Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona36

2 lata starszy ode mnie a twierdzi, ze jestem dla niego za stara...

Polecane posty

Gość Ona36

Czy faceci w wieku okolo 35 lat - 38 lat uwazaja, ze kobieta 36 lat jest dla nich za stara? Za tydzien koncze 36 lat i po sytuacji, o ktorej napisalam w temacie zaczelam sie czuc jak pol-czlowiek.

Gość gość
No ale...widocznie wili młodsze i tyle. Czym se tu doopę zawracać. To mniej więcej to samo jakbyś była np rozwrzeszczaną laską a on by ci powiedział, ze woli ciche.

Gość gość
nie przejmuj się kobieto, facetom się w d***e przewraca, każdy chciałby najlepiej 10 lat młodszą, a to że kobieta wcześnie zostanie wdową albo dzieci bedą miały starego ojca i wcześnie zostaną sierotami to już ich nie obchodzi, ważne że on ma młode ciałko.

Gość gość
a ja mam 30 lat i faceta 2 lata młodszego:D po 6 latach razem nie narzeka i nie zapowiada się żeby tak się stało....

Gość gość
Dziwne, że dopiero w wieku 36 lat zauważyłas, że faceci są ostro popieprzeni, zwłaszcza ci po 30tce. Oczywiście, że taki 30paro letni ruuchacz to chciałby 20latkę, bo przecież on jest wiecznie młody i nigdy się nie zestarzeje i jego rówieśniczka dla niego za stara. Szkoda tylko że właśnie taki kurviarz nie widzi tego, że też siwieje, ma zmarszczki, brzuch, łysieje, no ale uważa się za wiecznie młodego adonisa i szuka 19nastolatki.

Gość gość
Same mając 20 lat latacie za facetami ok 30 a teraz mając 30 macie pretensje do rówieśników, że wiążą się z młodszymi jesteście hipokrytkami !

Gość gość
A moj facet jest 13 lat mlodszy i co? Tez jestem za stara dla niego?;-)

Gość gość
ość Same mając 20 lat latacie za facetami ok 30 a teraz mając 30 macie pretensje do rówieśników, że wiążą się z młodszymi jesteście hipokrytkami !" x a zdesperowany koniobijca dalej cienko pierdzi pod mamy spodnica :D

Gość gość
widzę plebs jak zwykle psuje temat :P

Gość gość
a ja mam 27 lat. Ostatnio chciał być ze mną 40- latek (na początku mnie oszukiwał, że ma 35 lat). Ja uważam, że to za duża różnica wieku.

Gość gość
Autorko powiedz mu niech s*******a. Zwykły d*pek , który ma zawyżoną samoocenę.Wcale taki młodzieniaszek z niego nie jest. Ostatnio zauważyłam, że coraz wiecej kobiet woli mlodszych facetow, wiec znajdz sobie mlodszego.

Gość gość
popieram wpis wyżej... żaaaal

Gość gość
C**j was to obchodzi co facet woli, wy też macie wymagania z d**y wzięte co do facetów a teraz tutaj jęczycie, na siłę chcecie się podobać komuś kto woli młodsze a nie stare baby 😠

Gość gość
ktos tu sie sfrustrowal na pewno jakis dziadzio odrzucony przez mlodzieniaszke:D

Gość gość
Nikt się nie sfrustrował, same dobieracie facetów żeby pasowali do butów a ktoś kogo nie interesują przechodzone 36latki z bachorami to od razu frustrat odrzucony przez młódkę, powiedziała stara baba, ogarnij się kobieto :-) ...a pozostałe interesujcie się tymi co interesują się wami bo wyżej d**y nie podskoczycie ;-)

Gość gość
Dlaczego jesteście takimi egoistkami, hipokrytkami, boli was myślenie, uczciwość? Jeżeli sama masz wymóg że musi być w konkretnym wieku, mieć 1,90m i zielone oczy to k***a pozwól facetowi też kierować się jego oczekiwaniami :-)

Gość abece
No cóż by tu rzec? Jak to mówią role się odwróciły, jak byłyście młode, miałyście 19, 20 lat to uganiałyście się za 30-sto latkami, niektóre pewnie za nawet starszymi. Wszystko oczywiście tłumaczyłyście tym, że wasi rówieśnicy są tacy niedojrzali. A teraz co? Rówieśnicy was nie chcą bo sami się uganiają za młodymi d****i.

Gość gość
Ja też wolę 10 lat starszego od rówieśnika

Gość gość
a ja latałam za rówieśnikami :P nigdy nie byłam ze starszym facetem albo rówieśnik albo młodszy :D

Gość gość
Pewnie ma przedwczesny kryzys wieku sredniego:D Zreszta dla mnie bylby za stary, interesuja mnie tylko rowiesnicy albo mlodsi:) 30-latka

Gość gość
a i nigdy nie krecili mnie starsi faceci, bo po co:D

Gość pimcialimcia
Jestem po 40,mialam przez2 lata kochanka młodszego o 19 lat,wiec nie mozna generalizować. Jeden lubi to,drugi tamto i jest ok.

Gość gość
Jak ten gość d*pczył takie stare próchno? Może zapędy (prawie)nekrofilskie...Ale różne rzeczy słyszałem, także o tym jak Tusk miał leczyć ten kraj. Do zaakceptowania.

Gość jeszczemłoda24

Dziewczyny starsi faceci są obleśni.Po 40 ciało paskudne.Nie polecam.

Gość Gość

Jakiś ograniczony alfons. Albo lubuje się w nastolatkach. 

Gość Teppic

Czy żadnej tępej pipie nie przyszło do głowy, że preferowany wiek partnera to subiektywna, nieuzależniona od wieku własnego kwestia?..

Dnia 15.07.2013 o 15:09, Prawiczek bez wiary napisał:

To tak jak dla kobiet facet 2 cm wyższy dalej będzie "za mały"

Dobry argument.

Gość Gość

Ludzie którzy młode osoby bo to na pewno nie jest wiek starczy nazywają za starymi na wszystko sami muszą być na poziomie gimba dla którego 30 to lata świetlne.. Czy wy nie rozumiecie że każdy będzie stary? 

Gość szczera

Zapewne kolejny typowy janusz z zakolami i piwnym brzuszyskiem oraz lekką nadwagą, a myśli, ze wygląda jak młody bóg i że młódki na niego polecą, buahahahah! Faceci przed 40-stką zaczynają dziadzieć, nie oszukujmy się, daleko im do adonisa, a często mają się za jakichś bogów i wydaje im się, że absolutnie nie widać po nich oznak starzenia się, tiaaaa. Rozbraja mnie brak męskiej samokrytyki dot. wyglądu.