Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinka##

Ile facet jest wstanie czekać na seks?

Polecane posty

Gość gość
a skoro on czekał tylko na okoliczności to szkoda dla kogoś takiego twojego cennego czasu facet może czekać naprawdę dłuuuuuuuuugo nawet całe lata, wiele zależy od tego jak oboje się między sobą dogadają I co czują mój czekał pół roku mojej przyjaciółki chłopak ponad rok a moja kuzynka ze swojim chłopakiem powiedzieli sobie że to jest ostatnia rzecz na liście a więc jak się nadarzy kiedyś okazja I oboje będą tego chcieli to się stanie, więc może być za kilka miesięcy do kilku lat,najpierw trzeba się dobrze poznać żeby nie być dla siebie obcymi, ale blisko się z sobą związać, trzeba dać sobie czas, ta ostatnia ''wersja'' uważam jest najlepsza, ale każdy z nas jest inny więc nie musi tak być w twojej sytuacji

Gość gość
gosc 345 gdzie ty masz rozum???!!!

Gość gość
gosc 345 oczywiscie ze mozliwe bo twój śluz prowadzi w dniach płodnych plemniki do jajeczka, pomaga się im prześlizgiwać.... aczkolwiek ryzyko jest małe,ale jest!!!!!!!

Tak więc Mufinko Porozmawiaj z swoim facetem i powiedz mu że nie jesteś jeszcze gotowa na współżycie. Tak jak napisałem jeśli On cię naprawdę kocha to doceni to że dbasz o swoją godność osobistą i czekasz na odpowiedni czas i porę.

Gość gość
miałem dziewczynę którą kochałem i szanowałem. Walneła mnie bo jakiś dres z miasta rżnął ją na wszystkie sposoby. Po tym czasie zrozumiałem że nie ma co się p*******ć w tańcu.waliłem co popadło. Trafiłem na kobietkę z którą jestem ponad ćwierć wieku. W jeden tydzień mieliśmy ustaloną datę ślubu. Gdybym cofnął czas,to decyzji bym nie zmienił.

Gość gość
max do 3 randki, dłużej, to już strata czasu.

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Gościu, który jesteś ze swoją panią ćwierć wieku, "za komuny" też było takie wyzwolenie seksualne? Nie to, że wytykam wiek itp., ale często słyszę, że teraz takie czasy nastały, taka młodzież i że kiedyś ludzie zazwyczaj czekali do ślubu.

Do gościa Widocznie ta pierwsza nie była ci pisana. Wiedziała że ci na niej zależy i to wykorzystała najwidoczniej chodziło jej tylko o kasę a nie o związek. Ja też nie jestem z tą co przeżyłem swój pierwszy raz. Po prostu zły los chciał inaczej i zabrał mi to co tak bardzo Kochałem Gdyby nie ta tragiczna chwila Pewnie bylibyśmy szczęśliwą parą.

ja jestem z moją pańią też prawie ćwierć wieku i mam podobne doświadczenia co gość wyżej,i też bym zdania nie zmienił

Gość gość
Tu jest dobry artykuł o tym jak długo faceta trzymać z dala od siebie i to pomaga. http://adf.ly/SB9Yf

Gość kilka lat.....
bardzo dlugo potrafi, ale nie kazdy

Gość zdezorientowany85
Witam. Jestem facetem, miałem dotychczas jedną kobietę. Zaczęliśmy się spotykać, gdy mieliśmy po 23 lata. Z "pierwszym razem" kazała mi czekać 2,5 roku. Co o tym sądzicie. Wydaje mi się dość grubym przegięciem tak z dzisiaj patrząc.

Gość gość
Pani redaktor? Nie może spać? :D :D :D

Gość mezata dzieciata
Ja z moim mezem czekalismy tydzien :D pierrtolnelo nas, jak grom z jasnego nieba, od pierwszego wejrzenia i jakos tak spontanicznie wyszlo, po raz pierwszy tak szybko u niego, jak i u mnie :) Jestesmy razem juz prawie 8 lat i swiata poza soba nie widzimy.