Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopaki, zagadujcie do dziewczyn!

Polecane posty

Gość gość

Czy wiecie, ile tracicie ? Wiele razy zauważyłam u siebie, że podobam sie facetom, ale żaden do mnie nigdy nie zagadal. Tu nie chodzi tylko o mnie, chce żebyście zrozumieli, że nie macie NIC do stracenia, a wiele możecie zyskać ! Pozdrowienia dla tych odważnych!

Gość mayonez
a co jest w tym fajnego?? my wolimy grac w piłke i na playstation ,potem biorą sie z tego dzieci a komu to potrzebne jak samemu chce sie grac i bawic 🖐️

Gość gość
Kobieta to spory wydatek i obciążenie dla budżetu.

Gość gość
Ech, mam na myśli prawdziwe sytuacje a nie żarty ...

Gość gość
mnie też się podobasz ,zagadamy ze sobą???

"Chłopaki, zagadujcie do dziewczyn!" Przecież stalking jest karalny . . .

Gość gość
Zależy która. Nie każda leci na kase ...

Gość gość
Dlaczego od razu stalking? Chłopaki, co z Wami...

chętnie bym pogadał, czy z Tobą, czy z inną dziewczyną, ale koleżanki mówią "bez stada nie podchodź"

Gość gość
E tam, jeśli naprawdę podoba wam sie dziewczyna, nie przejmujcie sie niczym tylko bierzcie sprawy w swoje ręce;-)

Gość gość
Ja raz zagadałem i do tej pory mam zakaz zbliżania się. Tak to zwami jest zwykłe " Cześć! " i już ciągany po sądach.

Gość gość
to że się gapimy nie znaczy, że jesteśmy zainteresowani. gapię się, bo np masz fajne cycki, ale i tak nie jesteś dość ładna, żebym cię chciał, albo gapię się dla gapienia- w chacie i tak mam lepszą laskę. gapię się na wszystkie ładniejsze od wieprza, co nie znaczy, księżniczko, że twój widok zmienia moje życie i że 3 minuty później nadal o tobie pamiętam

"15.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Ja raz zagadałem i do tej pory mam zakaz zbliżania się. Tak to zwami jest zwykłe " Cześć! " i już ciągany po sądach." W Texasie?

Gość gość
Tak, ale nie każdy gapi sie na cycki

Gość gość
Dzisiejsze kobiety nie mają nic do zaoferowania facetowi dlatego zagadują głównie Ci co chcą zaliczyć.

Gość gość
Pomyślcie ,2 osoby zainteresowane sobą nigdy nie będą razem, bo nie chcecie zaryzykować . Co ja gadam, ryzyko jest wtedy kiedy można coś stracić, a wy nie macie nic do stracenia. Jest tutaj jakiś odważny?

"15.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Pomyślcie ,2 osoby zainteresowane sobą nigdy nie będą razem, bo nie chcecie zaryzykować . Co ja gadam, ryzyko jest wtedy kiedy można coś stracić, a wy nie macie nic do stracenia. Jest tutaj jakiś odważny?" Bez obawy. Każda potwor znajdzie swego amatora.:D

Gość gość
P********ie o stalkingu. To jest zwykłe usprawiedliwianie się i ucieczka przed szansą na trwały związek. Kurde, ale d**y z Was Panowie!

Gość gość
"Czy wiecie, ile tracicie ?" x Nic. Boli cię to, że nie możesz przebierać w kandydatach. Takie jak ty nazywają "attention whore". x "Wiele razy zauważyłam u siebie, że podobam sie facetom, ale żaden do mnie nigdy nie zagadal. " x Czyli każdy z nich ci się podobał? Na każdego miałaś ochotę? x "Tu nie chodzi tylko o mnie, chce żebyście zrozumieli, że nie macie NIC do stracenia, a wiele możecie zyskać !" x Panowie, proponuje zabawę-konkurs: jutro podchodzimy do najładniejszej dziewczyny i pytamy o najbliższy bankomat. Wygrywa ten z kim laska pójdzie do łózka :D

Gość gość
"Dlaczego od razu stalking? Chłopaki, co z Wami..." x Jak to co?! Nie chcemy mieć prokuratora na głowie bo się nie spodobamy! x "Tak, ale nie każdy gapi sie na cycki" x Twój ojciec i brat na pewno nie gapią się na twoje.

Gość gość
"P********ie o stalkingu. To jest zwykłe usprawiedliwianie się i ucieczka przed szansą na trwały związek. Kurde, ale d**y z Was Panowie!" x A dlaczego od razu związek? Może większość z nas nie ma ochoty się za rączkę z kimś prowadzać? Dorośnij i przestań zachowywać się jak dziecko bo nie rzucamy ci się pod nogi.

Gość gość
"Co ja gadam, ryzyko jest wtedy kiedy można coś stracić, a wy nie macie nic do stracenia. Jest tutaj jakiś odważny?" x Sama sobie zaprzeczasz. Jeśli mówisz o odwadze to jest też ryzyko. Bez ryzyka nie ma odwagi. W podstawówce tego uczyli ale pewnie katalogi z kosmetykami wtedy przeglądałaś.

Gość gość
Równie ja jako mężczyzna mógłbym sobie ponarzekać jak to źle, że do mnie dziewczyny nie podchodzą i ze mną nie rozmawiają. Nie, że proszą o nr. kom. itp tylko rozmawiają. No co jest? Aspołeczne jesteście?

Gość gość
Równie dobrze*

Gość gość
Powiem tak: na własne życzenie marnujecie szanse na fajny zwiazek., a pozniej narzekacie, ze nie macie dziewczyny. Nawet tu takich pelno. Kolezanka wyzej miala racje. D**y z was a nie faceci!