Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM DUMNA Z TEGO ŻE JESTEM DZIEWICĄ

Polecane posty

"Dziewica usmażona OMG autorko ty zgłupiałaś chyba? Pierwszy raz w większości przypadków jest nieprzyjemny a wręcz kobieta odczuwa ból. Sama jestem dziewicą ale wiem to bo próbowałam ten pierwszy raz odbyć z facetem, do którego nie miałam w pełni zaufania i nie chciałam jeszcze wtedy tego robić" wybierz dobrego partnera - wybor ojca dzieci to osobna para kaloszy i na to przyjedzie czas pozniej, madrez robisz. natoamis "nasza" forumowa dziwica milala sie juz po reku i wie ze seks to sam miod, cud i orzeszki o ile w oczach partnera widzisz milosc az po grob ;-) ;-) ;-)

Gość gość
kooorva zamknijcie ten temat bo stał sięwylęgarnią nie do ye bo ow ufffffffff

Gość gość
"kolejny zyyyyeeebbb co dowartościowuje się na czyimś nieszczęściu" x Jakim nieszczęściu? Przecież jej nie przeszkadza, że nikt jej nie chce nawet kijem ruszyć :D

Gość halimek
Ror się zaraz posika chyba, normalnie wybić wszystkie dziewice bo ror będzie udowadniać jakie są głupie, niewartościowe i że żaden facet nie będzie ich chciał bo dla nich liczą się te inne. Biedula czuję się chyba zagrożona i musi pokrzyczeć. Po przeczytaniu wywodu o tym jak wartościowy facet wybierze normalną laskę a nie dziewicę bo taki nie ma kompleksów, jest pewny siebie jestem już tego pewny he he. Ror wolałbym ciebie. Nie chce ślubu a bzykać coś trzeba nie?

Gość halimek
No tak bo jak pierwszy seks = ból, czy potem ze 5 równa się ból czy problem to jest to wręcz czymś koszmarnym. Nie uprawiajmy seksu. Przecież to takie brudne, bolesne, nieprzyjemne tak?

Gość gość
jak autorka tez jestem dziewicą, ale jak widze niektóre głosy, to aż mi sie włos jeży. Wiem że taka postawa spotyka się z atakiem i agresją, dlatego nidy nikomu sie tym nie chwale, mam 24lata i jestem zadbana dziewczyną szupła i ładna miałam kiedyś chłopaka, ale ja wyznawalam inne zasady on inne zresztą to są kwestie indywidualne i jak ktos napisał średniowecznym zwyczajem jest atakować kogoś za to że jest dziewicą nie dziewicą rudą białą czarną wyskoą niską śmiałą niemiała itp, dokuczanie nie jest cechą człowieka cywilizowanego, jak ktoś jest bogaty to złodziej jak biedny nieudacznik, cóż.....

"ja ci powiedzialm ze sie mylisz i zdanie to podtrzymuje" Mi powiedziałaś? kiedy? " kilkalinijek wstecz - skoro uzywasz ksywki gosc to trakruje to jako jedna wypowwiedz, chcesz byc zindywidualizowana to sie zaloguj, as easy as it is;-) "Raczej z zażenowaniem i politowaniem. ;/" tlumacz sie tylko winni, tak mysle;-) "Nie musiałaś pisać, jako osoba kochająca seks do głowy by mi nie przyszło z takimi bzdurami wyjeżdżać. I to fakty z Marsa chyba wzięte. Gdybym miała inne zdanie na temat seksu tak właśnie bym pisała jak ty." mierzsysz mnie wiec wlasna, przykrotka miarka - bo ja sie wkurat w kwestii seksu zgadzam z tym co piszesz, ty sobie wyimaginowalas jakis moj poglad na temat seksu ktorego ja nigdy nie wyrazilam - pisalam ze kobiety (a nie ja) uprawiaja seks z rpoznych powodow, i rzadko kiedy jest nim przyjemnosc " Ja rozumiem, ze są różne kobiety i te nie lubiące seksu ale napisałaś, ze dla sporej liczby kobiet seks nie jest przyjemny" nie napisalm ze dla sporej, tylko ze sporo kobiet uprawia go z innych powodow i zdanie to podtrzymuje. "Dziewica założyła słusznie, ze jak dziewczyna uprawia seks ze swoim chłopakiem to jest to ok i zapewne ma z tego przyjemność" moim zdaniem zalozyla nieslusznie, ale kazdy ma prawo do wlanej opinii. " Ja też tak zakłam inaczej kobieta się wymiguje i są tez takie." niekoniecznie jedne sie wymiguja a inne nie, po co mierzyc wszystkich jedna miarka, hm? " Ja nie rozumiem o co ci chodzi? Przyczepiłaś się i rzucasz się jak szalona bo dziewica. No i? Zazdrościć? Oczywiście powiesz, ze nie więc o co ci chodzi?" to ze nie rozumiesz nie skzodzi, niewymagam tego od wszystkich;-) czy zazdroszcze dziwicy? ale czego mialabym zazdroscic blonki?;-) przeciez tez ja mialam i swiadomie podjelam decyzje o przerwaniu czego nie zaluje, nie mam zlych doswidczen w sferze seksualnej wiec nie wiem czego mialabym zazdroscic dziewicy;-)

