Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki, zagadujcie do dziewczyn!

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem, co można z Wami zrobić, chłopaki. Przecież... można chyba tylko zwariować, jak sie czyta Wasze posty na tym forum.... szkoda nawet cytować.

Gość gość
narzeka, że nikt ją nie zagaduje a sama się nie może odezwać ciamajda jedna! Jak Tobie zależy i nie chcesz być sama to wyjdź z inicjatywą. Nikt za Ciebie nie będzie kierował Twoim życiem!

A teraz sobie wyobraźcie, że podchodzicie do dziewczyny, zagadujecie, niby jest sympatycznie, a w tym samym czasie podchodzi do niej byku dwa razy większy od was i też ją zagaduje. Co wtedy? Jakie byłyby konskwencje, gdyby tak wszyscy podchodzili i zagadywali?

Gość gość
Zachowujecie sie jak dzieci, bo nie chcecie przyznac ze to co napisalam to prawda!

Gość gość
"Nie wiem, co można z Wami zrobić, chłopaki. Przecież... można chyba tylko zwariować, jak sie czyta Wasze posty na tym forum.... szkoda nawet cytować." x Idź poczytaj katalog AVONU. Tam mają takie duże obrazki abyś się nie zmęczyła tekstem x "narzeka, że nikt ją nie zagaduje a sama się nie może odezwać ciamajda jedna!" x Bo ona jest kobieta i JEJ SIĘ NALEŻY!

Gość gość
to wtedy dziewczyna wybiera tego, przy którym bezpiecznie się czuję, czyli np. Ciebie Panie E., a olbrzyma odsuwa, bo się go boi.

Gość gość
"Zachowujecie sie jak dzieci, bo nie chcecie przyznac ze to co napisalam to prawda!" x No dobrze... przyznajemy: za kiepska jesteś dla nas. Przestań farbować kudły, odstaw słodkie rzeczy i nie odzywaj się do obcych ludzi jakbyś robiła im łaskę to wtedy pogadamy.

Gość gość
Daj wreszcie spokój z tymi katalogami i kosmetykami czlowieku! Gdyby kazdy zagadywal, byloby wlasnie tak jak powinno, ale nigdy tak nie bedzie bo jestescie tchozami!

Gość gość
"Co się należy? Bułka z serem?" x Kopniak w tyłek dla księżniczki. Tak to jest jak od małego matoły płci męskiej zawsze wszystko dla nich i za nie robili a one teraz wielce zdziwione, że inni płaszczyć przed nimi się nie chcą.

Gość gość
"Gdyby kazdy zagadywal, byloby wlasnie tak jak powinno, ale nigdy tak nie bedzie bo jestescie tchozami!" x A jak być powinno? Czy my jesteśmy wam coś winni? A jak nie chcemy wam tego dać to zaczyna się wyzywanie od tchórzy? Już za samo to byś w twarz dostała. Taka szybka lekcja szacunku.

Gość gość
"Gdyby kazdy zagadywal, byloby wlasnie tak jak powinno, ale nigdy tak nie bedzie bo jestescie tchozami!" x A jak być powinno? Czy my jesteśmy wam coś winni? A jak nie chcemy wam tego dać to zaczyna się wyzywanie od tchórzy? Już za samo to byś w twarz dostała. Taka szybka lekcja szacunku.

Gość gość
Przestan ciagle mnie cytowac, z toba nigdy bym nie pogadala, nawet gdyby ktor mi za to zaplacil

Gość gość
"Przestan ciagle mnie cytowac, z toba nigdy bym nie pogadala, nawet gdyby ktor mi za to zaplacil" x I dalej twoje chamstwo wypływa. Wyzwałem ją? Nie. Po prostu nie zachowuję się jak niewolnik na plantacji

Gość gość
To co teraz do mnie piszesz doskonale pokazuje ze to ty nie masz szacunku. Szkoda moich nerwow, z idiotami sie nie dysktuje

"Wiele razy zauważyłam u siebie, że podobam sie facetom, ale żaden do mnie nigdy nie zagadal." Możesz mieć urojenia . . .

a wezcie mi powiedzcie, co to za moda, ze teraz wszystkie laski chodza w seledynowych spodnio-leginsach... ;) gdzie nie spojrze to samo... :) nie wiem co sie z wami porobilo :P;) choc trzeba przyznac ze sa sexy ;)

Gość gość
Moze nie wyzwales, ale powiedziales ze za takie cos powinnam dostac w twarz. To spowodowalo ze dla mnie jestes zerem

Gość gość
Są dwa rodzaje szacunku, dziewczynko. Z podziwu i ze strachu. Za co mam cię podziwiać? Czym mi zaimponowałaś poza pretensjami, że inni nie zachowuja się tak jak ty sobie tego życzysz? I z jakiego powodu mam się ciebie bać? Pobijesz mnie? Pewnie do ramienia mi sięgasz, pchnąć cię to do ściany się przykleisz. Uuu ale się boję :D Tak więc nie zasłużyłaś na szacunek lecz jako uzurpator jedynie na pogardę.

Gość gość
Sory. Ale takie zachowanie naprawde mnie wkurza. Athelgast nie sadze ze to urojenia, ale tak jak mowilam tu nie chodzi tylko o mnie

ej... a tak sie fajnie topic zapowiadal... :) chcecie sie lac po mordach, to ja zmykam.... :P

Gość gość
"Wiele razy zauważyłam u siebie, że podobam sie facetom, ale żaden do mnie nigdy nie zagadal." x Jakbym zobaczył krowę na ulicy to też bym się gapił. Bynajmniej nie dlatego, że mi się spodobała. x "Moze nie wyzwales, ale powiedziales ze za takie cos powinnam dostac w twarz. To spowodowalo ze dla mnie jestes zerem" x Czyli ty możesz mi na głowie kołki ciosać a ja mam to z uśmiechem znosić? Takie numery to z tatusiem odstawiaj, smarkulo.

Gość gość
"ej... a tak sie fajnie topic zapowiadal... usmiech.gif chcecie sie lac po mordach, to ja zmykam.... " x No co ty? Zgodnie z tym jak toczą się dyskusje na kafe zaraz będą zdjęcia cycków :D

Gość gość
Nie oczekuje podziwu, jedynie odrobiny szacunku

Gość gość
Już ci wyjaśniłem, że szacunek jest ZA COŚ. To, że ludzie nie rzucają się na ciebie z pięściami na ulicy nie znaczy, że cię szanują.

Gość gość
Zbereznik, zapowiadal sie fajnie, i nadal taki moze byc, po prostu zaczne ignorowac tego czlowieka

Gość gość
no w tym przepadku sie zgodzę z chłopakami ,dziewczyna sama namawia żeby chłopcy zarywali d**y.Nie wiem czy ta dziewczyna nigdy chłopaka nie miała czy jak.To że patrzą to nie oznacza od razu ze im się podobasz.Facet patrzy na każdą,czy ładna czy brzydka.Gdy będziesz w jego typie ,to po prostu podejdzie.