Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werka 123

Czy moge odebrac zasilek na dzieci kochance mojego meza?

Polecane posty

Gość Werka 123

Kochani czy ktos sie orientuje w temacie? Moj maz opuscil mnie gdy bylam w drugim mies. ciazy . Zostawil z malym dzieckiem 1 roczek do tego jeszcze bylam juz w ciazy. Wyprowadzil sie z domu do kochanki przypadkowo poznanej w necie. Ona ma 3 dzieci i dostaje zasilek na dzieci jako samotna matka. Chce sie zemscic tej kobiecie. Dokad mam napisac ze ona juz nie jest samotna matka bo ma mojego meza przy boku nawet go zameldowala tymczasowo u siebie w mieszkaniu. Chodzi mi o to zeby wyslali do niej kogos i odebrali zasilki bo ona juz nie jest samotna. Udzielcie mi infornacji prosze.

Gość gość
Daj spokoj, to maz odszedl a nie kochanka.

Gość mikorasso
kobieto lepiej poświeć ten czas dzieciom zamiast zajmować się głupotami

Gość Werka 123
Nikt sie nie orientuje chyba.

Gość gość
mscij sie głupia babo na mezu to on Cie kopnał w d*pe, kochanka go nie zg****iła a tym bardziej te dzieci nie sa winne

Gość gość
Teraz widać dlaczego mąż Cię kopnąl w doopsko, jesteś mściwą suczą poprostu , miał racje ze zwiał , kto by chciał siedziec z taka wredna msciwa baba

Gość Werka 123
Na meza podalam o alimenty ale jeszcze nie bylo sprawy. Siedzi na utrzymaniu kochanki i korzysta z zasilkow na dzieci tej baby.

Gość gość
Możesz do Mops-u napisać, ale wątpię, że zabiorą. Kiedyś byłam na stażu w Mopsie i przychodziły kobitki ubrane w drogie ciuchy, złote pierścionki, bransoletki, ale w dokumentach dochód zerowy i były jako samotne matki, chociaż niejedną facet autem podwoził pod opiekę, sama widziałam. Zasiłki oczywiście pobierały, bo w dokumentach wszystko się zgadzało, jak pracownice pytały czy mają partnera, powiedziały, że nie, a jak wywiad był wśród sąsiadów, to powiedziała jedna, że sąsiadka jej nie lubi i specjalnie tak mówiła, żeby zasiłek jej cofnęli, a przecież pod koldrą u niej nie siedzi, więc nie wie, z kim ona sypia. Także trudne do udowodnienia, jak baba jest dodatkowo mocna w gębie i umie o swoje walczyć, to jej nie zabiorą.

Gość mikorasso
Normalnie czekam jak napiszesz nam zawartość ich lodówki, taka jesteś dobrze poinformowana. W sumie powinnaś się cieszyć, że to nie ty utrzymujesz faceta

Gość gość
A mi sie pomysl autorki podoba. Ta kobieta juz samotna nie jest. Dlaczego ma dostawac m.in. Moje pieniadze? Zglos do MOPS-u!

Gość mikorasso
autorko skoro jesteś taka dobrze poinformowana to napisz w jakiej kwocie ta kobieta dostaje ten zasiłek bo pewnie to marne grosze a ty się awanturujesz jakby miliony dostawała.

Gość Werka 123
Gonilam go do pracy a mu sie nie chcialo pracowac. Dlatego zostawil mnie w ciazy z malutkim dzieckiem na rekach. Wyniosl sie z domu i powiedzial ze nie dostane od niego zadnego grosza na dzieci.

Gość gość
Jak można być tak podłym. Co ci dzieci winne że chłopa nie umiałaś przy sobie zatrzymać. Sąd powinien odebrać twoje i przyznać mężowi

Gość gość
A ja bym zrobiła tak samo :) Może to i mściwe, ale no sorry... Kasę bierze i nic nie robi? Może niech on się do roboty weźmie. Nie ma gorszego diabła niż wzgardzona i odrzucona kobieta. Idź do MOPSu. Ja jestem z Tobą!

Gość gość
dla twojego dobra niech ma kase z mopsu , alimenty , wszystkie świadczenia itd . Jak zacznie jej kasy brakowac , to twój mąz będzie pomagał jej finansowo i twoje dzieci na tym ucierpią .

Gość gość
Do Urzedu Skarbowego tez mozesz. W koncu to dochod nienalezny. Publiczne pieniadze ida na takie oszustki;)

Gość gość
i jeszcze dodam: to nie autorka jest najgorsza tylko ta patologiczna 'kochanica' to męża zabrała. ZAJĘTYCH SIĘ NIE TYKA.

Gość Werka 123
Zasilek na 3 dzieci ma 510 zl jako samotna matka jest po rozwodzie. Do tego jeszcze rodzinne. Jak ona przyjela pod swoj dach mego meza to juz nie jest samotna matka. Wiec nie przysluguje sie jej juz ten zasilek.

Gość mikorasso
Kobieto to ciesz się, ze się pozbyłaś darmozjada z domu. A jego pitolenie, że nie dostaniesz od niego złamanego grosza to olej. Nie mścij się na kobiecie i jej dzieciach bo jak znam życie to niedługo zostanie twoją psiapsiółką kiedy ona wywali go z domu. nic tak nie zbliża jak wspólny wróg

Gość Werka 123
Mieszkam z dziecmi 700 km od nich to jak napisze 2 listy jeden do MOPSu drugi do Urzedu Skarbowego to podziala jakos?

Gość gość
Myślę, że może to coś dać. Nie zaszkodzi spróbować. Na pewno nie zignorują. Jak chodzi o pieniądze to od razu lecą.

Gość gość
tej kochance, to powinnaś kwiaty wysłać, że uwolniła cie od takiego d*pka, a d*pkowi nie daruj, ścigaj go o alimenty! jak nie pracuje to jest fundusz alimentacyjny, a nasze państwo już zadba, żeby oddał tę kasę

Gość Werka 123
Nie zycze sobie miec taka przujaciolke

Gość Werka 123
Kochani on jest zarejestrowany jako bezrobotny i jest z tego bardzo dumny

Gość gość
Przyjaciolka? Przeciez to rywalka. W dofdatku oszustka

Gość Jakie to przykre
Przecież to Twój mąż od Ciebie odszedł, to dlaczego winisz jego kochankę?Daj sobie spokój, olej to! Jeżeli chcesz zemsty, możesz napisać do MOPS-u.Jeżeli facet nie pracuje i jest na utrzymaniu kochanki, niewiele wskórasz.

Gość mikorasso
Kobieto facet odszedł wnieś o rozwód z jego winy to oprócz alimentów na dzieci możesz się starać o alimenty na siebie. I ciesz się , że nie musisz się użerać takim darmozjadem po co Ci taki mąż. No chyba, że uważasz, że byle jaki mąż jest lepszy niż brak męża. Ale na taka głupotę to muz nie ma rady

Gość Werka 123
On pracuje na czarno!

Gość niebieskakarolcia
jesli nie sa w prawnie zalegalziowanym zwiazku to nic nie zrobisz. On nie ma obowiazku utrzywac cudzych dzieci. Ale jesli zalegalizuja zwiazek i on bedzie dalej bezrobotny, to moga dostac jeszcze jakies dodatkowe pieniadze od MOPSu, bo zmniejszy im sie sredni dodchod na czlonka rodziny....

Gość gość
zgłoś pracę na czarno do inspekcji pracy. JAk chcesz mu konkretnie koło d**y narobić to tym sposobem na 98% zrobisz mu sajgon.