Gość gość
gość jak autorka tez jestem dziewicą, ale jak widze niektóre głosy, to aż mi sie włos jeży. Wiem że taka postawa spotyka się z atakiem i agresją, dlatego nidy nikomu sie tym nie chwale, mam 24lata i jestem zadbana dziewczyną szupła i ładna miałam kiedyś chłopaka, ale ja wyznawalam inne zasady on inne zresztą to są kwestie indywidualne i jak ktos napisał średniowecznym zwyczajem jest atakować kogoś za to że jest dziewicą nie dziewicą rudą białą czarną wyskoą niską śmiałą niemiała itp, dokuczanie nie jest cechą człowieka cywilizowanego, jak ktoś jest bogaty to złodziej jak biedny nieudacznik, cóż..... ..................................................... ................................................... wreszcie coś mądrego popieram

"A czemu mają żyć w celibacie? Po co te skrajności albo ślub albo co noc ktoś inny?? Nie ma nic pomiędzy? Zwykłej znajomości opartej tez na seksie." dokladnie tak, osoby zsatraszone maja sklonnosc do ekstremow;-) "nie musisz mnie więc obrażać mnie i mojego światopoglądu a określenie nie ja wymyśliłam tylko słownik JP tak to nazywa" one zawzse w ktoryms moemncie zaczynaja obrazac bo temat je grzeje a poza tym niektorym zwyczajnie brak dobrych manier;/

"Potrafisz ror czytać ze zrozumieniem chyba nie po raz XXXX. Ty to traktujesz jako obrazę. Próbujesz mnie obrazić słowem DZIEWICA i to jest wycieczka personalna więc to ty zaczęłaś ale niech ci będzie głupszemu się ustępuje" skad ty wiesz jak ja cos traktuje?;-) mozesz tylko dywagowac co nie oznacza ze twoje wrazenie jest prawda (podobnie mozesz robic w kwestii seksu), dla mnie dziewica to okreslenie laski ktora sie nie byzkala - anie pozytywne, anie negatywne, ale jak ktos nadwrazliwy to juz nie moj problem, as easy as it is;-) "Mi to lata i powiewa." wlasnie widze;-) ;-) ;-)

Gość Dziewica usmażona
halimek owszem pierwszy seks = bol ale pozniej jest coraz lepiej dlatego warto go uprawiac :)

Gość gość
jak autorka tez jestem dziewicą, ale jak widze niektóre głosy, to aż mi sie włos jeży. Wiem że taka postawa spotyka się z atakiem i agresją, dlatego nidy nikomu sie tym nie chwale, mam 24lata i jestem zadbana dziewczyną szupła i ładna miałam kiedyś chłopaka, ale ja wyznawalam inne zasady on inne zresztą to są kwestie indywidualne i jak ktos napisał średniowecznym zwyczajem jest atakować kogoś za to że jest dziewicą nie dziewicą rudą białą czarną wyskoą niską śmiałą niemiała itp, dokuczanie nie jest cechą człowieka cywilizowanego, jak ktoś jest bogaty to złodziej jak biedny nieudacznik, cóż..... ======================================================================================================================================================== korzystając z przeslana tego postu zakończcie tę dyskusje, każdy robi jak uważa, bo ten temat tylko zaśmieca główna stonre forum

