Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudalala

co się dzieje :-( luki w pamięci

Polecane posty

Gość chudalala

Mój narzeczony gdy lezelismy w łóżku jak zawsze odwrócił się do mnie plecami abym go poprzytulala. Ddziś zaczęło się podobnie ale nagle po tym jak się odwrócił powiedZiał ze boli go serce, potem dziwnie się zachowywał płacząc mówił 'gdzie byłaś? Czemu sobie poszlas? Nie chciałem żebyś sobie poszła." zlany potem, cały gorący, mówił że mu zimno. Pytałam co się dzieje powtarzała ze nigdzie nie byłam. Przytulilam go mocno po czym on tak jak by się nic nie stało powiedZiał ' lubię jak się przytulasz' , ja dalej pytałam co się stalo a on na mnie tak patrzył jak bym z księżyca spadła.opopowiedziałam. Mu wszystko a on mówił ze nic takiego nie pamięta :-/ na początku myślałam ze. Przysnelam ale nie bo zgadzalo się wszystko zapalone światło i przebudzona nasza córka. Mówił ze na prawdę nic takiego nie pamięta, a potem się prZyznał ze miał już tak pare razy szczególnie jak się klocilismy ro nie pamięta co się działo, jest tak ze on bardzo się mnie czepia, dosłownie o wszystko a jak się klocilismy imy stara zrobić to tak żeby winę na moja stronę przerzucić. ... A czy może mniej to coś wspólnego z dZieciństwem, bo nmiał kolorowo ma ojca dziecioroba alkoholika jego matka rozwiodła się z ojcem jak mój narzeczony miał około 16 lat. Często jest bardzo wzbuRzony po alkoholu :-/

Gość gość
ty uwazaj moze to poczatki schizofreni.