Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki, zagadujcie do dziewczyn!

Polecane posty

Gość gość
zbereznik tego jeszcze nie bylo, kobiety nawoluja zeby je podrywac smiech.gif hahahaa jak wygląda jak świnia i nikt do niej nie podchodzi , to po cichy sugeruje ci żebyś podszedł i ją zagadał ;] a ona jeszcze sobie wkręca że jest ładna ;]

Gość gość
"Gdy będziesz w jego typie ,to po prostu podejdzie."x x Nieprawda. Wcale nie musi podchodzić jeśli jest w jego typie. Większość mężczyzn (jakieś 85% czyli jest olbrzymia szansa, że wśród nich znajduje się ktoś kogo byś pokochało do szaleństwa) nie podejdzie bo jest z natury nieśmiała i boi się wszystko popsuć. Podchodzą zwykle ci co wiedzą co i jak i nie jest to dla nich pierwszyzna. No i teraz wiecie czemu tyle płaczu na forach jak to facet biedną naiwną wykorzystał :D

kiedys duzo jezdzilem autobusami, tak miedzy miastami, zawsze gdzies siedzial chlopak + dziewczyna a jednak nikt nie gadal... ;) sluchawki, ksiazka... ;)

Gość gość
Tak, ale nie kazdy ma odwage podejsc, i wlasnie o tym mowie. Nie uwazam oczywiscie, ze tylko faceci powinni robic pierwszy krok ale w wiekszosci tak powinno byc:-)

Gość gość
Chłopaki, zagadujcie do dziewczyn! x Chłopaki, nie warto! Zęby możecie stracić i tyle...

Gość gość
20.37 zdziwilbys sie gdybys mnie zobaczyl

Gość gość
Oj autorko lecisz procentami ale jeżeli widzisz ze podobasz sie jakiemuś to czemu sama nie zrobisz pierwszego kroku,skoro jesteś pewna że 85% jest nieśmiałych bądź śmielsza i zagadaj..

Gość gość
O procentach akurat nie ja pisalam , choc poniekad sie z tym zgadzam:-P

No właśnie. Jak wiesz, że się podobasz (a facet niekonicznie musi wiedzieć czy on ci się podoba) to podejdź i zagadaj. Takim sposobem ryzyko odrzucenia drastycznie maleje.

Gość gość
Dobra, ja zmykam... Pojawie sie jutro;-)

Gość gość
"Nie uwazam oczywiscie, ze tylko faceci powinni robic pierwszy krok ale w wiekszosci tak powinno byc" x Oczywiście, że tak powinno być w końcu szukacie w mężczyznach tego czego wam samym brakuje (odwaga, honor, moralność, opiekuńczość, zapewnianie bezpieczeństwa) więc miło, że przyznajesz, że nigdy nie będziecie dla nas równe. Co najwyżej tolerowane. x Tak naprawdę to wszystko rozbija się o ego. Podejdź, zagadaj ale jak jesteś nieatrakcyjny to lepiej nie. To forum jest upakowane tematami z cyklu: czemu przyciągam tylko dziwaków? Jeśli gość ma pewną sferę życia która jest w mniemaniu kobiet... chybotliwa.Jeśli zachowuje się ktoś z lekkim Aspergerem to niech nie podchodzi. Podchodzić mają fajni. A, że NIE PODCHODZĄ to widocznie są dziewczyny lepsze od ciebie które oni wolą. Tak trudno to zrozumieć?

Gość gość
gość 20.37 zdziwilbys sie gdybys mnie zobaczyl pokaż zdjęcie to uwierze , inaczej byłaś jesteś i będziesz grubą świnią której nikt nie chce , a która wmawia sobie ohh ahh jaka to ja jestem śliczna ;]

Gość gość
ja moge z toba porozmawiac, chcesz? a moze na fb

Gość gość
A do kogo ta oferta?