"Jakim nieszczęściu? Przecież jej nie przeszkadza, że nikt jej nie chce nawet kijem ruszyć" ;-) ;-) ;-) "Ror się zaraz posika chyba, normalnie wybić wszystkie dziewice bo ror będzie udowadniać jakie są głupie, niewartościowe i że żaden facet nie będzie ich chciał bo dla nich liczą się te inne" to raczej dziewice maja tutaj paranoje "bycia atakowanymi", z reszta to potwierdza moja teorie ze czlowiek powstrzymujacy sie od wspolzycia staje sie nerwowy;-) "Biedula czuję się chyba zagrożona i musi pokrzyczeć" tak czuje sie "zagrozona" ze ktos az caly dygocze ze wzgledu na kumulowane wewntrzene napiecie;-) ;-) ;-) " Po przeczytaniu wywodu o tym jak wartościowy facet wybierze normalną laskę a nie dziewicę bo taki nie ma kompleksów, jest pewny siebie jestem już tego pewny he he. Ror wolałbym ciebie. Nie chce ślubu a bzykać coś trzeba nie?" nie specjalnie mnie ointersuje co ty bys wolal;-) i nie dla psa kielbasa;-)

Gość gość
Czytam was chwile już. I mówię wam idzie się leczcie z tą z od x na głowę. Serio. Ja pierd..ę żeby ja swoją wartość oceniała przez błonę czy przebieg ogólny czyli 40 facetów. Co do seksu. Na łeb musiałbym upaść żeby go uprawiać bez satysfakcji znaczy jak z przymusu? A tej przyjemności kobiecej czy jej braku to już nawet nie skomentuję. Wychodzi na to, ze te baby to jakieś kretynki. Może zagazujmy się "bośmy takie głupie ze się bzykamy", pakujemy chemię w siebie aby jak najczęściej a nic z tego nie mamy w większości". bo chłop chce. Normalnie sex kobiecy to droga krzyżowa? Golgota? Aż dziw że kościoł nie namawia do tego krwawego horroru ino wstrzemięźliwość poleca. Przecież u nich i więcej krwi im cierpienia tym większe szanse na zbawienia.

"jak autorka tez jestem dziewicą, ale jak widze niektóre głosy, to aż mi sie włos jeży. Wiem że taka postawa spotyka się z atakiem i agresją, dlatego nidy nikomu sie tym nie chwale" moizm zdaniem tak nie jest - ja po prostu nie pceniam ludzi przez pryzmat stopnia penetracji czyjejs pochwy;/ dlatego sie smieje z autorki nie ze jest dziewica tylko ze jest z tego dumna;-)

Gość gość
Ror głupszemu się ustępuje. Tak robię. ktoś musi być mądrzejszy. wij się sama i wmawiaj sobie że infantylne minki coś zmieniają.

Gość Dziewica usmażona
A tej przyjemności kobiecej czy jej braku to już nawet nie skomentuję. Wychodzi na to, ze te baby to jakieś kretynki. Może zagazujmy się "bośmy takie głupie ze się bzykamy", pakujemy chemię w siebie aby jak najczęściej a nic z tego nie mamy w większości". bo chłop chce. Normalnie sex kobiecy to droga krzyżowa? Golgota? Aż dziw że kościoł nie namawia do tego krwawego horroru ino wstrzemięźliwość poleca. Przecież u nich i więcej krwi im cierpienia tym większe szanse na zbawienia. /// Nie bez powodu powstaje tyle tematow na kafe, w ktorych kobiety opisuja ze nie cierpia przyjemnosci z seksu ze wzgledu na rozne czynniki i nie chodzi mi tu o aseksualnosc.

Gość gość
ale dlaczego nie może być z tego dumna, jeśli coś jest dla ciebie wartością i celem np. wygranie zawodów sportowych to nie mozesz byc z tego dumna?

Gość gość
"....rzadko kiedy jest nim przyjemnosc" Tak ROR jedna z nielicznych, którą kieruje przyjemność. Proszę cię skończ się kompromitować. Zabrakło mi słów na te bzdury.

