Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy przenieśliście łóżeczko dziecka do jego własnego pokoju

Polecane posty

Gość gość

Mój synek niebawem skończy pół roku, śpi w naszej sypialni, tzn jego łóżeczko jest w naszej sypialni. Zastanawiam się nad przeniesieniem łóżeczka do jego własnego pokoju. Jak to było u Was ? Kiedy przenieśliście łóżeczko dziecka ?

starsza corka miala skonczone 8 miesiecy.druga mam zamiar mniej wiecej w tym samym wieku przeniesc,moze troche wczesniej.

Gość gość
mój synek również miał z 8 miesięcy a córcia pół roczku jak trafiła do pokoju brata.

Gość novvatorka
1,5 roku ale dzisiaj spokojnie zrobiłabym to wcześniej:)

Mój synek śpi w swoim łóżeczku w swoim pokoju od urodzenia. Tyle, że ja mam elketroniczną nianię - stoi u mnie na szafeccze nocnej i słyszę jak się mały budzi :)

Gość gość
Rowno jak skonczyla 6 miesiecy. tez mam elektroniczna nianie

Gość gość
wow mój ma 2,5 roku i nadal śpi w swoim łóżku ale w naszej sypialni.. ale od zawsze źle śpi i źle spał - jako dziecko kolki, ulewania zakrztuszenia, potem budzenie się z histerycznym płaczem a potem na siku - nie wydoliłabym chodząc w nocy od pokoju do pokoju..

Moje dziecko spało od samego początku w swoim pokoju,w swoim łóżku. Jak przyszliśmy ze szpitala to w dziecięcym pokoju stawiliśmy kanapę na której spałam ja z mężem.I tak było przez miesiąc.Potem maluszek został u siebie a my przenieśliśmy się do siebie. Przy drugim dziecku zrobie dokładnie to samo.