Gość gość
do ciebie moze byc. :Łukasz pawlata łowicz to moj fb. chcesz popisac :)

Gość gość
do tej grubej świni ta oferta ;]

Gość gość
chce z toba popisac a ty?

Gość gość
Gość laskę na kafe wyrywa :D

Gość gość
ta dalej narzeka, że nikt nie podrywa a sama nic z tym nie zrobi. No gorzej niż moi 3 letni siostrzeniec! Jak on czegoś chce to stara się coś zrobić by to dostać a ta księżniczka będzie stać i czekać aż ktoś za nią odwali robotę! Tak ludzie wychowują córki i później kompletnie bez faceta nic nie potrafią zrobić nawet poznać drugiego człowieka przez zwykłe "Cześć".

Gość gość
To ty nie wiesz, że jak dziewczyna powie 'cześć' obcemu to dla koleżanek jest dziwka? :D

Gość gość
to widać kobiety macie posrane w mózgu to już nie nasza wina

Gość gość
To ty nie wiesz, że jak dziewczyna powie 'cześć' obcemu to dla koleżanek jest dzi**a? x Oj chłopcy czy wy tak naprawdę o wszystkich myślicie ?

Gość onaxp
Zgadzam się z autorką, mój obecny chłopak do mnie zagadał, co dziwne - nie dostał w zęby, znajomość szybko się rozwinęła, a teraz nie potrafimy żyć bez siebie ;)

Gość gość
Tylko on jeden do ciebie zagadał w życiu? :D

Gość onaxp
Nie, ale do tej pory nie wyśmiałam żadnego o ile nie były to teksty w stylu "ej mała, fajną masz d*p*". Także nie rozumiem facetów, którzy wstydzą sie zagadać, naprawdę dużo możecie zyskać :D

Gość Beruthiel
Haha, prawie się popłakałam ze śmiechu jak to czytam. :) Od razu humor mi się poprawił, haha :-D Widzę, że tutaj panuje istna wojna płciowa, że tak się wyrażę. Mam odpowiedź na pytanie autorki: Wiesz dlaczego faceci nie zagadują do dziewczyn? Bo się boją agresji. Popatrz teraz, jakie dziewczyny (mające od 10 lat wzwyż) są dzikie, agresywne, krzyczące, wyzywająco się ubierające, wytapetowane, z kokiem na czubku głowy (dla mnie to kretyńska fryzura), czekające tylko na chłopaka z kasą i na seks przedmałżeński. Więc autorko, nie dziw się, że faceci się boją. A są to normalni, ułożeni, inteligentni, mądrzy, z wyższym wykształceniem mężczyźni, którzy wolą nie podchodzić do motłochu, tylko wolą przejść wielkim łukiem obok niego i znaleźć sobie dziewczynę godną ich samych, czyli dziewicę, uśmiechniętą, z delikatnym makijażem, ubraną kobieco, z kobiecą fryzurą, szanującą siebie i nie używającą brzydkich słów. Jeden wielki chaos się zrobił, co mnie jako dziewczynę tak bardzo denerwuje. Ja jako dziewczyna, omijam wielkim łukiem te dziewczyny niczym z burdelu... bo inaczej ich nazwać nie mogę. To jest dopiero tragedia, że plaga tych kretynek się szerzy, i w każdym nie tylko polskim mieście można je spotkać.

Gość gość
Nie mam żadnego obowiązku zagadywać do jakiś rozkapryszonych księżniczek, które zawsze czekają na gotowe i same nic nigdy nie zrobią, nawet na zachęcający uśmiech ich nie stać, tylko nosy zadarte i zacięte usta.

Gość gość
Z tą świnia to już przesadziles. Nie znasz mnie, więc mnie nie oceniaj. Nie wrzuce swojego zdjęcia, bo nim jestem zakompleksiona, i nie muszę sie do artosciowywac w taki prymitywny sposób.

Gość gość
Łukasz Pawlata- nie obraz sie ale nie skorzystam