Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Latwo zdobyc zakompleksionego faceta

Polecane posty

Gość gość

wystarczy ladnie sie usmiechnac powiedziec komplement a juz bedzie kochal Cie nad zycie

Gość gość
swieta prawda,takich mozna okrecic sobie wokol paluszka bez zadnego wysilku :D

Gość gość
Nie sądzę

Gość gość
wypowiedzial sie jeden z tych ;p

Gość gość
z kad taka wiedza na temat zamknietych w sobie lub zakompleksionych ? Ich raczej trudno zdobyc a co gorsza dotrzec do nich ! Potrzebuja duzo uwagi , rozmowy i wsparcia ! a nie tylko usmiechania sie :P

Gość gość
Z poswiecaniem uwagi to się zgodzę,z reszta nie :P Chodzi o to, że cale zycie sa odrzucani i jak zobacza oznaki sympatii to wyobrazaja sobie nie wiadomo co. Potwierdzone i sprawdzone na wielu takich typach

Gość gość
racja:D

Gość gość
dla babki-paszteta jak znalazł:D

Gość gość
czyli co maja prawo do uwagi ale nie maja prawa do rozmowy i wsparcia ? zalosne masz myslenie kobieto ! Tacy ludzie potrzebuja duzo milosci bo nie zaznali jej nigdy i moze jeszcze to jest powod by dokuczac im cale zycie !!!!

Gość gość
oczywiście, że łatwo. nawet nie trzeba się uśmiechać non stop, wystarczy okazać takiemu zainteresowanie, pogadać, wysłuchać, powiedzieć kilka miłych słów i już wyobraża sobie diabli wiedzą co. taka prawda. omijać takich należy szerokim łukiem, bo jak się przyczepią, to nie ma mocnych

Gość gość
jezu:o chodzi mi o to ze widze u nich potrzebe poswiecania uwagi, adorowania niekoniecznie samej rozmowy ,chca zaspokoic swoje ego. to juz niczyja wina ze sa nieudacznikami.

Gość gość
oczywiście, że łatwo. nawet nie trzeba się uśmiechać non stop, wystarczy okazać takiemu zainteresowanie, pogadać, wysłuchać, powiedzieć kilka miłych słów i już wyobraża sobie diabli wiedzą co. taka prawda. omijać takich należy szerokim łukiem, bo jak się przyczepią, to nie ma mocnych lepiej tego ując nie mogłam:D

Gość gość
jakimi nieudacznikami ! co ty wypisujesz ! zaczynasz temat od kompleksow ? chyba sama masz niepokolei w glowie a obrazasz tych slabszych potrzebujacych pomocy by sie dowartosciowac !

Gość gość
a ja popieram autorke ze to sa nieudacznicy

Gość gość
Oczywiscie ze to sa nieudacznicy. Wystarczy przyjrzec sie pierwszemu lepszemu. Kazdy sam musi sobie radzic , jesli nie potrafi to trzeba eliminowac takie jednostki

Gość gość
eliminowac to trzeba takie glupie babska jak wy ! naszczescie coraz wiecej facetow madzreje i otwiera oczy :D

Gość gość
o ile jestes kobieta to masz nierowno pod sufitem

Gość gość
a co to za faceci ktorych trzeba nianczyc. no sory, nie jestem matką ani pielegniarką :D

Gość Muśnięcie wiatru...
Myślę, że wcale tak łatwo nie jest.Jest to facet bardzo zamknięty w sobie i nawet jak pojawi się jakaś na horyzoncie i okaże zainteresowanie, on wychodzi z założenia, że i tak się nie uda.Może miałby i ochotę , ale częśto zamyka się w sobie, od razu rezygniując.

Gość gość
Wystarczy być upartą a taki koleś potrafi po kilku tygodniach wyznać miłość;)

Gość Muśnięcie wiatru...
Poza tym trudno takiego gdzieś dorwać na neutralnym gruncie, bo zazwyczaj siedzi samotnie w domu .

Gość Muśnięcie wiatru...
Do gościa może i wyzna miłość po kilku tygodniach ale chyba tylko przez neta.W realu by się czaił.Bo może wyśmieje , bo może nie ma szans, bo co ona sobie pomyśli itp...A w ogóle w ostateczności pomyśli sobie, po co mu ten stres.

Gość gość
bardzo latwo takiego spotkac tylko otworz na niego swoja oczy i serce !

Gość gość
To ja wam cos powiem. Kiedys siedziałam długo w domu i z nudów weszlam na czat i zaczelam pisac z facetami.1/20 byl normalny.Reszta to zakompleksione fujary ktore siedza w domu caly czas. Z jednym pisalam z 3 tyg. Na poczatku jak juz ktos powiedział, byl zamkniety w sobie.Wystarczyła jedna rozmowa i sam mi podał wszystkie swoje dane, nr tel, opowiedzial cale zycie. Po 2 tyg powiedzial mi ze szalenczo sie we mnie zakochal. A wcale nie uwiodlam go, zwyczajnie bylam mila .

Gość Muśnięcie wiatru...
No ale widzisz.............to wszystko działo się tylko wirtualnie.

Gość gość
rozróżniam 987 rodzai uśmiechów jeżeli trafisz uśmiechem masz moją dozgonną miłość:)

Gość gość
Tylko, że to nie jest miłość a zwyczajna desperacja . :)

Gość gość
jestem zażenowany mogę wycofać swój poprzedni wpis, ale bardzo się wstydzę że napisałem a teraz chce wycofać

Gość Odrzucanyfacet
Muśnięcie wiatru... mylisz się łatwo mnie zmanipulować i nawet nie ma się co kryć z tym, kobieta wystarczy że okaże uczucia, da sex a taki osobnik jak ja głupieje i szaleje za tą kobietą bo wiem że mam szanse u jednej na 30, oczywiście jeżeli zrobi to w miarę szybko bo jak przez 3-4 randki... i to równie zakompleksionej i brzydkiej jak ja.