Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie po kolei w głowie

Kocham faceta ktorego nie widziałam

Polecane posty

Od 6 lat kocham faceta poznanego przez internet.,cos mi od początku podpowiadało ze to jest Ten ,ktorego szukałam całe zycie.Nie jeste zboczencem ani tez nie jest zonaty ale sie nie spotkalismy przez ten czas ani jeden raz.Mam pewnosc ze nie pisze z kobietą.Tęsknię za Nim od samego początku,raz mniej raz bardziej.Wiem ze jest wrazliwy,mądry,elokwentny i poniekąd niesmiały,nieporadny..drażni mnie parę Jego wad ale generalnie jest mezczyzną nietuzinkowym.Czasem obrazam sie na Niego i milcze ale wiem ze w jakis sposob On ciągle przy mnie jest.Jest mi smutno.To nienormalna sytuacja i nie mozna własciwie przełozyc na słowa tego co nas połączyło ale mam wrazenie ze jestesmy stworzeni dla siebie...Teraz mozecie ze mnie szydzic.

Gość gość
a dlaczego sie nie spotkaliscie przez tyle czasu? :)

Gość gość
Nie kochasz tego faceta, bo tak naprawdę go nie znasz. Co najwyżej zakochałaś się w swoim wyobrażeniu o nim.

Przypuszczam, że ma maleńkiego pyrdka :o

Gość gość
masz nie po kolei w glowie dziewczyno

ja Cie doskonale rozumiem bo tez zakochałam się w facecie którego nigdy nie widziałam, nie potrafię o nim zapomnieć, wszystko mi go przypomina, nie mam z nim kontaktu od miesiaca ale bardzo tęsknie za nim choc wiem że ta miłośc mnie powoli wykańcza