Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuuuuu

plamienia w 5 tyg ciazy

Polecane posty

Gość aguuuuuu
no to super,:) moze i u mnie jeden porostu musial sie wydalic i mialam to plamienie, a drugi ma sie dobrze bo beta pieknie urosła :) w srode sie okaze:)

Gość Martagość
Trzymam kciuki. Nie martw sie na zapas. Wiem łatwo powiedzieć, ja tez cigale w nerwach, ciagle sie boje. Zyje z wizyty na wizyte. U mnie 20 tydzien, ale dzis znów cos sie pojawiło ala plamienia i znów sie zamartwiam. Powodzenia!

Gość aguuuuuu
bedzie dobrze :)

Gość gość
uff, nie ma plamienia, brzuch boli minimalnie, moze to tylko takie plamienie bo wczoraj wypadal termin miesiaczki, ha pocieszam sie sama a jak:)

Gość gość
ja też plamiłam i miałam bardzo silne bóle brzucha na początku, ale wszystko było ok - mam synusia :) trzymam kciuki!

Gość aguuuuuu
dzieki za dobre słowa :)

Gość kaśka.kola
ja miałam. w 4 tyg, później powtórzyło się w 6/7 tyg. Dziś jestem w 7 mc ciąży i wszystko ok :) jak masz dobrego lekarza który wie co robić to nie masz co się martwić :)

Gość aguuuuuu
wlasnie nie wiem czy nie zmienie lekarza bo wczoraj bylam u niego to zamiast mnie pocieszyc to stwierdzil ze nie widzi tego nie jest dobrze i nie wiadomo co bedzie, wkurzyl mnie, bo jeszcze nic pewnego a ontak gada do mnie:( a wie ze to moja 3 ciaza, 3 in vitro x transferow moglby pomyslec jak ja sie czuje