aaassszzz
Dokładnie słowa mojej mamy.

Gość gość
szanujesz sie?? nie badz smieszna, chyba tylko myslisz o sobie w ten sposob bo robisz cos zupelbnie innego KAZDA SZANUJACA SIE KOBIETA Z KLASA I POCZUCIEM WLASNEJ WARTOSCI uslyszawszy cos takiego po pierwsze porozmawiala by o tym z delikwentem / ze sobie nie zyczy i takie tam/ ty nawet tego boisz sie zrobic po czym wypieprzyla bystrzaka na zbity pysk nie szanujesz sie za grosz bo wiesz jak cie nazwal i nie daje ci to spokoju /zle ci z tym/ a pomino do dajesz sie r****c facetowi ktory uwaza cie za stare prochno i kurwe/

Gość aaassszzz
Powiedziałam jemu o tym.Powiedział,że był pijany i przepraszał.Rodzinie się wstydzę powiedzieć.Tylko co mi z przeprosin,jak o tym myślę.

Gość aaassszzz
To chyba facet nie dla mnie.Nie znoszę alkoholu,to chyba nic złego?

Gość gość
nawet nie zdajesz sobie sprawy jak rodzina i znajomi muszą się z ciebie nabijać że utrzymujesz tego zapijaczonego alfonsa - głupia jesteś i tyle!

Gość aaassszzz
Niestety.

Gość gość
poczekaj jeszcze 2 lata a wtedy normalnego faceta juz nie znajdziesz nie rozumiem kobiet- madre wyksztalcone, ladne a sa z kolesiami bez ambicji, zainteresowan, takie pustaki ? czemu?

Gość aaassszzz
Sama nie wiem.Wiem jedno ,tak dalej żyć nie mogę.

Gość gość
piszesz niestety ale zrobisz cos z tym czy bedziesz uzalac sie nad soba? bo mi sie wydaje ze nic nie zmienisz, bedziesz jedynie liczyc na to ze on sie moze w koncu zmieni i ze moze go pokochasz.... takie kobiety jak ty tak maja a i jeszcze jedno- pisalas ze ladna jestes i masz powodznenie.. nie sadze. gdyby tak bylo (gdybys miala to powodzenie) znalazl by sie ktos bardziej wartosciowy napewno

Gość aaassszzz
A myślisz,że ładne kobiety nie mają takich problemów.Nie jestem brzydka,tylko pechowa.Przyciągam takie elementy,i po czasie wychodzi.Wiesz co,to był przystojny,oczytany Pan z wykształceniem.Po czasie okazał się pijaczkiem i leniem.