Gość black.jane Napisano Lipiec 15, 2013 Skrócona Historia. Mam 22 lata, byłam ze swoim chłopakiem 4,5 roku z czego ostatnie pół roku mieszkaliśmy razem(oboje studiowaliśmy). Nagle z dnia na dzień powiedział, że to koniec, że nie widzi przyszłości ze mną(zostawił mnie dla innej i młodszej, z ). Musiałam się wyprowadzić z naszego mieszkania, ale w między czasie mieszkaliśmy razem jeszcze tydzień. Wtedy nagle w nim się coś zmieniło i chodził za mna jak piesek, ,wpatrywal się we mnie jak w obrazek, robił dla mnie rzeczy których nie robil będąc ze mna w związku. Nie jesteśmy już razem od 7 miesiecy, on od 2 miesiecy jest z tą nowa dziewczyną. Ostatnio na imprezie urodzinowej jego dziewczyny była moja przyjaciółka, ktora troszkę sie upiła i powiedziala mu prare rzeczy do słuchu a ten skitowal to tak, że wie iż źle zrobił zrywając ze mna itp. Spotkalismy sie przypadkiem miesiac temu i od tego czasu zaczał pisać do mnie sms'y, gdzie flirtuje ze mną i bardzo sie intersuje moim zyciem. Potem znowu przypadkiem sie spotkalismy na ulicy to usmiechał się cały czas i gadal ze mna jak najęty. Nawet zaprosil mnie na swój mecz, zebym przyszła zobaczyc jak gra, i poszlam ale okazało się, że tam jest jego dziewczyna.Najelepsze, ze w obecnosci swojej nowej dziewczyny zapytał mnie czy jestem z niego dumna bo wygrali mecz...halooo chyba mu się dziewczyny pomyliły!!! Także moje pytanie brzmi: o co mu chodzi? bo ja juz nie rozumiem jak mam na to patrzec! Mam wrażenie, ze on nie chce dac mi o sobie zapomnieć... Pomóżcie mi to rozwikłać..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach