Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuuuuu

plamienia w 5 tyg ciazy

Polecane posty

Gość aguuuuuu

dziewczyny miala ktoras plamienia brazowe a mimo to ciaza sie utrzymałaa? lekarz mowi ze endometrium troche za male, pecherzyka nie widzi, beta rosnie jak szalona, mialalm transfer 2 zarodkow kazal powwtorzyc bete jak sie podwoi to jest nadzieja mialyscie taka syt ze mimo wszystko donosilyscie??????

Gość gość
Krwawiłam kilka razy ,nawet ze skrzepami- synek ma dzisiaj 7 tygodni.

Gość aguuuuuu
brzuch mnie w dole pobolewa ale tyle dobrze ze nie na czerwono bo wtedy nie ma nadzieji a tak to licze na cud:)

Gość gość
8 tydzień krwotok, jeden zarobek obumarl. Teraz 5 mies, bedzie córeczka.

Gość aguuuuuu
czy moze tak byc ze przez to ze jeden by sie zagniezdzil a nie dwa to dlatego bym plamila????co wtedy z tym drugim????moze musi byc wydalony????jezu ja oszaleje

Gość gość
nie martw sie ja tez plamilam na poczatku na brazowo przy jednej i drugiej ciazy synek ma dzis 4 lata a teraz jestem w 14 tygodniu lez i odpoczywaj, nie zamartwiaj sie!!

Gość aguuuuuu
dałas mi nadzieje niesamowicie, maz tez twierdzi ze jeden zarodek obumarl i mam plamienie, a drugi walczy bo beta urosła ze 117 do 328 modle sie o to mialas in vitro czy naturalna ciaze???

Gość gość
skoro masz tyle watpliwosci to zadzwon do swojego gin i porozmawiaj nic cie tak nie uspokoi jak rozmowa z lekarzem w koncu to wiarygodna osoba

ja mialam na początku ciaze blizniaczą. okolo 5-6 tc jeden z zarodkow przestal sie rozwijac..na nastepnym usg po 3 tyg juz nie bylo go widac, teraz jestem w 15 tc. wiem ze czesto tak sie dzieje ze jeden z zarodkow blizniaczych przestaje sie rozwijac, a ten drugi sobie ladnie rosnie. byc moze razem nie mieliby szans..

Gość aguuuuuu
ja panikuje bo juz 2 razy poroniłam, powtarzam sobie ze teraz sie uda ale ciezko jest bardzo

Gość gość
moja ciaza byla naturalna tez pamietam ze sie zamartwialam ale n prawde tak sie zdarza organizm tez sie musi przyzwyczaic do ciazy brzuch tez mnie pobolewal nie mysl tyle o tym bo zwariujesz :)bedzie dobrze!!

Gość Martagość
Identyczna sytuacja jak u padlinki. Ciąża bliźniaczki, jeden obumarl, krwotok i plamiena, Głowa go góry.

Gość gość
padlinka i jak sobie to wytlumaczylas czy mocno to przezywalas? co zrobic taka natura nie mamy na to wplywu

Gość aguuuuuu
wlasnie bylam u niego ale powiedzial ze to nie wyglada dobrze, nie widacpecherzyka nawet jednego, ale kazal zrobic bete w srode i jak ladnie urosne to usg w sobote, bo juz wtedy musi byc jesli sie ciaza utrzyma

Gość Martagość
Który to tydzień Aguuu?

Gość aguuuuuu
co ma byc to bedzie biore leki na podtrzymanie, leze, codziennie zastrzyk z heparyna, nic wiecej nie moge zrobic, mam nadzieje ze ten jeden zarodek chociaz zostanie ze mna :) dziekuje dziewczyny z dobre slowa, to pomaga jak nie wiem co :)

Gość gość
a moze idz do innego gina zobaczysz co powie???co Ci zalezy ?

Gość aguuuuuu
poczatek 5 tyg

Gość aguuuuuu
nie za dobrze jest robic za czesto usg, teraz juz musze poczekac do srody na wynik beta hcg

Gość gość
ale to wczesna ciaza i lekarze zawszze tak strasza ze nie widac ze za wczesnie badz dobrej mysli na nastepnym usg na pewno juzwszystko bedzie widac trzymam kciuki buziaki

Gość aguuuuuu
dzieki :)

Gość Martagość
Aguuu u mnie było widać w 7 tyg! 5 tydz to wcześnie. Nie martw się. Jak beta rośnie to dobre wieści!

Gość aguuuuuu
mam taka nadzieje, narazie przestałam plamic, tylko brzuch troche pobolewa

Gość Martagość
Wyjdę na pracownika farmacji :) bo polecam wszystkich magnezin 500. Kup i bierz 2 razy diennie, doraźnie nospe . Lekarz dał Ci luteine?

Gość aguuuuuu
biore magnez luteine, d*phaston i heparyne

Gość Martagość
To podobnie do mnie :) ja nie biore d*phastonu. Codziennie zastrzyki do końca ciązy :( okropieństwo!

Gość aguuuuuu
mialas plamienia czy tak zapobiegawczo????ja mam d*phaston bo mnie brzuch pobolewa

Gość Martagość
Miałam plamienia, poroniłam bliżniaka i od tego momentu miałam krwiaka i musiałam brać. Ale zaraz po ivf dostałam heparyne, luteine i tak mi zostało.

Gość aguuuuuu
pogubilam sie, jestes w ciazy z 1 dzieciatkiem,drugie obumarło?

Gość Martagość
Miałam transfer dwóch zarodków, oba się przyjęły, ale jeden po jakimś czasie obumarł. Został ten silniejszy i mieszka u mnie w brzuchu :)