"Czytam was chwile już. I mówię wam idzie się leczcie z tą z od x na głowę. Serio. Ja pierd..ę żeby ja swoją wartość oceniała przez błonę czy przebieg ogólny czyli 40 facetów" widze ze nie tylko ja tak mysle;-) "Co do seksu. Na łeb musiałbym upaść żeby go uprawiać bez satysfakcji znaczy jak z przymusu?" ja tez bym sie nie zdecydowala - ale wiele kobiet sie decyduje dlatego miedzy innymi wychodza za maz za tzw. "bogatych" a jie za najlepszych kochankow;-) " Normalnie sex kobiecy to droga krzyżowa? Golgota? Aż dziw że kościoł nie namawia do tego krwawego horroru ino wstrzemięźliwość poleca" co do kosciola to nie wiem do konca bo ja sie boje sekt;-) ale sa kobiety ktore nie sa zadowolone z seksu ale z tego co dzieki seksowi maja - np. meza - ktory je nie pociaga seksualnie ale pociaga w kontekcie partnera zyciowego - patrz pieniadze ktorych takie zonki same nie potrafia zarobic;)

"Ror głupszemu się ustępuje. Tak robię. ktoś musi być mądrzejszy. wij się sama i wmawiaj sobie że infantylne minki coś zmieniają" ot i powiedziala co wiedzila ;-) ;-) ;-) i to jeszcze w moim imineniu - brak lasce autorytetow czy co?;-) i te epitety na piziomie rozezlonego pzredszkolaka ;-)

Gość gość
Ona dobrze mówi.

Gość gość
gość ale dlaczego nie może być z tego dumna, jeśli coś jest dla ciebie wartością i celem np. wygranie zawodów sportowych to nie mozesz byc z tego dumna? bo to nie powod do dumy ja cie pierrrrr

Gość gość
"Nie bez powodu powstaje tyle tematow na kafe, w ktorych kobiety opisuja ze nie cierpia przyjemnosci z seksu ze wzgledu na rozne czynniki i nie chodzi mi tu o aseksualnosc." No tak wyznacznikiem jest kafe. Proszę cię. Oczywiście, że kobiety mają różne problemy z seksem o rożnym podłożu , które są do rozwiązania a jednak wiele tę przyjemność MA. One nie piszą na kafe bo nie muszą. W innym przypadku chyba jesteśmy kretynkami do zagazowania. Pierwsza pójdę bo wstyd mi za kobiecą głupotę.

Gość gość
gość Ona dobrze mówi. ROR???

"Nie bez powodu powstaje tyle tematow na kafe, w ktorych kobiety opisuja ze nie cierpia przyjemnosci z seksu ze wzgledu na rozne czynniki i nie chodzi mi tu o aseksualnosc" o tym mowilam;-) ale niektore "elokFentne inaczej" nie widza roznicy pomiedzy jazda po pijaku jest niebezpieczna a siadam za kolkiem po pijaku;-) "ale dlaczego nie może być z tego dumna, jeśli coś jest dla ciebie wartością i celem np. wygranie zawodów sportowych to nie mozesz byc z tego dumna?" alez moze;-) a my mozemy sie z tego msiac co wlasnie czynimy;-) autorka sama wystawila to pod ocene publiczna;-) "Tak ROR jedna z nielicznych, którą kieruje przyjemność. Proszę cię skończ się kompromitować. Zabrakło mi słów na te bzdury." twoja subiektywna ocena moich dzialan lata mi kolo zadka;-)

Gość gość
Tak ROR.

Gość gość
Szkoda, ze twoja kondycja psychiczna, poglądy i kompleksy latają ci koło zadka. Z pomocą lekarską byłoby ci lepiej w życiu. RADA.

"No tak wyznacznikiem jest kafe. Proszę cię. Oczywiście, że kobiety mają różne problemy z seksem o rożnym podłożu , które są do rozwiązania a jednak wiele tę przyjemność MA" a skad wiesz ze jest to wiekszosc, rzucanie statystyka bez podani zrodla badan jest jak wymachiwanie czelkiem bez pokrycia;-) " One nie piszą na kafe bo nie muszą" nikt nie twoierdzi ze wszystkie kobiety maja problem z przyjemnoscia z seksu. "W innym przypadku chyba jesteśmy kretynkami do zagazowania. Pierwsza pójdę bo wstyd mi za kobiecą głupotę" niekoniecznie - spora grupa kobiet uzywa seksu/atrakcyjnosci wlasnej seskualnosci w celu osiagniecia innych rzeczy: pieniedzy/wladzy/ kontroli nad partnerem lub partnerami itd. - no zdana nie bedzie sie meczyc dla samej meki;-)

Gość gość
Odezwała się ta co SPORO bez potwierdzenia podała ale jej wolno ha ha